Αγγλικό Σέττερ

Καλότυχο να είναι να πέσει σε θήραμα!! Γιατί μόνο αρσενικά πλέον;;;
εχω 2 αρσενικα στα κλουβια τα οποια ειναι χορισμενα σε 3 διαμερισματα το καθε σκυλη εχει το δικο του χορο
οταν πειρα καποτε ενα θυλικο οταν ζυτουσε απλα ηθελες να φυγεις απο το σπιτι...
επισης επιδη παμαι κηνηγη με παραια δεν θελω να εχω ανχος οχι τωρα εχει περιοδο τωρα περασε και υπαρχουν αρσενικα στα υπολυπα..
επισης εαν βγει ο αρσενικος ειναι σα 5 θυληκες σκυλες...
το θεμα ειναι να βγει :D :D :D

απο ολη τη γενα και μπορουσα να διαλεξω οποιο ηθελα πηρα το ποιο υσηχο.
το αλο θυλικο που εχω μαζι του ακομα και θα το παρουν την τρητη ειναι σκετος διαολος...
αλλα θυλικο.
Για τους λόγους που ανέφερε ο herbi.....τα αρσενικά όταν ξεκινήσουν έχουν μόνο βελτίωση και άνοδο.....τα θηλυκά είτε όταν έχουν οίστρο, είτε όταν έχουν εγκυμοσύνη ή κουτάβια μένουν πίσω, επηρεάζονται από τις ορμόνες .....τα αρσενικά είναι πιο δυνατά.... και εγώ πλέον βάζω στο κουμάσι μόνο αρσενικά..... έχουμε εντάσεις αλλά υπάρχει και τηρείται η ιεραρχία της αγέλης.... καλό είναι σε μια ομάδα ενός κυνηγού ή συγκυνηγων να υπάρχουν σκύλοι του ίδιου φύλου...... έχω δει και ζήσει καυγάδες απείρου κάλλους μεταξύ θηλυκών ιχνηλατών που μισιουνταν θανάσιμα..... σκεφτείτε η μία έπνιγε τα κουτάβια της άλλης...... ποτέ δεν μπήκαν μαζί στο ίδιο κλουβί ή μαζί στο τρέιλερ.....

καλό είναι σε μια ομάδα ενός κυνηγού ή συγκυνηγων να υπάρχουν σκύλοι του ίδιου φύλου......
Δηλαδη Βασίλη, καλο θα ηταν τωρα που ξεκινα η μπεκατσα, να μην ξεκινησω τον αρσενικό μαζί με τη μάνα για τις πρωτες επαφες του με το συγκεκριμμενο τερεν κ κυνηγι;;;;
Ειναι πρωτειμωτερο να βγαζω τη μάνα με την κόρη κ το γιό της μόνο του;;;
Τι θα ηταν ποιο σωστό κατα την αποψη σου;;

Δηλαδη Βασίλη, καλο θα ηταν τωρα που ξεκινα η μπεκατσα, να μην ξεκινησω τον αρσενικό μαζί με τη μάνα για τις πρωτες επαφες του με το συγκεκριμμενο τερεν κ κυνηγι;;;;
Ειναι πρωτειμωτερο να βγαζω τη μάνα με την κόρη κ το γιό της μόνο του;;;
Τι θα ηταν ποιο σωστό κατα την αποψη σου;;
Όχι Κώστα δεν εννοώ αυτό.... μακροπρόθεσμα εννοώ σε μια ομάδα είναι καλό να υπάρχουν άτομα του ίδιου φύλου για να μην υπάρχουν θέματα..... όταν σέρνει κάποια σκύλα και υπάρχουν άλλα δύο τρία αρσενικά και είναι πιο ανταγωνιστικά μεταξύ τους για την ηγεσία της αγέλης και δημιουργούνται εντάσεις και δεν μπορείς να τα βγάζεις μαζί έξω...... ενώ αν έχεις μόνο θηλυκά για παράδειγμα και να έχει οίστρο η μία κυνηγάς κανονικά..... μάλιστα όταν ξεκινήσει η μία θα ακολουθήσουν συνήθως και οι άλλες. Αν πάλι έχεις αρσενικά δεν έχεις τέτοια θέματα..... εντάσεις υπάρχουν βέβαια για το ποιος θα είναι ο αρχηγός της αγέλης..... αλλά πάντα μια γυναίκα φέρνει τους περισσότερους καυγάδες......

