Αγγλικό Σέττερ

Αφού έδωσα το προηγούμενο σκυλί μου, ράτσας ποϊντερ, ηρθε στην κατοχή μου το εικονιζόμενο σέττερ. Ονομάζεται Ράστ, είναι 11 μηνών,ξεκινημένο σε άγριο θήραμα (μπεκάτσα) και είναι ένα σκυλί πολλά υποσχόμενο. Αφού γνωριστούμε,θα βγεί εκπαιδευτικά και με το άνοιγμα της περιόδου θα βγεί σε ορτύκι και μετά μπεκάτσα.
Για αρχή θα ασχοληθώ με την επαναφορά,γιατί ενώ έχει καλή φέρμα,τις λίγες μπεκάτσες που έβγαλε τις έβρικε αμα πέσουν σε πυκνό και τις αφήνει κάτω.

20170618_112321_zpsdtm5udar.jpg~original

20170618_112307_zpsdn9fmeio.jpg~original
Καλορίζικο και καλά κυνήγια ....

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Παναγιώτη,αυτή την εποχή δεν είχα την δυνατότητα να αγοράσω σκυλί και μου ''έκατσε'' αυτό το σέττερ,μιας και το είχε ο ξαδερφός μου στο χωριό,το ξεκίνησε και λόγω πολλών ασχολιών του,μαγαζί-ελιές και διάφορες άλλες αγροτικές εργασίες,το σκυλάκι θα έμενε μέσα στο κουμάσι του.Οπότε το έδωσε σε μένα,ειδάλως θα το πούλαγε.
Βέβαια η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα ποϊντερ,αλλά είπαμε...τώρα βιαζόμουν, μη μείνω από σκυλί και ήρθε αυτό το σκυλάκι.Πάντως ο ξάδερφός μου(από αυτόν είχα πάρει και το ποϊντερ) μου είπε ότι με αυτό θα κάνω καλύτερα κυνήγια και το πιστεύω,δίοτι όσα σκυλιά κυνηγήσαμε μαζί,ήταν εργαλεία.
Τωρα το σκυλάκι,επειδή από 3 μηνών ήξερε μόνο το χώρο του και όσες εξόδους έκανε στο βουνό,τα απογεύματα που το βγάζω βόλτα με τον οδηγό,μια περπατάει,μια καθεται και πάει να μπερδευτεί μες στα πόδια μου.Δεν τραβάει καθόλου και το καημένο,δεν ξέρει από ανθρώπους-αυτοκίνητα-θορύβους μιας και ήταν στο χωριό και είναι λίγο φοβισμένο.
Θα πάρει το χρόνο του μέρα με τη μέρα,φαγητό βόλτα παιχνίδι και περνώντας οι μέρες θα συνηθίσει και θα "ψεψαρώσει".Το άλλο Σ/Κ πρώτα ο Θεός,θα το βγάλω εκπαιδευτικό στο Σχιστό και βλέπουμε...

rast_zpsqhfxm1wg.jpg~original

Αφού έδωσα το προηγούμενο σκυλί μου, ράτσας ποϊντερ, ηρθε στην κατοχή μου το εικονιζόμενο σέττερ. Ονομάζεται Ράστ, είναι 11 μηνών,ξεκινημένο σε άγριο θήραμα (μπεκάτσα) και είναι ένα σκυλί πολλά υποσχόμενο. Αφού γνωριστούμε,θα βγεί εκπαιδευτικά και με το άνοιγμα της περιόδου θα βγεί σε ορτύκι και μετά μπεκάτσα.
Για αρχή θα ασχοληθώ με την επαναφορά,γιατί ενώ έχει καλή φέρμα,τις λίγες μπεκάτσες που έβγαλε τις έβρικε αμα πέσουν σε πυκνό και τις αφήνει κάτω.

20170618_112321_zpsdtm5udar.jpg~original

20170618_112307_zpsdn9fmeio.jpg~original
κουκλοςςςς φιλε διαμαντηηηη φτου φτουυυυυ ,,ωσο για το απωρτ μην μασας με λιγοι εκπεδευση θα στρωσηηηη

Η τεράστια επιτυχία του φίλου μου Γιώργου Δουλκέρογλου.
Κατά την επιλογή της εθνικής ομάδας για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ 2017 μέσα από μεγάλο αριθμό σκύλων και οι τέσσερις σκύλοι που επιλέχθηκαν είναι δικοί του, επίσης για το κύπελλο MEDITERRANEO και οι τέσσερις σκύλοι που επιλέχθηκαν είναι δικοί του. Επίσης για την εθνική Ελλάδος για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ και οι τέσσερις σκύλοι δικοί του.
ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΕΤΤΕΡ
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!!
1259106800884188

Από χθες είχα ευχάριστα νέα αναμένω τηλ για να παραλάβω το πρώτο μου κουτάβι setter.exciting.
Με το καλο να το δεχτείς το κουταβι Νικόλα.
Ειναι πολυ ομορφα και χαριτωμενα ολα τα κουταβια αλλα ειδικά τα σεττερακια ειναι πανεμορφα.

Back