Πόσες δόσεις σου έριξαν ;Εμένα κρατάει και κουζινομάχαιρο!!!
Πόσες δόσεις σου έριξαν ;Εμένα κρατάει και κουζινομάχαιρο!!!
Την άλλη Παρασκευή που θα το κάνω θα σου πω!Παληκάρια θα ακουστεί μακακια ,έχει κάνει κανένας το πείραμα με το διευρω πάνω στο σημείο που έχετε κάνει το εμβόλιο .Εμένα στέκεται και δεν πέφτει με τίποτα.
Το διευρω είπαμε ,αν ήταν το άλλο θα το έκαναν και οι πέτρες.Ρε συ ....τι στέκεται και δεν πέφτει με τίποτα. ...
Εγώ τη Τρίτη κάνω τη δεύτερη δόση θα κρατάει και βαριοπουλαΤην άλλη Παρασκευή που θα το κάνω θα σου πω!
Μήπως ήταν ιδρωμενο το χέρι ?Παληκάρια θα ακουστεί μακακια ,έχει κάνει κανένας το πείραμα με το διευρω πάνω στο σημείο που έχετε κάνει το εμβόλιο .Εμένα στέκεται και δεν πέφτει με τίποτα.
Δοκίμασε αν κρατάει το όπλο να απαλλαχτουμε από τους αορτηρεςΕγώ τη Τρίτη κάνω τη δεύτερη δόση θα κρατάει και βαριοπουλα
Όχι σε άλλο σημείο δεν στέκεται.Μήπως ήταν ιδρωμενο το χέρι ?
Πάμε την Τρίτη βόλτα μαζί σε τρεις-τεσσερις Τράπεζες ?Όχι σε άλλο σημείο δεν στέκεται.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"Γιατρέ @Dr V τι βλέπεις;;;;;
Άντε ρε από δω! Οι Πενελες δεν έχουν ανάγκη από ματζουνια και γιατροσοφια."Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Εγώ πάντως τους είπα να μου τις κοπανησουν στα καπούλια
Η τσα-που πέταξε άλλες δύο πήχες μπόι
Τώρα βαράω με την Πενελη και μετά τα 20-25μ χωρίς αίματα και κοψοφτερα
Πενελακηδες δοκιμάστε το μπας και βρείτε και σεις σωτηρία
Εσύ κανόνισε να μου'ρθεις στο βάλτο με ατσάλινα,κ να σε δω στολισμένο σαν γυναικείο μπλουζάκι με πούλιες,από τα σκάγια.........
Θα ρθω μονωμενος ρε......Εσύ κανόνισε να μου'ρθεις στο βάλτο με ατσάλινα,κ να σε δω στολισμένο σαν γυναικείο μπλουζάκι με πούλιες,από τα σκάγια.........