Εγώ θα έμπαινα κανονικά στο πλάνο με το καρότσι και θα τα κοιτούσα ΌΛΑ τα κρέατα πολύ προσεκτικά. Εμπρός πίσω για να συγκρίνω τιμές και θα ήμουν και αναποφάσιστος... Βίντεο γιοκ
Εγώ θα έμπαινα κανονικά στο πλάνο με το καρότσι και θα τα κοιτούσα ΌΛΑ τα κρέατα πολύ προσεκτικά. Εμπρός πίσω για να συγκρίνω τιμές και θα ήμουν και αναποφάσιστος... Βίντεο γιοκ
Ο Άδωνις....Μπορείς να μου υποδείξεις κάποιον από την σημερινή βουλή με πιο σωστές θέσεις από τον Λεβέντη ; Ή έστω με την ακεραιότητα και τον πατριωτισμό του ;
Πριν ή μετά τους 32 φραπέδες?Μπορείς να μου υποδείξεις κάποιον από την σημερινή βουλή με πιο σωστές θέσεις από τον Λεβέντη ; Ή έστω με την ακεραιότητα και τον πατριωτισμό του ;
Μετά θα έχεις ηρεμήσει....δεν θα είναι αντικειμενική η υπόδειξη...Πριν ή μετά τους 32 φραπέδες?
Δεν χρειάζεται ο Έλληνας όλους αυτούς.Του λες μεταξύ δύο οδών συντομοτέρα η ευθεία και σου απαντάει Ταρζάν καου και τσίτα.Έλληνας θεωρεί άξιο και ικανό αυτόν που θα προβληθεί από τα μέσα καθ'υποδειξη των ανθρωπιστικων οργανώσεων των Rothschild, Rockefeller, Sorros,
Τι να πεις.......