Στην καρδιά μας παντα-ζης!έβδομο ουρανό.
Στην καρδιά μας παντα-ζης!έβδομο ουρανό.
Ρε θα του πάρω το σκαλπ φέτος και θα φτιάξω περουκινι του Κυριάκου, άστον να σφυρίζει.Θα βάλω και Ιμαλαΐων..λένε ότι βοηθάει στη κατανομή!!
Δηλαδη αδερφε του Κυριακου ειναι αυτο που λεμε θα του κανεις ΧαρηΡε θα του πάρω το σκαλπ φέτος και θα φτιάξω περουκινι του Κυριάκου, άστον να σφυρίζει.
Ρε θα του πάρω το σκαλπ φέτος και θα φτιάξω περουκινι του Κυριάκου, άστον να σφυρίζει.
Ντροπή σας.Δηλαδη αδερφε του Κυριακου ειναι αυτο που λεμε θα του κανεις Χαρη
Θα τα κόψει ο ποιοτικός έλεγχος.Μάλιστα, κατάλαβα. Δεν το ήξερα.
Αλλά σκέφτομαι, ότι αν μία βιομηχανία μπορεί κατά λάθος να μη βάλει καθόλου πυρίτιδα σε κάποια φυσίγγια, ή λιγότερη, γιατί να μην μπορεί πάλι κατά λάθος σε κάποια άλλα να βάλει διπλάσια ποσότητα ή απλά περισσότερη; Ρητορικό το ερώτημα.
Εξαιρετικό φυσίγγι, πολύ γρήγορο.Έφερε και τα lamdro veloce 32..9£ με d20
Πολύ καλύτερο από άλλα πολυδιαφημισμένα αλλοδαπά από ξενομανείς συναδέλφους, π.χ. σεντιτ τορντοΕξαιρετικό φυσίγγι, πολύ γρήγορο.
Γιαυτο πηγαίνουν και τα κλαμπανια γρήγορα?Εξαιρετικό φυσίγγι, πολύ γρήγορο.
Post in thread 'Φυσίγγια για Τσίχλες' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-Τσίχλες.4200/post-958254Γιαυτο πηγαίνουν και τα κλαμπανια γρήγορα?
Κάτι μου λέει ότι εσύ ήσουν ο αντιθετοαντιστρωφ
Δεν το έχω ρίξει αλλά φιλαράκια που τα έριχναν πέρσι ολοι ευχαρηστημενοιΕξαιρετικό φυσίγγι, πολύ γρήγορο.
Κάτι μου λέει ότι νομίζεις ακόμα πως είναι οριζόντιο...Κάτι μου λέει ότι εσύ ήσουν ο αντιθετοαντιστρωφ
Κάτι μου λέει ότι νομίζεις ακόμα πως είναι οριζόντιο...
τι?!?!?!? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?!?!?Κάτι μου λέει ότι νομίζεις ακόμα πως είναι οριζόντιο...
Στη πλειοψηφία των φυσιγγίων ότι πληρώνεις παίρνεις.Για τα εκτός Ελλάδος τα εντός δεν ξέρει κανείς.Θα αναφέρω και κάτι άλλο εδώ για να καταλάβετε,ένα φυσίγγι 34 γρ 9 νουμ και ένα 6 νουμ το ίδιο της ίδιας εταιρίας για να έχεις σωστό αναλογικό αποτέλεσμα για τους πολύ ψαγμενους τώρα μιλάω με την ιδιογομωση θα έπρεπε να κλείνονται σε διαφορετικό ύψος ,άλλη στήλη σκαγιων άλλες πιέσεις για κοιτάξτε τα εμπορικά έχουν το διαφορετικό ή είναι όλα ίδια .Γιατί κανείς δε κάθεται να ρυθμίσει τη μηχανή ξανά και απλά αλάζει τάπες και νουν σκαγιών η τέλος πάντων δεν μελετάτε πάει όπως πάει.Το λάθος με τις σημερινές μηχανές που μπορεί να γίνει είναι να μην ρυθμιστούν σωστά κατά την αλλαγή φυσιγγίου και να χάσουν λίγο εφόσον ανά κάποιες χιλιάδες φυσίγγια που πρέπει δεν ελεγχθούν που μάλλον δεν ελέγχονται όταν πρέπει..Τα σταθερά φυσίγγια απαιτούν συχνό έλεγχο της μηχανής ,σωστές τάπες από σοβαρή εταιρία και πυρίτιδα σωστά αποθηκευμένη .Γι'αυτό είναι λίγα στην Ελλάδα ενώ υπάρχουν κάποιες εταιρίες ακριβές μεν αλλά έχουν φυσίγγι δεκαετίες που ξεχωρίζει.Ότι αρπάξει ο κωλος μας ήταν πάντα τα χαμηλά γραμμάρια και από επώνυμες εταιρείες...