Όπλο που "σκοτώνει" πρασίνια σε κρύα

Όπλα προς επιλογή

• Remington V3 ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 23 18,1%
  • Benelli SBE3 ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 32 25,2%
  • Mossberg 930 WATERFOWL ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 1 0,8%
  • Franchi Intensity ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 4 3,1%
  • Browning Maxus2 ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 12 9,4%
  • Winchester SX4 ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 10 7,9%
  • Beretta A400 ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 26 20,5%
  • Breda 930i ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 0 0,0%
  • Fabarm XLR5 ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 12 9,4%
  • Baikal MP-155 ή άλλη της ίδιας εταιρίας

Votes: 7 5,5%

• Total voters
    127
  • Poll closed .
Βασίλη η μπενελι είναι ένα καλό όπλο μέχρι εκεί για να γίνει πολύ καλό βλητικα έχει μέλλον και αν δε μεγαλώσει κώνο δεν φτιάξει τα τσοκ της εκεί θα παραμείνει για αυλό δε μιλάω γιατί με το σύστημα της δεν την παίρνει να μεγαλώσει πολύ τον αυλό στα χαμηλά γρ θα γίνει Φλομπέρακι .Και μη μου πείτε για τις βελτιώσεις στη cordoba στο εξωτερικό που την κάνουν 18.6 γιατί εκεί δε ρίχνουν 28/30 γρ..
Συμφωνώ σε όλα όσα λες συμπληρώνω είναι και το συστημα

Δεν ξέρω αν τα βάλω κάτω που έχω δώσει τα περισσότερα χρήματα.Σε οπλισμό ή ρουχισμό.Αυτο που ξέρω είναι ότι σε 2 όπλα που βγαίνουν σε βάλτο αλλά και σε καρτερια έχω 2 πέλματα.Καλοκαιρινο και χειμερινό.Η διάφορα τους είναι 2 πόντοι.
μαζευς του χειμωνα και αμολας του καλοκαιρ λεβεντημ;;;;;

Last edited:
Φ
Εντάξει Γιάννη ... συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Αυτοι με τα V3 ποτε προλαβανε και τα κυνηγισανε δε ξερω αφου οταν κυκλοφορισε μας ειχαν κλειδωμενους λογο κορονοιου και επισεις κατω απο -10 βαρια δεν εχει κανει απο τοτε
Σιγά να μην περιμεναμε τα - - - για να δούμε ότι "βαράει" το ίδιο...

Για εμένα τα αναφερόμενα όπλα δεν έχουν τίποτα παραπάνω από κάποιες καραμπίνες αερίων που αναφέρθηκαν εδώ αν και είμαι της άποψης. Ακόμα και σε άλλα στοιχεία πχ βαφές...

Επειδή όλοι έχουμε γνώμη όσοι τέλος πάντων επιμένουν σε μια άποψη (οπότε κάτσει κοντακι-φυσιγγι στο τέλος κάννης,οπότε δεν κάθεται φυσίγγι.)

Δεν έχετε δει τι κανουν αυτά τα όπλα με όλα τα φυσίγγια και σε όλες τις εποχές,πόσο μάλλον σε θηράματα που βαζετε εδώ και δεν έχετε τουφεκισει.δεν είναι κακο αντικειμενικά δε μπορούμε όλοι.

Και πρακτικά και αληθινά επειδή η πλειοψηφία δεν γεμίζει,η αλήθεια είναι πως ...ε ποιος τελικά το απολαμβάνει με τα σκασιματα και ποιος ψάχνει φυσίγγια στ αμαξι για να κάνει σάλτο στη λίμνη...είναι δλδ κάποια πράματα από εγωισμό αλλά μην μηδενίζεται αληθειες

Απλά δεν έχετε καμία σχέση ούτε με αυτά τα όπλα που κακώς τα αναφέρατε,ούτε με τα πρασίνια.

Το μνμ σαφώς πάει σε συγκεκριμένα γραφόμενα και φυσικά όχι σε όλους τους φίλους του φορουμ

Εάν κεντροντουφεκας θα σιγουρέψεις τα σκοτωματα έως τα 40+ χωρίς φουλ τσοκ αυτό έχω διαπιστώσει για να μη πω περισσότερα γιατί θα αρχίσετε τις αμφιβολίες.
Την διαφορά σε μέτρα μεταξύ μιας κακής και μιας καλής κάνης σε σκοτώματα σε ρώτησα πόση είναι.
Πας στημένος για το πιο μακρινό σκότωμα.

