Πολυ σωστός Τολη....Θα ήταν αφύσικο κ ειδικά για αυτό το αγρίμι να καθόταν με σταυρωμενα χέρια....
Και ο μεγαλυτερος κίνδυνος για τον κυνηγο σε ένα γουρουνοκυνηγι από ότι έχω καταλαβει δεν είναι το μανιασμενο γουρουνι αλλά οι ίδιοι οι συγκυνηγοι του....
Είναι φοβερό αυτό που συνέβη στην Ευρυτανία κ τέτοιες μέρες..
Ήταν γραφτό τον έναν από τους δυο αδελφους να μην τον βρει ο νέος χρόνος...
Το βάρος που θα κουβαλάει ο άλλος αδελφός θα είναι για μια ολοκληρη ζωή..
Έστω κ αν ήταν ατυχημα που συμβαίνει μια στις τόσες....
Εξοστρακισμος λένε η αιτία....
Που εξοστρακίστηκε δεν ξέρω.. Πολυ νομίζουν πως τα μονοβολα κ οι μπίλιες σταματάνε πανω σε κορμους δέντρων κλπ.. πιστευω οτι δεν είναι ακριβως έτσι...
Και όποιος γνωρίζει υπό ποιες προυποθέσεις μπορεί να συμβεί αυτό να το γράψει στο ανάλογο θεμα γιατί δεν πρεπει να μας απασχολεί μόνο η βλητικη τους ικανότητα...
Και έχουμε δει κ κάποια βίντεο με μερικους που τουφεκανε πανω στην ασφαλτο του δρόμου..
Ουτε είναι καθόλου ντροπή να αφήσουμε το γουρουνι ατουφεκιστο να περασει αν δεν είμαστε σίγουροι που θα καταληξη η τουφέκια μας.. Αφήστε τον αρχηγο να φωνάζει κ να λέει ότι θελει....
Αν σε ένα κυνήγι με σκάγια προσέχουμε δέκα φορές εδώ περα με αυτά τα πυρομαχικα πρεπει να προσεχουμε χιλιες..
Δυστηχως πολυ φοβάμαι πως κάποιοι δεν τα αντιμετωπίζουν έτσι όταν τα βάζουν στο όπλο τους...
Και ποτε να μην ξεχνάτε ότι ως επί το πλειστον το κυνήγι αυτό διεξάγεται σε τόπους απομερους μακριά από κάποιο κέντρο υγείας κ ακομα κ αν το τραυμα(κ ειδικά του είδους αυτου) δεν είναι σοβαρό το θυμα μπορεί να ξεματωσει γιατί χάνεται πολυτιμος χρονους...
Δεν θέλω να μαυριζω καρδιες..αλλά καλό είναι κάποια πραγματα να τα έχουμε πάντοτε στο πισω μέρος του μυαλου μας...
Ευχομαι καλές κ ασφαλείς παγανες σε αυτό το υπόλοιπο που σας έμεινε!