Ένδυση

Οτι οικονομικο εχω παρει απο τον τραζερα, ειναι νουμερο για χομπιτ! Ακομα και ενα γιλεκο αετος large, θα το φυλαξω για οταν κανω παιδι και το παιρνω στο κυνηγι, γιατι μαλλον παιδικό large είναι!!

Οτι οικονομικο εχω παρει απο τον τραζερα, ειναι νουμερο για χομπιτ! Ακομα και ενα γιλεκο αετος large, θα το φυλαξω για οταν κανω παιδι και το παιρνω στο κυνηγι, γιατι μαλλον παιδικό large είναι!!
Εγώ δεν το πήρα από τον Τραζέρα... Επίσης το νούμερο μου γενικά εμένα είναι το Large στην συγκεκριμένη γραμμή αυτής της ζακέτες πήγα σε Medium και πάλι μου είναι λίγο μεγάλη... Ήθελα σίγουρα Small

Εγώ δεν το πήρα από τον Τραζέρα... Επίσης το νούμερο μου γενικά εμένα είναι το Large στην συγκεκριμένη γραμμή αυτής της ζακέτες πήγα σε Medium και πάλι μου είναι λίγο μεγάλη... Ήθελα σίγουρα Small
Μετά τον χειμώνα μαζί μου θα θέλει XL .yel.

Χρήστο αν το θες μπορώ να παω να το δω... Δεν έχω θέμα! Έτσι και αλλιώς θα ανεβω προς το τέλος του μήνα για τα μπασιματα!
Όχι φίλε να σε καλά ακόμα στο ψάξιμο είμαι, κοιτάζω και άλλα απλά είπα μην το έχει κανείς από εδώ μέσα.

Όχι φίλε να σε καλά ακόμα στο ψάξιμο είμαι, κοιτάζω και άλλα απλά είπα μην το έχει κανείς από εδώ μέσα.
Αυτο είναι Νερατζόκολων αλληλεγγύη! .yel.

Σ'αυτά τα λεφτά και για τιμή ελ.αγοράς ,δε νομίζω να ειναι κατι αξιόλογο

Γενικά φίλε μου τι ψάχνεις για να σε βοηθήσουμε πχ δώσε μας λίγα στοιχεία τι ζητάς σε τι τιμή

Κάτι όχι πολύ βαρύ αδιάβροχο ως ένα σημείο, όχι πολύ ζεστό και χοντρό γτ φοράω ισοθερμικά το χειμώνα και μου αρέσει να έχω άνεση κινήσεων, να έχει τσέπες, μέχρι 100 ευρώ. Δε θέλω και πολλά

Back