sakis pointer 22 Δεκεμβρίου 2024 #2.161 yorgos said: Γεια σου Σάκαρε ! καλά κυνήγια και καλές γιορτές. Όταν ήταν νεαρός πράγματι μου έβγαλε την πίστη , ... αλλά τελικά μάλλον είμαι και εγώ πεισματάρης Click to expand... γιωργο τι γραμες εχη ξερηςςς ;;;
yorgos said: Γεια σου Σάκαρε ! καλά κυνήγια και καλές γιορτές. Όταν ήταν νεαρός πράγματι μου έβγαλε την πίστη , ... αλλά τελικά μάλλον είμαι και εγώ πεισματάρης Click to expand... γιωργο τι γραμες εχη ξερηςςς ;;;
Pointerman 22 Δεκεμβρίου 2024 #2.162 yorgos said: Όταν ήταν νεαρός πράγματι μου έβγαλε την πίστη , ... αλλά τελικά μ Click to expand... Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω τι κυνηγός είσαι λέει ο λαός......
yorgos said: Όταν ήταν νεαρός πράγματι μου έβγαλε την πίστη , ... αλλά τελικά μ Click to expand... Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω τι κυνηγός είσαι λέει ο λαός......
yorgos Monday at 00:09 #2.163 sakis pointer said: γιωργο τι γραμες εχη ξερηςςς ;;; Click to expand... Εγγονός του ΜΕΤ (διασταυρώσεις Ιταλικών και Γαλλικών σέττερ). Εκτροφή σέττερ Παιανίας.
sakis pointer said: γιωργο τι γραμες εχη ξερηςςς ;;; Click to expand... Εγγονός του ΜΕΤ (διασταυρώσεις Ιταλικών και Γαλλικών σέττερ). Εκτροφή σέττερ Παιανίας.
sakis pointer Monday at 00:14 #2.164 yorgos said: Εγγονός του ΜΕΤ (δι ασταυρώσεις Ιταλικών και Γαλλικών σέττερ). Εκτροφή σέττερ Παιανίας. Click to expand...
yorgos said: Εγγονός του ΜΕΤ (δι ασταυρώσεις Ιταλικών και Γαλλικών σέττερ). Εκτροφή σέττερ Παιανίας. Click to expand...