Prowler®
Banned
pr;epei na gr;afv katebat;aΓια πε χαρακτηριστικά σημείου ....
θα κάνω σκαρίφημα
pr;epei na gr;afv katebat;aΓια πε χαρακτηριστικά σημείου ....
Πείτε μου ποτέ θα πέσει το παραδάκι από την περιφέρεια να κάνω μπιζνα !Χαχαχαχα έτσινα τους βάλουμε κ διόδια
μην τα γράφεις αυτά,δεν αργεί κάνας τετραπέρατος να το κάνει
![]()
Δεν μπορεί να γίνει και δεν γίνεται πουθενά … μην σου λαχει κοντά στον Νοέμβριο που τα αρσενικά ελάφια κόβουν βόλτες για να βρουνε θυληκα …. Μπορεί και να σου προσγειωθεί κανένας κερατάς στα πέντε μέτρα από το αυτοκίνητο …σωστο μετρο αυτο στο εξωτερικο γινεται.
ο Υπέρ πλυθησμος λοιπον σώζει το κυνήγι ;;μαζι σου!!!!οσο εχουμε υπερπλυθησμο απο τα γουρουνια τοσο το κυνηγι δεν εχει να φοβαται τιποτα.[διαφορετικα ολα κομενα θα ηταν!]
ΓιεπΟ
ο Υπέρ πλυθησμος λοιπον σώζει το κυνήγι ;;
Στην Ελλάδα.Ο
ο Υπέρ πλυθησμος λοιπον σώζει το κυνήγι ;;
Κακό αυτό … αυτό δείχνει ότι δεν έχει διαχειριστικό ρόλο και προοπτική ανάπτυξης το υπουργείο και η κσε … αλλά είμαστε ότι έρθει και ότι παει .Στην Ελλάδα.
Κακω ξέ κακω αυτό μας σώνει.Κακό αυτό … αυτό δείχνει ότι δεν έχει διαχειριστικό ρόλο και προοπτική ανάπτυξης το υπουργείο και η κσε … αλλά είμαστε ότι έρθει και ότι παει .
Πόσα χρόνια λείπεις ρε Γιώργο και ξέχασες το μεγαλείο της πατρίδας σου;Κακό αυτό … αυτό δείχνει ότι δεν έχει διαχειριστικό ρόλο και προοπτική ανάπτυξης το υπουργείο και η κσε
Για ποσό ακόμη ; …Κακω ξέ κακω αυτό μας σώνει.
Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω κάτι τέτοια … δεν μου λείπουν καθόλου …Πόσα χρόνια λείπεις ρε Γιώργο και ξέχασες το μεγαλείο της πατρίδας σου;
Γιατί το λές αυτό είναι ωραίαΟύτε να τα θυμάμαι δεν θέλω κάτι τέτοια … δεν μου λείπουν καθόλου …![]()
Χρυσές εποχέςΓιατί το λές αυτό είναι ωραία
Come to Greece για να την βρεις να γλεντήσουμε together και η ανάμνηση θα σου μείνει για forever
Και η αξυρισια επίσης!Χρυσές εποχέςη φραπεδιά στο ζενίθ
![]()
Δεν είχα μαλλιασει ακόμα ... θυμάμαι ότι ξυριζαμε τη φαβορί τα για να είναι σε στυλ προφυλακτήρα σαν του γαρδεληΚαι η αξυρισια επίσης!
Δεν το λέει για τους αρσενικούςΔεν είχα μαλλιασει ακόμα ... θυμάμαι ότι ξυριζαμε τη φαβορί τα για να είναι σε στυλ προφυλακτήρα σαν του γαρδελη
Τι αναμνήσεις σου ξύπνησαν ρε μπάρμπα τώρα......Και η αξυρισια επίσης!
Εμένα ρε φλούδαΤι αναμνήσεις σου ξύπνησαν ρε μπάρμπα τώρα......![]()
Κουφάλες νεολαίοιΔεν το λέει για τους αρσενικούς
Τι αναμνήσεις σου ξύπνησαν ρε μπάρμπα τώρα......![]()
Μήπως ήταν γουρούνια?ανέβαινα στο βουνό σε κάτι λασπόλουτρα κ επερνα μάτι
Αν έβλεπες αυτό το θέαμα ,ως πρώτη επαφή με το άλλο φύλοΜήπως ήταν γουρούνια?