Γερά και καλότυχα να είναι!
Γερά και καλότυχα να είναι!
Πέρασαν τοσα χρόνια....;;;;;;;
Μακάρι να περάσουν πολλά χρόνια ακόμα Σάκη με πολλές μπεκατσες και πολλά ορτυκια
Δεν ειναι καλα αυταΝα κρατήσεις αυτό που έχει χαρακτήρα.... αυτό που δε φοβάται να φύγει από τη μάνα του και το κουμάσι....το ανεξάρτητο και δε θα χάσεις.....
Τη μου θύμησες.......Όταν πήγα να πάρω τη 2 μηνών Γκορντόνισα,ο ιδιοκτήτης άνοιξε την πόρτα να βγουν τα κουτάβια έξω.....όλα πήγαν στην μάνα τους...το δικό μου (δυστακτικό) έκατσε ακριβώς στην πόρτα κ ήταν με βήματα μπρος πίσω....εκεί έμεινε....όταν ο φίλος μου,μου είπε να διαλέξω 1ος,διάλεξα εκείνο....κ μου λέει...αυτό διάλεξες;;;; Αυτό φοβάται ρε......τώρα ακόμη ανακαλή την κουβέντα του....Να κρατήσεις αυτό που έχει χαρακτήρα.... αυτό που δε φοβάται να φύγει από τη μάνα του και το κουμάσι....το ανεξάρτητο και δε θα χάσεις.....
Την λορι έβαλες? Όλα καλοτυχα εύχομαι φίλε μου
Ναι Νίκο τα κατάφερα , την πήγα στον ΔουλκερογλουΤην λορι έβαλες? Όλα καλοτυχα εύχομαι φίλε μου
Με όσα έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο κατά καιρούς τον έχω σε εκτίμηση εσύ τι είδες Σταύρο;Ναι Νίκο τα κατάφερα , την πήγα στον Δουλκερογλου
Ευχαριστώ
Γιώργο ,ο Δουλκερογλου είναι φίλος και εξαιρετικός επαγγελματίας , έχει μεγάλη συμμετοχή σε αγώνες και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχίαΜε όσα έχω διαβάσει για τον συγκεκριμένο κατά καιρούς τον έχω σε εκτίμηση εσύ τι είδες Σταύρο;
Παλιότερα αν δεν κάνω λάθος κάποιος είχε χάσει τον σκύλο του απο φόλα δεν θυμάμαι ακριβώς και είχε προσφερθεί και του έδωσε ένα κουτάβι χωρίς να τον ξέρει τον άνθρωπο προσωπικάΓιώργο ,ο Δουλκερογλου είναι φίλος και εξαιρετικός επαγγελματίας , έχει μεγάλη συμμετοχή σε αγώνες και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία
Όταν αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο βήμα και να πάρω ένα σκυλί υψηλών προδιαγραφών και προσδοκιών τον επέλεξα χωρίς να τον γνωρίζω παρά μόνο με μια συνέντευξη που είχε δώσει στην κυνηγεσια και κυνοφιλια και βέβαια πειστικα όταν τον επισκέφτηκα στο σπίτι του στη Δράμα
Ο χώρος που έχει τα σκυλιά εξαιρετικός
Μου βγήκε σε καλό και ουσιαστικά με άλλαξε κατηγορία κυνηγού μπεκατσας
Τώρα ήθελα ένα απογονο της Λωρυ και έτσι όταν τον πήρα τηλέφωνο δεν χρειάστηκαν πολλές κουβέντεςimage sharing