Θα πονέσει;Τους απείλησα να τους τουφεκίσω με την Μ2 με 4άρια.
Για να φοβήθηκαν κατ'καν'.
Θα πονέσει;Τους απείλησα να τους τουφεκίσω με την Μ2 με 4άρια.
Για να φοβήθηκαν κατ'καν'.
Όντως! Μα δε λεγεται οτι οι καννες της breda ειναι φοβερες και τρομερες?H Breda τελειωσε με 0 ψηφους?
Ρε ουτε ενας δεν την εχει?
Οι breda καθότι κουκλάρες δεν είναι για τον βάλτο.H Breda τελειωσε με 0 ψηφους?
Ρε ουτε ενας δεν την εχει?
Μου αρέσει πολύ αυτό. Εμφανισιακά εννοω. Αλλά ακριβουτσικο.Ακούω καλά λόγια για τη b12 αλλά ακόμη δεν έχει δείξει την αξία της
Ακούω καλά λόγια για τη b12 αλλά ακόμη δεν έχει δείξει την αξία της
Μου αρέσει πολύ αυτό. Εμφανισιακά εννοω. Αλλά ακριβουτσικο.
εσυ φιλε μην ανοιξεις ποτε καταστημα με οπλα γιατι καινουργιο δεν θα μεινει κανενα στην βιτριναΜου αρέσει πολύ αυτό. Εμφανισιακά εννοω. Αλλά ακριβουτσικο.
Έλα μωρέ έχει μεγάλα χειριστήρια. Αυτό είναι όλο. Άντε να χει και πιο ανοιχτή θυρίδα γέμισηςH Breda πάντως το δίνει σαν sporting-shooting (σκοπευτικό) μοντέλο όχι κυνηγετικό.
Τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό δεν ξέρω.
Ίσα ίσα είναι πιο προσεγμένο Βασίλη και ίσως και πιο ανθεκτικόH Breda πάντως το δίνει σαν sporting-shooting (σκοπευτικό) μοντέλο όχι κυνηγετικό.
Αυτά είναι αυτά που φαίνονται ... αυτά που δεν φαίνονται φοβάμαι.Έλα μωρέ έχει μεγάλα χειριστήρια. Αυτό είναι όλο. Άντε να χει και πιο ανοιχτή θυρίδα γέμισης
Το ίδιο είπαμε ...Ίσα ίσα είναι πιο προσεγμένο Βασίλη και ίσως και πιο ανθεκτικό
Λες να εχει και μακρύ κώνο; ΧαχαχαΑυτά είναι αυτά που φαίνονται ... αυτά που δεν φαίνονται φοβάμαι.
Πιθανόν όμως να είναι ακόμα πιο στιβαρό ...
Φαντάσου είναι τόσο κρίσιμο στοιχείο για την βλητική απόδοση που καμιά εταιρία δεν αναφέρει μήκος ή γωνία πουθενά.Λες να εχει και μακρύ κώνο; Χαχαχα
Αν έχεις σκάσει χρήμα για μετατροπές και δεν είχε αποτέλεσμα τότε λειτουργεί καμιά φορά η ψυχολογία και βλέπεις αυτό που θες να δεις.Φαντάσου είναι τόσο κρίσιμο στοιχείο για την βλητική απόδοση που καμιά εταιρία δεν αναφέρει μήκος ή γωνία πουθενά.
Διάβασε να γελάσεις ...
https://randywakeman.com/The_Mysterious_Lengthened_and_Elongated_Forcing Cone.htm
Δεν της βάλαν ,βανάδιο για -20 έως -19 είσαι οκH Breda πάντως το δίνει σαν sporting-shooting (σκοπευτικό) μοντέλο όχι κυνηγετικό.
Θα σου πω κάτι ευθέως.Αν έχεις σκάσει χρήμα για μετατροπές και δεν είχε αποτέλεσμα τότε λειτουργεί καμιά φορά η ψυχολογία και βλέπεις αυτό που θες να δεις.
Ο Κωστας ειναι ο ορισμος του οπλοφιλουΕσυ
εσυ φιλε μην ανοιξεις ποτε καταστημα με οπλα γιατι καινουργιο δεν θα μεινει κανενα στην βιτρινα
Καθε μερα θα το αλλαζεις με την τρελα σου
Δεν υπαρχει οπλο να μην σου αρεσει λεμε