Καλησπέρα. Πηγαίνεις και τα παίρνεις από την μεταφορική. Εκτός αν είναι λίγα όποτε έρχονται με κούριερ σπίτι.Καλησπέρα.Ο αλαγιαννης με μεταφορική φέρνει τα φυσίγγια σπίτι?Η τα παραλαμβάνεις από την έδρα της μεταφορικής?
Καλησπέρα. Πηγαίνεις και τα παίρνεις από την μεταφορική. Εκτός αν είναι λίγα όποτε έρχονται με κούριερ σπίτι.Καλησπέρα.Ο αλαγιαννης με μεταφορική φέρνει τα φυσίγγια σπίτι?Η τα παραλαμβάνεις από την έδρα της μεταφορικής?
Μια 10 καδα έρχεται σπίτι.Καλησπέρα. Πηγαίνεις και τα παίρνεις από την μεταφορική. Εκτός αν είναι λίγα όποτε έρχονται με κούριερ σπίτι.
Εμένα ήρθε και 15αδα με acsΜια 10 καδα έρχεται σπίτι.
Με τι κόστος σε μεταφορικά Γιάννη;Με acs ήρθαν ήρθαν σε εμάς 32 κουτιά σε δύο δόσεις.Απλα τα πήραμε από το κατάστημα
Για τα φυσίγγια με παραγγελία άνω των 70€ δεν υπάρχει καμία χρέωση είτε με μεταφορική, είτε με ACS και παράδοση στο σπίτιΜε τι κόστος σε μεταφορικά Γιάννη;
Πήγαν Σαλαμίνα και τα δύο πακέτα το ένα 9€ το άλλο δωρεάν έκανε μαλακιά ο φίλος και δεν τα έστειλε σε εμένα Νίκαια θα ήταν όλα τσάμπαΜε τι κόστος σε μεταφορικά Γιάννη;
Για τα φυσίγγια με παραγγελία άνω των 70€ δεν υπάρχει καμία χρέωση είτε με μεταφορική, είτε με ACS και παράδοση στο σπίτι
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παλικάριαΠήγαν Σαλαμίνα και τα δύο πακέτα το ένα 9€ το άλλο δωρεάν έκανε μαλακιά ο φίλος και δεν τα έστειλε σε εμένα Νίκαια θα ήταν όλα τσάμπα
Πώς γίνεται η πληρωμή;Πήγαν Σαλαμίνα και τα δύο πακέτα το ένα 9€ το άλλο δωρεάν έκανε μαλακιά ο φίλος και δεν τα έστειλε σε εμένα Νίκαια θα ήταν όλα τσάμπα
Και με πιστωτική καρτα-χεωστικη.Πώς γίνεται η πληρωμή;
Κατάθεση στο λογαριασμό εμεις έτσι πληρώσαμε και τα έστειλε μαζί με την απόδειξη μέσαΠώς γίνεται η πληρωμή;
Καλόρικτα φίλε!!
Ωραιότατα σαν να βλέπω τα δικά μου τα ίδια έχω πάρει