Μιλάμε για καινούρια γιατί μεταχειρισμένα έχει πολλά κάτω του 1000 όλων των ειδών
1000 μπαμ ειναιΈλα ντε
Η απλή με τα συνθετικά μέρη έχει 990 , αλλά κακά τα ψέματα το κοντάκι comfort αξίζει και το τελευταίο ευρώ και για 70-80 ευρώ είναι βλακεία να μην την πάρεις comfort.Που την βρήκατε την Μ2 κάτω από χιλιάρικο να πάρω 2-3 για ανταλλακτικά ??
Βασιλη αν εννοεις την montefeltro τη συνθετικη, εχει ενα κοντακι με πολυ drop και πολυ μικρό. Την εχω επωμισει και εβλεπα το πισω μερος της βασης. Δε συνοδευεται με φλαντζεςΘα μου επιτρέψετε να αφαιρέσω μερικά ...
Fabarm
H38
L4S (€1015)
Sdass
Marocchi
iFirst
Baikal
MP155
Benelli
Montefeltro
M1
M2
Beccacia
Nova
Beretta
A300 Outlander
Belmonte
Franchi
Affinity
Breda
Astro
Echo T9 (?)
Remington
11-87
870
Mossberg
930
500
535
835
590
Mod 88 (Maverick)
Πηρα κυργια τηλεφωνο. Σετ φλαντζες 18 ευρω. Το κοντακι ειναι νορμαλ 36,5, εμενα μου ειχε φανει μικρο.Βασιλη αν εννοεις την montefeltro τη συνθετικη, εχει ενα κοντακι με πολυ drop και πολυ μικρό. Την εχω επωμισει και εβλεπα το πισω μερος της βασης. Δε συνοδευεται με φλαντζες
https://www.kalkantzakos.com/Product/1122/m2-synthetic-tl,-karampina-benelliΠου την βρήκατε την Μ2 κάτω από χιλιάρικο να πάρω 2-3 για ανταλλακτικά ??
Φωτια κα τσεκουριΜε τη μια διέγραψες όλες τις επαναληπτικές…
Α ρε έλληνα που κατάντησες…που’σαι ρε Κολοκτρωνη να δεις τα χάλια του έλληνα.
Φοβάται μέχρι και τον ίσκιο του…
Ποσο εχει χωρις το comfort κοντακι?Που την βρήκατε την Μ2 κάτω από χιλιάρικο να πάρω 2-3 για ανταλλακτικά ??
Ποσο εχει χωρις το comfort κοντακι?
Ανεβηκε τελευταια?
Παρε, αλλα δεν νομιζω να χρειστουνε....
970 με μεγαλη αποθηκη (καλκατζακοσ)Ποσο εχει χωρις το comfort κοντακι?
Ανεβηκε τελευταια?
Παρε, αλλα δεν νομιζω να χρειστουνε....
Εχω δει σε βιντεο αμερικανο να τις αλλαζει ηταν στο κουτι με το οπλο εδω δε ξερω αν κανανε καμι μαγκιαΗ mossberg 930 συνοδεύεται με φλαντζες κλίσεων; Ξέρει κανεις;
Οντως δε μασαει εχει ομως κανα δυο ψιλοθεματακια με τον οδηγο του επανατατικου και το πιστονιΕμένα ψιλοκολλησε το μυαλό μου με τη mossberg 930. Δε ξέρω γιατί. Μου φαίνεται πολύ γερό για κακουχιες Σαν να παρακαλάει για κακομεταχειρηση
Χωρις κομφορτ κατω απο 1000€ ειναιΠου την βρήκατε την Μ2 κάτω από χιλιάρικο να πάρω 2-3 για ανταλλακτικά ??
Ασε και εχω φαει σκαλομα με το fabarm betaΝα σας δυσκολεψω....πλαγιοκαννα κατω των 1000 Ευρω..
Και για παrαπανω δυσκολια, εκτος baikal, zabala..
Μαγκια ο ελληνας παλι πουλημα βασικο εξοπλισμο ξεχωριστα αρε τι να πωΣημερα θα παω να τσεκαρω την μοντεφελτρο πλαστικη και τη Μ1. 870 και 790. Στη μοντυ +18 οι φλαντζες που θα χρειαστουν
Φωτιά και τσεκούρι σε όποιον δεν γουστάρει επαναληπτική καραμπίναΦωτια κα τσεκουρι
Αφού πας για να δεις την 870 τσεκαρε αν θέλεις και την wingmaster, είναι πολύ ποιοτικό όπλο και ρώτησε αν και πότε θα έρθει Ελλαδα η field master ( νομίζω είναι ο αντικαταστάτης της express και πολύ ανώτερη ποιότητα από την εξπρές)Σημερα θα παω να τσεκαρω την μοντεφελτρο πλαστικη και τη Μ1. 870 και 790. Στη μοντυ +18 οι φλαντζες που θα χρειαστουν