Ένδυση

Είπα να ψάξω κανένα γιλέκο για τον βάλτο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι ζεστό αφού σκέφτομαι να το φοράω πάνω από το μπουφάν αλλά θα ήθελα οπωσδήποτε να είναι αδιάβροχο για να έχω μέσα τα φυσίγγια. Σε μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα κάτι που φάνηκε καλό. Περιμένω αν υπάρχουν προτάσεις - κριτικές...
https://www.hobbi.gr/gileko-zark-hellas-00106-p-1733.html

Με την ευκαιρία που το Σάββατο βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, τελικά το τσίμπησα και η πρώτη εντύπωση είναι άριστη! Βέβαια όλα θα κριθούν στην πράξη…:)

image url upload

Καλοφορετο Χρήστο..well done..Έχω κ εγω zark hellas 15ετιας κ σχεδόν δεν έχει χασει το χρώμα την ζωντάνια του(Αμερικανική παραλλαγή),Ούτε έχει σχιστει ιδιαιτερα απο τα βάτα..Γιατί εγω όταν "πιαστώ"δεν πιάνω με τα χέρια βάτα η κλαδιά για να τα ξεσκαλωσω αλλά συνεχίζω πορεία...Το μόνο μειονέκτημα η ελαστικές φυσιγγιοθηκες που έχουν ξεχειλωσει για τα καλά (40 θέσεις)..
Θα χαλάσω μια παλιά δερμάτινη φυσιγγιοθηκη που εχω κ θα την ραψω πάνω του για να το ξανακανω μαχιμο...sarcastic.

Καλοφορετο Χρήστο..well done..Έχω κ εγω zark hellas 15ετιας κ σχεδόν δεν έχει χασει το χρώμα την ζωντάνια του(Αμερικανική παραλλαγή),Ούτε έχει σχιστει ιδιαιτερα απο τα βάτα..Γιατί εγω όταν "πιαστώ"δεν πιάνω με τα χέρια βάτα η κλαδιά για να τα ξεσκαλωσω αλλά συνεχίζω πορεία...Το μόνο μειονέκτημα η ελαστικές φυσιγγιοθηκες που έχουν ξεχειλωσει για τα καλά (40 θέσεις)..
Θα χαλάσω μια παλιά δερμάτινη φυσιγγιοθηκη που εχω κ θα την ραψω πάνω του για να το ξανακανω μαχιμο...sarcastic.
Τάσο σαρώνεις στο πέρασμα σου.Ωραια ιδέα αυτή με τις φυσιγγιοθηκες.

Τάσο σαρώνεις στο πέρασμα σου.Ωραια ιδέα αυτή με τις φυσιγγιοθηκες.
Σιγα μην καθομε να σταματάω για να ξεσκαλωσω..Όλα σβάρνα..ειδικά τα ρούχα παραλλαγης αντέχουν αρκετά σε αυτή την βαρβαρη δοκιμασια.sarcastic.
Ε μα δεν γινόταν αλλιώς φίλε Κωνσταντίνε..Θα βάλω την singer να δουλέψει κ με χοντρή βελόνα..Δεν τρυπιεται εύκολα παναθεμα την.big smile.

Να είσαι καλά Τάσο. Όσο για τις ελαστικές φυσιγγιοθήκες, και να ξεχειλώσουν, από θέμα αδιαβροχοποίησης έχει πολύ βολικές ευρύχωρες τσέπες που μπορούν να μπούνε τα φυσίγγια χύμα... ;)

Last edited:
έχει πολύ βολικές ευρύχωρες τσέπες που μπορούν να μπούνε τα φυσίγγια χύμα... ;)
Αυτο ειναι οτι καλυτερο!!Επειδή εχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους μεταφοράς των φυσιγγίων (γιλέκο,φυσιγγιοθηκη,τσέπες)πιστευω οτι όταν τα φυσίγγια ειναι χύμα στην τσέπη τοτε γεμίζουμε ευκολότερα κ γρηγορότερα.Ωραιο είναι κ το "σακούλι"που μπενουν τα φυσιγγια κ κρεμιετε στην μέση του κυνηγού κ δεξιά η αριστερά ανάλογα που βολεύει τον καθενα.Αλλα αυτο ισως να βαραινει τον κυνηγό..

κρεμιετε στην μέση του κυνηγού κ δεξιά η αριστερά ανάλογα που βολεύει τον καθενα.Αλλα αυτο ισως να βαραινει τον κυνηγό..
Το αντιθετο θαλεγα εγω ,το βαρος στο σακκιδιο η γιλεκο επιβαρυνει τη μεση.
Εγω στο περδικοκυνηγι τα φυσιγγια παντα τα εχω σε φυσιγγιοθηκη στη μεση.

Εγω στο περδικοκυνηγι τα φυσιγγια παντα τα εχω σε φυσιγγιοθηκη στη μεση.
Τσάμπα βάρος κουβαλάμε κ.Γιαννη όλοι μας..Λες κ θα υπάρξει περίπτωση να ρίξουμε 30 τουφεκιες σε πέρδικες..Οι λαγαδες πάλι με την φυσιγγιοθηκη στην μεση κ αυτοί(!!!!!!!)..Και οι παλιοί περναν 5-6 φυσιγγια για λαγό κ περπατούσαν ξεκούραστα..

Για 20 φυσιγγια συζηταω Τασο 8αρια και 7αρια,περδικα, μπεκατσα, αγριοπεριστερα και κουνελια.
20 φυσιγγια Οκ ..Είπα 30 γιατί συνήθως η φυσιγγιοθηκες ειναι 30 θεσεων
Και νόμιζα ότι την γεμίζατε όλη.

Καλοφορετο Χρηστο, εγω θα κανω κ μια προταση σε οσους περπατανε πολυ κ το γιλεκο τους κουραζει... Βρειτε γιλεκο με ιμαντες κ οχι τα κλασσικα... Ειναι πολυ πιο ανετο, κουραζει λιγοτερο τον αυχενα κ τον λαιμο, μοιραζει καλυτερα το βαρος, ειναι πολυ πιο ξεκουραστο... Νομιζω δυσκολα θα ξαναπαω σε κλασσικο γιλεκο πλεον...

Back