Απιστευτοι οι τυποι!!! .asking. Με κλειστα ματια ριχνουν??? .buy buy.
Ε φιλαράκι φταίει η μπαρούτι που δεν είναι διβασική ...Απιστευτοι οι τυποι!!! .asking. Με κλειστα ματια ριχνουν??? .buy buy.
Ρε παιδιά, δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν...Απιστευτοι οι τυποι!!! .asking. Με κλειστα ματια ριχνουν??? .buy buy.
Ωραίοι!!!!Καλησπέρα σε όλα τα παληκάρια.
Λοιπόν σημερα ήρθα και μιας και το θυμήθηκα,ας πω με λίγα λόγια για τη θηρευση του γουρουνιού.
Την προπροηγούμενη Παρασκευή είχα σταμπάρει μια μπεκατσα,την οποία ειχε σηκώσει ο σκύλος πολυ χαμηλά απο κεί που είμασταν και την είδα που έπιασε περίπου.
Επειδη είχαμε γυρίσει πολυ τόπο και είμασταν κουρασμένοι,ο πατέρας μου μου λέει δεν αντέχω άλλο κλπ,είπαμε θα πάμε το επόμενο πρωι πάλι.
Το Σάββατο τελικά πήγα με έναν πρωτοξάδερφο και συνωνόματο,ξεκινώντας απο εκει που είχα δει απο την προηγούμενη,που ειχε σκαπετισει το πουλί,μπας και ειναι πιασμένο εκει.
Φτάνοντας στο σημείο,βλεπω το σκύλο,να μυρίζει έντονα ντορό και να μυρίζω συνεχώς μια συγκεκριμένη ακτίνα του τόπου και ξαφνικά να στέκεται και να γαβγίζει έντονα,κουνώντας την ουρά.
Το σημείο αυτό ήταν ενας μεσαίου μεγέθους ασφενταμος,ντυμένος με πυκνά σπάρτα.Καταλαβαμε οτι δεν ήταν πουλί (στο πουλί μένει κόκκαλο)και οτι ήταν κατι άλλο και επειδή την εχουμε ξανά πάθει παντα εχουμε μαζί μας ψήφους και βόλια.
Βάζουμε στη Θαλάμη ψήφο και πίσω ψιλά,οποτε να είμαστε καλυμμένοι είτε ειναι κατι μεγάλο η κατι μικρο.Εμεις δεν είχαμε ορατότητα και λέω του ξαδερφού μου ανέβα απο την πάνω μερια,μπας και δεις τιποτα,αφού θα ειχε καλύτερη ορατότητα.
Ανεβαίνει ο ξαδερφος,τον βλεπω να τεντώνεται να κοιτάει και ξαφνικά σαν ελατήριο σηκώνει το όπλο και μπαμ...
Μετα μην έχοντας να το κουβαλήσουμε,πήραμε ενα φίλο χωριανο,που κυνηγάμε μαζί καμία φορά και ηρθε με το φορτηγάκι και το φορτώσαμε.
65 κιλά καθαρό,χωρις κεφάλι και συκώτι ,αυτα!!
Οι λεγομενοι και ως σκορποσκαγιαστρεςΑπιστευτοι οι τυποι!!! .asking. Με κλειστα ματια ριχνουν??? .buy buy.
