Φιλε μου καθολου δεν το μπερδευω το πραμα..ασχολουμαι με το γουρουνι απο την κουνια μου 5η γεννια γουρουνας αν σου λεει κατι αυτο και εχω την τυχη ο πατερας μου και ο παππους μου με 45 χρονια ο ενας και 70 ο αλλος στο γουρουνοκυνηγι να μου εχουν μαθει οτι πρωτα θα ριχνω το φταιξιμο σε μενα που δεν επεσε το γουρουνι και μετα στο οπλο..αν εγω εχω μαθει να κουμπωνω σωστα το οπλο πανω μου και να ριχνω εκει που βλεπω και παλι εχω αποτυχιες τοτε θα ψαξω αν μου φταιει το οπλο..ας μην γελιωμαστε το ξερεις και το ξερω οτι η πλειοψηφια μας δεν ασχολειται καν με αυτο και οι γνωσεις γυρω απ τα οπλα αποκτωντε στα καφενεια..το παραδειγμα που σου εφερα ο ανθρωπος αντζαμης μονο δεν ηταν αδερφος του παππου μου ειναι και εχει πολλα γουρουνια στο ενεργητικο του με ενα πλαγιο μπαικαλ..η φαμπαρμ γιατι σου φαινεται παραξενο τοσο μεγαλο κοντακι;τα οπλα στην ελλαδα δεν ερχοντε με στανταρ μηκος κοντακιου ταδε..οσο για το διευρυμενο εχω αλλη αποψη..ο πατερας μου σε browning 18.8 πιο καλα του παει με το 2* παρα με το 1* και τα δραμια και τα μονοβολαΚάπου τα μπερδεύεις.. Στην εμπλοκή δεν ευθύνονται τα μέτρα. Ποτε..επίσης 38 5 μαμισιο κοντάκι στη φαμπαρμ;;;;;;;; Επίσης η φαμπαρμ μιας και την ανέφερες έχει διευρημενο αν ρίχνει δραμια πρέπει να κοιτάξει να βάλει πολύ στενό τσοκ ίσως και στα μολύβια. Επίσης το ότι δεν πετυχαίνει κάποιος δεν είναι στάνταρ ότι φτιανε τα μέτρα. Ίσως είναι και ατζαμής κάποιος. Εγώ ανέφερα τη βίντσι ότι κάνει γιατί μου είπε πολύ καλός φίλος που την είχε.. Επίσης αν μπεις στο car θα δεις πόσες πωλούνται άρα κάτι θέμα εχουν..