5μ ; 10μ ;

Φ

Σιγά να μην περιμεναμε τα - - - για να δούμε ότι "βαράει" το ίδιο...
Εγώ φίλε ‼️θέλω να πεταχτεί κάνας κυργίας ‼️από καμιά μεριά κ να δω που θα κρυφτειται μετά‼️
Βγάλατε άχρηστη έναντι του ανταγωνισμού μια μάρκα ευρέως διαδεδομένη στην χώρα μας‼️
Με αποδείξεις της πλάκας‼️

Υγεία όρεξη και χόμπι έχουμε όλοι...και μακάρι υγεία έχουμε αλλά στους καλοθελητες και συζητήσιμους πόσο μάλλον στους κατέχοντες αυτόν των όπλο να πω η να θυμηθώ πως ο καθένας κάνει το γούστο του...τώρα 20 Αυγούστου να μου ανεβάζεις πίνακα δοκιμών...κι εγώ την βρίσκω να βαραω δισκάκια αλλά όταν δεν έχει κυνήγι.αλλοι τουφεκανε μόνο χαρτονια

Εγώ φίλε ‼️θέλω να πεταχτεί κάνας κυργίας ‼️από καμιά μεριά κ να δω που θα κρυφτειται μετά‼️
Βγάλατε άχρηστη έναντι του ανταγωνισμού μια μάρκα ευρέως διαδεδομένη στην χώρα μας‼️
Καταρχήν τα μνμτ σου φαίνονται νευρικά μόνο και μόνο από αυτά τα κόκκινα που επέλεξες.

Εμείς δεν είπαμε ότι είναι άχρηστες...πως δεν κάνουν τα παραπάνω που αναφέρει το θέμα λέμε.

Εσύ μάλλον την Γκολντ δεν την έχεις κυνηγήσει σ αυτά που βαφτίστηκαν πρασίνια για να δεις τι κάνει όσα και να γράφουμε ,αν κι αυτοί που τα βλέπουν και ξέρουν σταμάτησαν να γράφουν κιόλας.τελος πάντων

Καλή συνέχεια

Μάλλον δεν ξέρεις τι εστί κυργιας και ποιον είχε δάσκαλο και τι όπλα πρότεινε αυτός ο δάσκαλος στην ερώτηση " πάω στον Έβρο τι όπλο να πάρω ...?"

Καταρχήν τα μνμτ σου φαίνονται νευρικά μόνο και μόνο από αυτά τα κόκκινα που επέλεξες.

Εμείς δεν είπαμε ότι είναι άχρηστες...πως δεν κάνουν τα παραπάνω που αναφέρει το θέμα λέμε.

Εσύ μάλλον την Γκολντ δεν την έχεις κυνηγήσει σ αυτά που βαφτίστηκαν πρασίνια για να δεις τι κάνει όσα και να γράφουμε ,αν κι αυτοί που τα βλέπουν και ξέρουν σταμάτησαν να γράφουν κιόλας.τελος πάντων

Καλή συνέχεια
Μη μου τα γυρίζεις....γράψατε κ οι 2 σας ότι στα κρύα κλάνουν μέντες ,ότι δεν κάνουν για παπί κ για οποίο άλλο θήραμα βρεθεί σε μείον θερμοκρασία,αυτό δεν συνεπάγεται❓
Πι.ες/Τα κόκκινα ...είναι λάφυρα από μωρό,μου τα άφησε αμανατι....λες να είχε νεύρα❓

Εσυ πάπια κ
Μη μου τα γυρίζεις....γράψατε κ οι 2 σας ότι στα κρύα κλάνουν μέντες ,ότι δεν κάνουν για παπί κ για οποίο άλλο θήραμα βρεθεί σε μείον θερμοκρασία,αυτό δεν συνεπάγεται❓
Πι.ες/Τα κόκκινα ...είναι λάφυρα από μωρό,μου τα άφησε αμανατι....λες να είχε νεύρα❓
Ναι τα μπενελι. Αυτά δεν λέει τα αρχικό μνμ?ξέρεις εσύ μπενελι να τα μαμαει τη μάνα τα πράσινα?χειμώνα καλοκαίρι.

Είμαι ένας μέσος κυνηγός ρε φίλε και πάω για υδρόβια βόρεια Ελλάδα,οπουδήποτε και ας βάλουμε τις καιρικές συνθήκες αν θες και τελευταίες.

Πάρτο πιο γενικά θα πάμε για φασσες...
Πάω στο κατάστημα αγοράζω 2βπολυ καλά εμπορικά η οτιδήποτε.

Οκ και ρωτάω με βάση την ψηφοφορία και τους όρους που έβαλε για την επιλογή εσένα,πιο συγκεκριμένα.

Με όλα τα φυσίγγια ακόμα και με γέμισμα,θα δεις καμπύλη σκοτωματα η σκασιματα και κατακόρυφες πτώσεις?

Εσυ πάπια κ

Ναι τα μπενελι. Αυτά δεν λέει τα αρχικό μνμ?ξέρεις εσύ μπενελι να τα μαμαει τη μάνα τα πράσινα?χειμώνα καλοκαίρι.

Είμαι ένας μέσος κυνηγός ρε φίλε και πάω για υδρόβια βόρεια Ελλάδα,οπουδήποτε και ας βάλουμε τις καιρικές συνθήκες αν θες και τελευταίες.

Πάρτο πιο γενικά θα πάμε για φασσες...
Πάω στο κατάστημα αγοράζω 2βπολυ καλά εμπορικά η οτιδήποτε.

Οκ και ρωτάω με βάση την ψηφοφορία και τους όρους που έβαλε για την επιλογή εσένα,πιο συγκεκριμένα.

Με όλα τα φυσίγγια ακόμα και με γέμισμα,θα δεις καμπύλη σκοτωματα η σκασιματα και κατακόρυφες πτώσεις?
Το γραπτό σου είναι τόσο μπερδεμένο όσο κ οι σκέψεις σου‼️

Back