Κάτι είχε δοκιμάσει ο @ΝίκοςΠ σε Volcano.View attachment 23616Γεια σας παιδιά. Αυτά τα έχει δοκιμάσει κάποιος;; Νίκελ δραμια, μπαφερ συγκέντρωτηρας και πάνω από 450 ταχύτητα.
Εγώ πιστεύω στην κορυφή του Έβερεστ.Voclanω το volcano.Τις ταχυτητες που γραφει,τις εχει δει ο κατασκευαστης στο φλυτζανι!!
Γενικα ειναι μια εταιρια που εχει επενδυσει πολλα σε τυπογραφειοΕγώ πιστεύω στην κορυφή του Έβερεστ.
Είναι πιο αληθοφανές.
Μα φυσίγγια που τα λένε Μαρία????Γενικα ειναι μια εταιρια που εχει επενδυσει πολλα σε τυπογραφειο
και λιγοτερο σε βαλιστικο σταθμο.Εχει ωραιο μαρκετινγκ και πιασιαρικο
ονομα,αμα πουλαγαν ταπερ περισσοτερα θα εβγαζαν.Μεχρι εκει!
Γιατι?Και η κουτση Μαρια τωρα πια εχει σεταπΜα φυσίγγια που τα λένε Μαρία????
Πάντως εγώ θα προτιμούσα να πάρω τη Μαρία και όχι τα φυσίγγια......Γιατι?Και η κουτση Μαρια τωρα πια εχει σεταπ![]()
Για 35 μετρα δεν ειναι ασχημα!View attachment 23899Μαγκες τι λέτε γι αυτή τη ντουφεκια;;; 40-45 μέτρα με 3ρη τσοκ, γνωστό αμερικανικο 9βολο
Ανάμεσα απο 40 με 45 μέτρα ήταν δε θυμάμαι ακριβώς νομίζω 42 μέτρα.. Ρεμινγκτον απλόΓια
Για 35 μετρα δεν ειναι ασχημα!
ποιο ειναι?
αυτο απο γουρουνι φαινεται, αλλα αν το αλλο ειναι απο κινητο . . . φυγε γρηγορα χαχαχαχαΑυτό είναι από γουρούνι ρε παιδια;;;; Κοπάδια από αλλά ζώα δεν υπάρχουν εκει. Καλά από γιδοπρόβατα δεν ειναι σιγουρα!View attachment 26161
Μια θήκη κινητού δική μου είναι.Την έβαλα για να υπάρχει σαν μέτρο σύγκρισης για το ίχνος το οποίο νομίζω πως είναι πολύ μεγάλο αν και δεν έχω εμπειρία από τα γουρούνια.αυτο απο γουρουνι φαινεται, αλλα αν το αλλο ειναι απο κινητο . . . φυγε γρηγορα χαχαχαχα
κιωμος φιλεμου δημητρη υπαρχουνε ακωμη θα υπαρχουν μεγαλα ζωααα,,εδω σε εμας εχουνε χτυπηθη ζωντανοζυση 250 κιλα και ανωωωωΑυτό είναι από γουρούνι ρε παιδια;;;; Κοπάδια από αλλά ζώα δεν υπάρχουν εκει. Καλά από γιδοπρόβατα δεν ειναι σιγουρα!View attachment 26161
Εάν δεν έχει μοσχαρια κανένας εκεί κοντά γιατί τον βλέπω πολύ στρογγυλό τον ντορο είναι καπρος εργαλείο κάνει σκιές και μπερδεύει η φωτογραφίαΑυτό είναι από γουρούνι ρε παιδια;;;; Κοπάδια από αλλά ζώα δεν υπάρχουν εκει. Καλά από γιδοπρόβατα δεν ειναι σιγουρα!View attachment 26161
αν εισαι καπου κοντα στο εκκλησακι εχει γελαδια και μοσχαρια εκει γυρω.Αυτό είναι από γουρούνι ρε παιδια;;;; Κοπάδια από αλλά ζώα δεν υπάρχουν εκει. Καλά από γιδοπρόβατα δεν ειναι σιγουρα!View attachment 26161
Και μενα για μοσχαρι μου φαινεται....με επιφυλαξη λογω οτι ειναι φωτο...Εάν δεν έχει μοσχαρια κανένας εκεί κοντά γιατί τον βλέπω πολύ στρογγυλό τον ντορο είναι καπρος εργαλείο κάνει σκιές και μπερδεύει η φωτογραφία