Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτογραφίες Αρχείο

  • Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ρε στο διάολο μετά άχρηστα κοπρόσκυλα, τεμπέληδες του κερατά κηφήνες που τόλμησε να βάλει χέρι πάνω στην ξένη περιουσία που ζουν οικογένειες. Ρε θα τους είχα γ…… το μ….. που τους πέταγε με τον βούρδουλα.
Ρε όπου τους βρείτε βαράτε τους χωρίς μάρτυρες, ο λόγος τους απέναντι στο δικό σας , τίποτα δεν σας κάνει κανείς. Ραβδί στα Παϊδια και στα πόδια, όχι στο κεφάλι.
Είχαμε κάτι τέτοιους βρωμιάρηδες πριν χρόνια μπουκάριζαν στους μπαξέδες, μια δυο , τρεις , έγινε το πανηγύρι, και όλα ήρθαν σε ίσοροποια, όπως ορίζει η μητέρα φύση.
 
Ο Έλληνας θεωρεί άξιο και ικανό αυτόν που θα προβληθεί από τα μέσα καθ'υποδειξη των ανθρωπιστικων οργανώσεων των Rothschild, Rockefeller, Sorros, κλπ, επιβραυευοντας όλα τα μέλη των συμμοριών που κάνουν πρωταθλητισμο στην κλεψιά και την προδοσία. Μπορεί ο πολίτης να ζει μία αβάσταχτη καθημερινότητα αλλά θα αγωνιστεί για να στηρίξει τα οράματα για εύκολο πλουτισμο των νταβατζηδων του, τι τον ενδιαφέρει αν τα δικά του παιδιά είναι άνεργα, αρκεί οι παπανδρεει και μητσοτακαιοι κλπ, να αναδεικνυονται στα υψιστα αξιώματα, αφού έχουν την πιστοποίηση ανώτερης ευφυΐας και απαραμιλλου πατριωτισμού της αμερικανικής πρεσβείας ( ποιος αμφισβητεί τις αρετές των Γιωργάκη, Κυριάκου, Αλέξη, Κωστάκη ;), τώρα αν υπογράφουν μνημόνια ,συμφωνίες πρεσπων, Μαδρίτης κλπ τι πειράζει ;Αυτοί οι γραφικοί, Λεβέντης, Κασιδιαρης πχ να μην πλησιάσουν στην βουλή και όλα καλά. Αυτοί βλέπεις είναι χαμηλής στάθμης και παρωχημενων αντιληψεων περί πατρίδας, δικαιοσύνης κλπ άσε που έχουν και χαμηλό IQ , ήταν από τους πρώτους στο Μετσόβιο και στην Νομική, σιγά τα ωά, ο Γιωργάκης τους έχει για πρωινό.
 
Έλληνας θεωρεί άξιο και ικανό αυτόν που θα προβληθεί από τα μέσα καθ'υποδειξη των ανθρωπιστικων οργανώσεων των Rothschild, Rockefeller, Sorros,
Δεν χρειάζεται ο Έλληνας όλους αυτούς.Του λες μεταξύ δύο οδών συντομοτέρα η ευθεία και σου απαντάει Ταρζάν καου και τσίτα.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top