καλημέρα στη παρέα ..
μετά απο αρκετά χρόνια και ο λόγος ότι ο σετερας μου έυτασε τα 8 είπα να πάρω ενα κουτάβι για να αρχίσω σιγά σιγά να δω και αν βγεί ετσι ωστε να μη μηνω απο σκύλο...
η επηλογή σε σέτερ βεβεα διοτη το ποιντερ είναι ακόμα 6 οπότε ειμαστε καλα..
τη λύση την έφερε ο κουμπάρος μου απο μια γενα που έκανε ...
ο μπαμπας απο τα καλύτερα μπεκατσόσκυλα του νησιου και η μανα αν και νέα διχνει πολυ καλά στοιχεία .....
ο κύριος ο παρακάτω ασπρο σοκολά αρσενικό ( μονο αρσενικα περνω πλεον)
διχνει ποιοτικός αρκετα να δουμαι τι θα δουμαι και στη πορεια με ερευνα και ανηγματα ,,,
View attachment 92768
View attachment 92769
η πρώτη μερα που είρθε γιαυτο η κιτρινη απόχροση στην ασπρη γούνα
View attachment 92770
View attachment 92771
απο τα 10 σταματήματα που κάνει τα 9 είναι καθηστά .....
ελπίζω να μην το κανει απο βαρεμαρα.. :) :)
έπετε και συνέχεια..
Καλότυχος Αντρέα ...
Και εγώ αρσενικά προτιμούσα για τους ίδιους λόγους ... επίσης τα ποιο ήρεμα και χαλαρά και αυτά που σε κοιτούν στα μάτια !!!

Τα κουτάβια να τα βγάζεις εναλλάξ με την μάνα τους μέχρι να δουν κάποια πουλιά....να μάθουν να ερευνούν τον τόπο,να μπουν στο κλίμα.....και μετά μόνα τους
Εγώ είμαι της άλλης σχολής.
Μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα κυνηγόσκυλα στην εκπαίδευση τους ήταν μόνο αυτά και ο κυνηγός.
Κανένα άλλο.

Παιδιά τι να σας πω, εγώ τα έχω ανάποδα στο μυαλό μου..πάντα θηλυκά είχαμε , θεωρώ ότι είναι πιο δεμένα με το αφεντικό τους και μαθαίνουν πιο εύκολα από τα αρσενικά.. αυτές είναι οι εμπειρίες του πατέρα μου και αυτές ακολουθώ. Δε σημαίνει πως ακυρώνω τα αρσενικά και μάλιστα είχαμε αρσενικό ιρλανδε ,όπως και ποιντερ.. τα οποία ήταν πολύ αξιόλογα σκυλιά,το πρόβλημα ήταν ότι με το που συναντούσαν θηλυκιά, δεν είχαν πουθενά το μυαλό τους πέρα από το .sex hard. .. ισχύει σίγουρα αυτό που λέτε,αν έχετε πάνω από ενα σκυλο,να είναι του ίδιου φύλου! Απλά κάποιες φορές που η σκύλα είναι σε περίοδο δε πάω στο κυνήγι ή πάω σε πιο απομακρυσμένες περιοχές που δε θα συναντήσω γαμπρούς.

καλημέρα στη παρέα ..
μετά απο αρκετά χρόνια και ο λόγος ότι ο σετερας μου έυτασε τα 8 είπα να πάρω ενα κουτάβι για να αρχίσω σιγά σιγά να δω και αν βγεί ετσι ωστε να μη μηνω απο σκύλο...
η επηλογή σε σέτερ βεβεα διοτη το ποιντερ είναι ακόμα 6 οπότε ειμαστε καλα..
τη λύση την έφερε ο κουμπάρος μου απο μια γενα που έκανε ...
ο μπαμπας απο τα καλύτερα μπεκατσόσκυλα του νησιου και η μανα αν και νέα διχνει πολυ καλά στοιχεία .....
ο κύριος ο παρακάτω ασπρο σοκολά αρσενικό ( μονο αρσενικα περνω πλεον)
διχνει ποιοτικός αρκετα να δουμαι τι θα δουμαι και στη πορεια με ερευνα και ανηγματα ,,,
View attachment 92768
View attachment 92769
η πρώτη μερα που είρθε γιαυτο η κιτρινη απόχροση στην ασπρη γούνα
View attachment 92770
View attachment 92771
απο τα 10 σταματήματα που κάνει τα 9 είναι καθηστά .....
ελπίζω να μην το κανει απο βαρεμαρα.. :) :)
έπετε και συνέχεια..
Καλότυχο να είναι

Back