Prowler®
Banned
κόψε κάτι159 κιλα καθαρο αυτό πανω στη φωτο.. Ετσι μου ειπε
159 καθαρο = 212+ μικτό
ρώτα τον αν έπεσε με δράμια Φ7,5 (1 Buck) και ψιλότερα
κόψε κάτι159 κιλα καθαρο αυτό πανω στη φωτο.. Ετσι μου ειπε
ηταν και αυτος επανω...στη ζυγαρια....Να πάει την ζυγαριά σε μάστορα να του πεις εσύ
Το έχω κάνει σε φίλο που ήθελε να αδυνατήσει.ηταν και αυτος επανω...στη ζυγαρια....
Τόσο αποκλείεται να είναι159 κιλα καθαρο αυτό πανω στη φωτο.. Ετσι μου ειπε
Όιντεεεεε ου χοίρους απ' σκοτουσει ου Χέρκουλες εινειView attachment 56700
Φιλου...
χαχαχαχαχα αγριόχοιρος των Ιμαλαίων !Μαλλι φλοκατη... View attachment 56704
Θελω να καταληξω στο...αναλογα το μεγεθος και την αποσταση....θελει και το καταλληλο φυσιγγιο!!!
Και που ξέρω σε τί απόσταση θα μου βγει και τί μέγεθος θα έχει όταν είμαι στο σπίτι και διαλέγω φυσίγγια;
Παίρνω πάντα το φυσίγγι που νομίζω ότι θα μπορέσει να καταβάλει τον χοίρο στις δυσκολότερες συνθήκες.
Άρα το κατάλληλο φυσίγγι είναι αυτό που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα στο κυνήγι του χοίρου. Και όλα τα άλλα πέταμα.
Όταν λέω για πέταμα, εννοώ για οποιαδήποτε άλλη δουλειά πλην κυνήγι αγριόχοιρου.Τιποτα δεν ειναι για πεταμα !!!
Και που ξέρω σε τί απόσταση θα μου βγει και τί μέγεθος θα έχει όταν είμαι στο σπίτι και διαλέγω φυσίγγια;
Παίρνω πάντα το φυσίγγι που νομίζω ότι θα μπορέσει να καταβάλει τον χοίρο στις δυσκολότερες συνθήκες.
Άρα το κατάλληλο φυσίγγι είναι αυτό που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα στο κυνήγι του χοίρου. Και όλα τα άλλα πέταμα.
εγώ θα έλεγα τις περισσότερες φορές ξέρεις πάνω-κάτω την απόσταση που θα σου βγει και το μέγεθοςΣε τι αποσταση θα σου βγει.....και ποσο μεγαλο θα ειναι δεν το ξερεις....Ξερεις ομως οτι το οπλο σου
παιρνει 3 φυσιγγια μεσα !!!
Και το 10βολο 10/0 εχει ριξει και ''μεγαλα'' γουρουνια....Τιποτα δεν ειναι για πεταμα !!!
Ετσι οπως το θετεις....μονο με μονοβολα πρεπει να πηγαινουν ολοι οι γουρουνοκυνηγοι !!!
εγώ θα έλεγα τις περισσότερες φορές ξέρεις πάνω-κάτω την απόσταση που θα σου βγει και το μέγεθος
υπάρχουν καρτέρια "κλειστά" στο δάσος που δεν έχεις ορατότητα πάνω από 25-30 μ (που να κυνηγάς και στο πουρνάρι) κι ανοιχτά στα ξέφωτα που υπάρχει πιθανότητα να σΕ βγει το θήραμα στα 60-70 μ!
από την άλλη οι παγανιέρηδες θα σΕ πουν τι ζώο διώκουν τα σκυλιά
οπότε αν είσαι σε ανοιχτο καρτέρι κι έχεις κάπρο στην παγάνα επιλέγεις μονόβολο-α και 000Β
αν είσαι σε κλειστο κι έχεις κοπαδάκι με μικρα - μεσαία ζώα πας και στο 1Β (9/0) Φ7,50-7,62
αν έχεις αμφιβολίες κάνεις αυτό που λεει ο Θαλής: επιλέγεις αυτό που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα στο κυνήγι του χοίρου.