Μεγαλυτερη κουταμαρα απο αυτην που εκανε δεν υπαρχει εκτος αν ολο το σκηνικο ηταν στημενο και το γουρουνοπουλο ηταν εκτροφης του και δημιουργησε ολο αυτο για να τραβηξει το βιντεοτρομερό.... τέτοιο θηρίο δεν έχω ξαναδεί
Μεγαλυτερη κουταμαρα απο αυτην που εκανε δεν υπαρχει εκτος αν ολο το σκηνικο ηταν στημενο και το γουρουνοπουλο ηταν εκτροφης του και δημιουργησε ολο αυτο για να τραβηξει το βιντεο
Διαφορετικα φτηνα την γλιτωσε απο την μανα του με το σκουψιμο που εβγαλε το γουρουνοπουλο
θα τον ειχε ξεσκισει αν ηταν εκει κοντα
Το μικρο ειναι αγριο και προφανως ειχε χασει τη μανα του και φοβισμενο απο τα σκυλια ζηταγε προστασια.Ναι η αλήθεια είναι ότι και εγώ περίμενα όταν είδα το βίντεο να πεταχτεί καμιά γουρούνι μάνα
Το μικρο ειναι αγριο και προφανως ειχε χασει τη μανα του και φοβισμενο απο τα σκυλια ζηταγε προστασια.
Είναι σίγουρο ότι δεν τους χαριζονται. Πάντως εδώ όταν ανοίγει το κυνηγι δεν υπάρχουν νεογέννητα σαν αυτό. Εδώ τα τρώνε οι αλεπούδες και οι λύκοι.Γενικά τυχαίνει τα σκυλιά να επιτεθούν στα μικρά και να τα σκοτώσουν? Αν τα πετύχουν έτσι μόνα χωρίς τη μάνα τους ?
Καλησπέρα σε όλα τα παληκάρια.
Λοιπόν σημερα ήρθα και μιας και το θυμήθηκα,ας πω με λίγα λόγια για τη θηρευση του γουρουνιού.
Την προπροηγούμενη Παρασκευή είχα σταμπάρει μια μπεκατσα,την οποία ειχε σηκώσει ο σκύλος πολυ χαμηλά απο κεί που είμασταν και την είδα που έπιασε περίπου.
Επειδη είχαμε γυρίσει πολυ τόπο και είμασταν κουρασμένοι,ο πατέρας μου μου λέει δεν αντέχω άλλο κλπ,είπαμε θα πάμε το επόμενο πρωι πάλι.
Το Σάββατο τελικά πήγα με έναν πρωτοξάδερφο και συνωνόματο,ξεκινώντας απο εκει που είχα δει απο την προηγούμενη,που ειχε σκαπετισει το πουλί,μπας και ειναι πιασμένο εκει.
Φτάνοντας στο σημείο,βλεπω το σκύλο,να μυρίζει έντονα ντορό και να μυρίζω συνεχώς μια συγκεκριμένη ακτίνα του τόπου και ξαφνικά να στέκεται και να γαβγίζει έντονα,κουνώντας την ουρά.
Το σημείο αυτό ήταν ενας μεσαίου μεγέθους ασφενταμος,ντυμένος με πυκνά σπάρτα.Καταλαβαμε οτι δεν ήταν πουλί (στο πουλί μένει κόκκαλο)και οτι ήταν κατι άλλο και επειδή την εχουμε ξανά πάθει παντα εχουμε μαζί μας ψήφους και βόλια.
Βάζουμε στη Θαλάμη ψήφο και πίσω ψιλά,οποτε να είμαστε καλυμμένοι είτε ειναι κατι μεγάλο η κατι μικρο.Εμεις δεν είχαμε ορατότητα και λέω του ξαδερφού μου ανέβα απο την πάνω μερια,μπας και δεις τιποτα,αφού θα ειχε καλύτερη ορατότητα.
Ανεβαίνει ο ξαδερφος,τον βλεπω να τεντώνεται να κοιτάει και ξαφνικά σαν ελατήριο σηκώνει το όπλο και μπαμ...
Μετα μην έχοντας να το κουβαλήσουμε,πήραμε ενα φίλο χωριανο,που κυνηγάμε μαζί καμία φορά και ηρθε με το φορτηγάκι και το φορτώσαμε.
65 κιλά καθαρό,χωρις κεφάλι και συκώτι ,αυτα!!
.buy buy..buy buy..buy buy.Απιστευτοι οι τυποι!!! .asking. Με κλειστα ματια ριχνουν??? .buy buy.