Αλαγιάννης κυνηγετικά είδη

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ωραίος άνθρωπος φαίνεται ο κ. Αλαγιάννης. Στο τέλος της περασμένης σεζόν πήρα αρκετά φυσίγγια και η συνεργασία του ήταν άψογη. Επίσης κάνει πολύ καλές τιμές και σε όπλα και λοιπό εξοπλισμό!
ετοιμασου εσυ για τα μπασιματα να βγαλουμε τις Α400 βολτα!

Πίσω μαυρογατα!
Αρα δεν ειναι μονο η ιδεα μου... Ενα απογευμα πριν καιρο εβγαζα μουρμουρια 400ρια 300αρια ενα πισω απο το αλλο. Μεχρι που χτυπησε το τηλεφωνο....Απο εκεινο το βραδυ ενα λαβρακι 1.100 γραμμαρια που ηθελε να αυτοκτονησει εχω πιασει και τιποτε αλλο ουτε στον πατο ουτε στον αφρο... Καλα το ελεγα και εγω λοιπον.....

Αρα δεν ειναι μονο η ιδεα μου... Ενα απογευμα πριν καιρο εβγαζα μουρμουρια 400ρια 300αρια ενα πισω απο το αλλο. Μεχρι που χτυπησε το τηλεφωνο....Απο εκεινο το βραδυ ενα λαβρακι 1.100 γραμμαρια που ηθελε να αυτοκτονησει εχω πιασει και τιποτε αλλο ουτε στον πατο ουτε στον αφρο... Καλα το ελεγα και εγω λοιπον.....
Μια φορά μου είπε καλά να περάσεις και σπάσανε 5 προφυλακτικά,πια ψάρια... πλάκα κάνεις?

Συκοφαντίες...

Άμα πάμε Χρισταρα για καφε στο Χαϊδάρι να δεις ποσα του μοιάζουν
Λες να
Έχω πάει στους 2 και να καίει εεε νακαιοι λες να είναι δίδυμά του; Δεν ξεκολλάει από εκεί...
Πολλά πεύκα Χαιδάρι, πολλοί κοπροκότσυφες

Back