* αλήθεια φυσίγγια μαγκνουμ 1Β υπάρχουν;
1Β υπηρχαν τα winchester τα κοκκινα σε 16βολα...φιλος με μεγαλη εμπειρια στο κυνηγι του αγριοχοιρου τα χρησιμοποιουσε αποκλειστικα με την Α390 και επεμενε για την αποδοση τους....σε ανοιχτα καρτερια ομως εβαζε 10βολα κοκκινα 000buckεγώ θα έλεγα τις περισσότερες φορές ξέρεις πάνω-κάτω την απόσταση που θα σου βγει και το μέγεθος
υπάρχουν καρτέρια "κλειστά" στο δάσος που δεν έχεις ορατότητα πάνω από 25-30 μ (που να κυνηγάς και στο πουρνάρι) κι ανοιχτά στα ξέφωτα που υπάρχει πιθανότητα να σΕ βγει το θήραμα στα 60-70 μ!
από την άλλη οι παγανιέρηδες θα σΕ πουν τι ζώο διώκουν τα σκυλιά
οπότε αν είσαι σε ανοιχτο καρτέρι κι έχεις κάπρο στην παγάνα επιλέγεις μονόβολο-α και 000Β
αν είσαι σε κλειστο κι έχεις κοπαδάκι με μικρα - μεσαία ζώα πας και στο 1Β (9/0) Φ7,50-7,62
αν έχεις αμφιβολίες κάνεις αυτό που λεει ο Θαλής: επιλέγεις αυτό που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα στο κυνήγι του χοίρου.
* αλήθεια φυσίγγια μαγκνουμ 1Β υπάρχουν;
ναι τα ξερω τα δουλεύαμε κι εμείς! το έχω γράψει για έναν φίλο οπαδό τους, μακαρίτη τώρα1Β υπηρχαν τα winchester τα κοκκινα σε 16βολα...φιλος με μεγαλη εμπειρια στο κυνηγι του αγριοχοιρου τα χρησιμοποιουσε αποκλειστικα με την Α390 και επεμενε για την αποδοση τους....σε ανοιχτα καρτερια ομως εβαζε 10βολα κοκκινα 000buck
φίλε Ρακέτα δεν είναι θέμα αν θα το ξαναδείς, το ζήτημα είναι να του βάλεις δράμια να αναγκαστεί να κωλώσει και θα το βαρέσεις στην στάμπα.10 βολα κοκκινα επιχαλκομενα magnum ..ριχνω κ εγω με τι Μ2 .....νομιζω ομως εχουν σταματισει να βγαινουν τα σιγκεκριμενα
γιατι ψαχνω κ δεν βρισκω.......αν ξερει καποιος ας στειλει ling...
εμπειρικα θα πω μεχρι 60 μετρα εχω ριξει σε θυραμα.....αναλογα κ το μερος φυσικα ..ορατοτητα κτλ.. απο κι κ πανω καλα ειναι
να μην τουφεκαμε με δραμια μιλαω παντα ειναι κριμα να φυγει τραυματισμενο το ζωο ...αυτο εχει να κανει κ με την συνειδηση του καθε
κυνηγου φυσικα.....στο ελλαδισταν που ζουμε....ο αλλος λεει γιατι θα το ξαναδω.!!!...βρε μπουφε αυριο μεθαυριο παλι εσυ θα κυνηγας εδω
αμα δεν εχεις κυνηγετικη ωριμοτητα κ παιδεια...τι να λεμε..τωρα παπατζες..
Στα ποσα μετρα αυτη η ταχυτητα???ναι τα ξερω τα δουλεύαμε κι εμείς! το έχω γράψει για έναν φίλο οπαδό τους, μακαρίτη τώρα
βγαίνουν σε 27βολα σουπερ μαγκνουμ https://airgunshop.gr/45.-fusiggia-...1-buck-12-89-27-vola-epihalkomena-3-5-p1351b/
και σε 24βολα μαγκνουμ (δείτε ταχυτητα στα 310 μ/δ!!!!)
https://dancessportinggoods.com/win...ge-3-1-buckshot-24-pellets-1040-fps-5-rounds/
αλλά δεν τα φέρνουν εδώ
στόμιο κάννηςΣτα ποσα μετρα αυτη η ταχυτητα???
Τι προσφερει ενα υποηχητικο φυσιγγι???