Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια..
Και θα εριχνες στην μπεκατσα φυσιγγια bp tricolor 34gr..Λεωνίδα να σου ζήσει κ πάντα καλότυχη!!
Setter Tricolor......η 2η αδυναμία μου,μετά τα Gordon.....αν δν είχα Gordon,100% θα είχα Setter Tricolor..!!
Να τη χαίρεσαι!!
Ξεκίνησε με εξετάσεις όσο πιό αναλυτικές γίνεται θα σου πει ο κτηνίατρος μήπως το γυροφέρνει τίποτα το σκυλί και είναι στην αρχή και έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματαΚαλησπέρα στην παρέα.θελω να γράψω κάποιες ανησυχίες μου εδώ γιατί σκυλί μου.μηπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος.εχω μια setterina κοντά στα 8.μου έχει κάνει απίστευτα κυνήγια σε μπεκάτσα,πέρδικα,ορτύκι.ενα ολοκληρωμένο σκυλί σε όλα.φερμα,απορτ.τωρα τελευταια όμως έχω καταλάβει ότι όταν την κατεβάζω να ξεκινήσει το κυνήγι έχει το ίδιο πάθος.αλλα μετά από λίγο δεν φαίνεται να έχει όρεξη να ψάξει.δεν μπαίνει βαθιά μέσα,επιλέγει που θα μπει,και κάποιες φορές την έχω δει μυρίζει κάτι "σκατα"-"παράσιτα"και τρέχει κατευθείαν στο αμάξι.βεβαια αυτά δεν τα κάνει πάντα.σημερα ας πούμε πήγα σε ένα μέρος για την βασίλισσα.κατεβενει κάνει Φέρμα σε ενα πουλί,το οποίο έφυγε πριν καν το δούμε και το σκυλί τρελλαθηκε.αφου προχωρησαμε πιο κάτω,μετα δεν έμπαινε να ψάξει βαθιά και επέλεγε που θα μπει.οπου έμπαινε όμως το έκανε σκούπα το μέρος.φυγαμε πήγαμε σε άλλο μέρος.μολις κατεβενουμε κάνει Φέρμα σε ένα πουλί το οποίο το καρπωθηκαμε.μετα συνέχισε σαν όταν την πήρα 1,5 χρόνων.δεν σταματούσε.και σε όρεξη αλλά και έμπαινε πιο βαθιά και έψαχνε.σηκωσαμε αλλά 3 πουλιά.δεν τα πήραμε γιατί φύγανε στο πυκνό.δεν βαρεσα καν.αλλα δεν σταματούσε.και το ένα πουλί από τα 3 το ξανασηκωσε.το βρήκε έπειτα από την πρώτη φευγαλα και πήγε το ξαναβρήκε.καταλαβενω ότι έχει γεράσει,η διατροφή της βέβαια είναι από την έναρξη του κυνηγιού κροκετα ενέργειας.αλλα δεν κατάλαβανω την συμπεριφορά της.δλδ έχει τύχει να πάω κυνήγι και να περπατάει μαζί μου από τον δρόμο.του έχει τύχει κανενός αυτό;
Καλησπέρα στην παρέα.θελω να γράψω κάποιες ανησυχίες μου εδώ γιατί σκυλί μου.μηπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος.εχω μια setterina κοντά στα 8.μου έχει κάνει απίστευτα κυνήγια σε μπεκάτσα,πέρδικα,ορτύκι.ενα ολοκληρωμένο σκυλί σε όλα.φερμα,απορτ.τωρα τελευταια όμως έχω καταλάβει ότι όταν την κατεβάζω να ξεκινήσει το κυνήγι έχει το ίδιο πάθος.αλλα μετά από λίγο δεν φαίνεται να έχει όρεξη να ψάξει.δεν μπαίνει βαθιά μέσα,επιλέγει που θα μπει,και κάποιες φορές την έχω δει μυρίζει κάτι "σκατα"-"παράσιτα"και τρέχει κατευθείαν στο αμάξι.βεβαια αυτά δεν τα κάνει πάντα.σημερα ας πούμε πήγα σε ένα μέρος για την βασίλισσα.κατεβενει κάνει Φέρμα σε ενα πουλί,το οποίο έφυγε πριν καν το δούμε και το σκυλί τρελλαθηκε.αφου προχωρησαμε πιο κάτω,μετα δεν έμπαινε να ψάξει βαθιά και επέλεγε που θα μπει.οπου έμπαινε όμως το έκανε σκούπα το μέρος.φυγαμε πήγαμε σε άλλο μέρος.μολις κατεβενουμε κάνει Φέρμα σε ένα πουλί το οποίο το καρπωθηκαμε.μετα συνέχισε σαν όταν την πήρα 1,5 χρόνων.δεν σταματούσε.και σε όρεξη αλλά και έμπαινε πιο βαθιά και έψαχνε.σηκωσαμε αλλά 3 πουλιά.δεν τα πήραμε γιατί φύγανε στο πυκνό.δεν βαρεσα καν.αλλα δεν σταματούσε.και το ένα πουλί από τα 3 το ξανασηκωσε.το βρήκε έπειτα από την πρώτη φευγαλα και πήγε το ξαναβρήκε.καταλαβενω ότι έχει γεράσει,η διατροφή της βέβαια είναι από την έναρξη του κυνηγιού κροκετα ενέργειας.αλλα δεν κατάλαβανω την συμπεριφορά της.δλδ έχει τύχει να πάω κυνήγι και να περπατάει μαζί μου από τον δρόμο.του έχει τύχει κανενός αυτό;
Να είσαι γερός να τον θυμάσαι! Κ σού εύχομαι να βρεις νέο φιλαράκι να σε βοηθήσει!
Πουτάνα λεισμανίαση πόσα σκυλιά έχει φάει
Ετσι ακριβως ειχα χασει την Ηρμα μου φιλε
Τι να πω Βασιλη....πραγματικα τα λογια σου μ αγγιξαν...μου ρθε στο μυαλο μου η μεγαλυτερη απωλεια που ειχα μεχρι τωρα στη ζωη μου πριν 2 χρονια...το πατερα μου...ελπιζω απο σημερα και μετα, εκει που βρισκεται να βαλει στην ομαδα του μαζι με τα άλλα σεττερ που χω χασει και τουτον τον "αλητη".Θα συνεχίσει να κυνηγά στα κυνηγοτοπια του ουρανού.....θα είναι μαζί σου σε κάθε κυνήγι και θα ξανανταμωσετε κάποτε...... ευχομαι να βρεις τον επόμενο συγκυνηγο σύντομα....
Το πιστευω αυτό που λες...Ειλικρινα σας λεω παιδια σημερα στο γυρισμο απ το βουνο που τον πηγα,σκεφτηκα πολυ σοβαρα το κουταβι που εχω εδω και 2 βδομαδες να το δωσω και να μη ξανασχοληθω...