2 !βάλε και την εμπλοκή!Ζηλεύεις γιατί ενώ εσύ ρίχνεις 3 φυσίγγια με μειωτήρα στο όπλο, αυτός μπορεί και ρίχνει 4
2 !βάλε και την εμπλοκή!Ζηλεύεις γιατί ενώ εσύ ρίχνεις 3 φυσίγγια με μειωτήρα στο όπλο, αυτός μπορεί και ρίχνει 4
Είπε ο Αλεξ τον πρόεδρο πέρσι στην έκθεση να κοιτάξει τα βιντεάκια στο YouTubeΗ θηροφυλακη το βλεπει το βιντεακι να του παρουν οπλα & αδειες δια βιου μηπως και σωθει ο επομενος ατυχος ?
Είπε ο Αλεξ τον πρόεδρο πέρσι στην έκθεση
Θα του είχε κάτσει κανένα φλουρί στον λαιμόΚαι ξεροκαταπεινε
Του έκανε αυτή την τεχνική δε θυμάμαι τώρα πως την λεν περασμένη ώραΘα του είχε κάτσει κανένα φλουρί στον λαιμό
Δεν τον χτύπησε λίγο στην πλάτη να τον βοηθήσει τον άνθρωπο;
Το κλασιμο το έκανες φυστικωμα εσύ.Του έκανε αυτή την τεχνική δε θυμάμαι τώρα πως την λεν περασμένη ώρα
Αλλά όπως τον σήκωσε άκουσα άλλο θόρυβο λες να τον φυστικωσε
Αι πέσε κι σύ για ύπνο αιντε άργησες ταχια πάλιΤο κλασιμο το έκανες φυστικωμα εσύ.
Πω πω φρικη μονο που το βλεπεις....καλα κανω και δεν παω για γουρουνι,γιατι κατι τετοιες φασεις εχω στο μυαλο μου και μου σηκωνεται η τριχα...Ένα καλό σεμινάριο για όλα αυτά που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις απλά.
Έλα μαζί διπλοκαρτερο αν θες γιατί η franchi είναι μονοκανο πάλιΠω πω φρικη μονο που το βλεπεις....καλα κανω και δεν παω για γουρουνι,γιατι κατι τετοιες φασεις εχω στο μυαλο μου και μου σηκωνεται η τριχα...
Σοβαρέψου και πάρε μπενελιΈλα μαζί διπλοκαρτερο αν θες γιατί η franchi είναι μονοκανο πάλι
Βλέπεις και βιντεάκια τώρα? Πάει έγινες γουρουνάς...Για να δουμε γνωμες και αποψεις.....
Να ήταν μόνο μία παρέα να λεγες πάει στο διάολο.Η θηροφυλακη το βλεπει το βιντεακι να του παρουν οπλα & αδειες δια βιου μηπως και σωθει ο επομενος ατυχος ?
Δεν εγινα τιποτα. Η καρδια μου και η ψυχη μου ανηκουν στην τσιχλα και τον κοτσυφα. Το βιντεο μου το εστειλε ο αρχηγος της ομαδας πουΒλέπεις και βιντεάκια τώρα? Πάει έγινες γουρουνάς...
Το χειρότερο όμως ρε Δμήτρη είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα . Πρωτίστως είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι. Τραβάνε βίντεο με όλες τις μαλακίες που κάνουν και χωρίς να τρέχει τίποτα το ανεβάζουν και στο youtube να μας δείξουν τι γαμώ το κερατό μου ;Δεν εγινα τιποτα. Η καρδια μου και η ψυχη μου ανηκουν στην τσιχλα και τον κοτσυφα. Το βιντεο μου το εστειλε ο αρχηγος της ομαδας που
συμμετεχω με σχολια οπως , παραδειγμα του πως μπορεις να πας φυλακη για ενα γουρουνι και ο μαλακας ειναι ανικητος.
Θα κανουμε τρελο διδυμο...να φερω την ΑΤΑ που κανει κλικ(ελατηριο σφυρας...) ή την mp155 που πατιεται η σκανδαλη οποτε γουσταρει αυτη(οχι μονη της ευτυχως αλλα πατας σκανδαλη και αλλες φορες απελευθερωνει την σφυρα αλλες οχι ζημια απροσδιοριστη προς το παρον...),μας βλεπω να πηγαινουμε πιλαλα και να μας εχουν στο κατοπι καμμια 15αρια αγριογουρουνα...και φαντασου να παιζουν στην παρεα τυποι οπως αυτοι στο βιντεο να μην ξερουν που να πρωτοριξουν σε εμας ή στα αγριογουρουνα...Αστο δε γαμιεται καλυτερα...Έλα μαζί διπλοκαρτερο αν θες γιατί η franchi είναι μονοκανο πάλι
Τι να καταλαβουν? Δεν εχουν την νοητικη ικανοτητα για να το κανουν .Ο συγκεκριμενος που το ανεβασε κερδιζει σιγουρα μια θεση στο πανθεον των ηλιθιων.Το χειρότερο όμως ρε Δμήτρη είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα . Πρωτίστως είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι. Τραβάνε βίντεο με όλες τις μαλακίες που κάνουν και χωρίς να τρέχει τίποτα το ανεβάζουν και στο youtube να μας δείξουν τι γαμώ το κερατό μου ;
Τα σκατά που έχουν μέσα στο κεφάλι ;
η πολιτεια ακομα μια φορα διπλα στον πολιτη!Σήμερα στη δουλειά ήταν ένα παλικάρι που πάει λαϊκές.
Έχει τα περιβόλια του έξω από την Χαλκίδα.
Μου λέει, με έχουν ρημαξει τα γουρούνια .
Το βράδυ τα τουφέκισα αλλά δεν πήρα κανένα.
Του λέω , το νου σου μη φωνάξουν οι γύρω ( έχει εξοχικά ) την αστυνομία και σε πάνε μέσα.
Μου λέει , τι μέσα, καταστρέφομαι!