Φθιωτιδα,ορος ΚαλιδρομοΜπράβο στην παρέα.Γιώργο για ποιον νομό μιλάμε ;
Η αληθεια είναι ότι δεν το τουφεκισα εγω.Τα μονοβολα τα ειχα μοιράσει στην παρεα καθως ειμαι ο μοναδικος ιδιογομωτης της περιοχης.Τελος παντον η χαρα και η ικανοποιηση για μενα ηταν διπλη γιατι και με δραμιαρες ιδιογομωσης στο παρελθον εχουν χτυπηθεί γουρουνιαΠάντως ρε παιδια να κανει κάποιος ιδιογομωση για αγριοχοιρο και να κατεβάζει(με το φυσιγγι του) τέτοια κομμάτια η ικανοποίηση που θα νιώθει θα είναι τεραστιαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ζωο τουφεκιστικε πεντε φορες από δυο διαφορετικα καρτερια με δραμια
http://imgur.com/2o2ceBD
Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το αποτέλεσμα......Η βολη έγινε με remington magnum 15βολα σε 37 βήματα μεγάλα απόσταση με 4αρι τσοκακι
50x70 περιπουΚωστα τι διαστασεις ειχε το χαρτονι?
Μάνο εγώ τα δοκίμασα σε στόχους και δεν τα βάζω μέσα στο οπλο για τριχωτο.....πολύ θόρυβο και σκορπισμένα δραμια εκτός στοχουΈψαχνα να αγοράσω ένα φθηνό φυσίγγι για γουρούνι για να το έχω στο τσεπάκι της φυσιγγιοθήκης για παν ενδεχόμενο. Λοιπόν είπα να εμπιστευτώ μια ελληνική εταιρεία και γι'αυτό αγόρασα τα 9βολα Big Game της Lambro. Το φυσίγγι το αγόρασε ο πάτερας μου χωρίς να το ανοίξει στο κατάστημα. Όταν ήρθε στο σπίτι και πιάσαμε να το δούμε παρατήρησα ότι το ποτηράκι που έχει δεν είναι καν πιεσμένο και η τάπα από πάνω είναι στραβή σε όλη την πεντάδα. Μάλιστα πιέζοντας το ελαφρυά με το χέρι πήγαινε μέσα όλο το φυσίγγι. Επειδή δεν έχω κυνηγήσει ποτέ αγριόχοιρο και δεν γνωρίζω αν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο και επειδή δεν θέλω να βρίζω αύριο τσάμπα τον άνθρωπο που θα πιάσει το τηλέφωνο στην Lambro σας ερωτώ αυτό είναι νορμάλ; Καθότι ιδιογομώνω θεωρώ ότι έχουν κάνει μια πάρα πολύ κακή δουλειά σε σημείο να νιώθω ηλίθιος που τα αγόρασα.
Σας παραθέτω και μια εικόνα, αν προσέξετε φαίνεται ότι το ποτηράκι δεν είναι πατημένο: