Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια. Κάθε φορά που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα. Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο! Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα βράδυ και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης και ρομαντικής συνεύρεσης, άναψε τα φώτα. Κοίταξε προς τα κάτω....και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε μία συσκευή ηδονής, ένα dildo!!! Μαλακό, υπέροχο και μεγαλύτερο από ένα αληθινό πέος. Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε.

- Βρε ανίκανε, άχρηστε, του φώναξε, πως μπορούσες να μου λες ψέματα τόσα χρόνια; Εχεις να δώσεις πολλές εξήγήσεις!
Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε :
- Εγώ να σου εξηγήσω για το dildo….Εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;;

Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!:)

Για να θυμόμαστε έναν Ωραίο Έλληνα, αληθινό "μαυροπουκαμισά", που του αρέσαν τ' άρματα...

Τον Μίκη Θεοδωράκη!

a LIFO Mikis 1_0.jpg

«Στον τάφο μου να γραφεί: Πολέμησε τον Δεκέμβρη. Θα μου πείτε… ο πόλεμος; Δεν ξέρω… Έχω και το κρητικό γονίδιο και μου αρέσουν τ’ άρματα. Πολέμησα 33 μέρες και μου άρεσε ο ήχος της μάχης. Όπου ήταν μάχη, έτρεχα, έμπαινα μέσα. Σφαίρα δεν μ’ έπιανε». Αυτό ήθελε να είναι το επιτύμβιο επίγραμμά του, παραπέμποντας στο αντίστοιχο του αρχαίου Έλληνα τραγωδού Αισχύλου, που πολέμησε ενάντια στους Πέρσες στη Μάχη του Μαραθώνα (Mega Γεγονότα, 11/03/2015). Η ταφή του έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στη γενέτειρά του, τον Γαλατά Χανίων της Κρήτης.

"Λογοτεχνική Γωνιά" δεν έχουμε, και με τη ανοχή των διαχειριστών , το βάζω στην "Κυνηγετική Γωνιά", για να λάβει και της ανάλογης προσοχής που του πρέπει..!

Από την συλλογή, Ιωάννης Κονδυλάκης "Όταν Ήμουν Δάσκαλος και αλλά διηγήματα" το διήγημα "Ο Κερκέζος".

Είναι από τα αγαπημένα μου, και νομίζω από τα καλύτερα..

Υ.Γ: ...ταιριάζει μετά τον Μίκη μας. Γιατί εδώ ο Κονδυλάκης περιγράφει πως ένας ολιγόκορμος Κρητικός , (μσοριξιά στην σημερινή αργκό!), περίγελο του χωρίου του , εφάνη Άξιος και Ωραίος ως Έλλην, με την βοήθεια του Θεού, όταν το πρόσταξε η ώρα…

Attachments

Κόκκαλα θα φας εσύ ... .yelling.
Αν παρατήρησες η μία από αυτές που έμειναν....είναι σε στάση φερμας...έχει σηκώσει και το πόδι και η άλλη είναι σε συναίνεσή....

Δηλαδή τις καλύτερες .yel.

Last edited:
Αν παρατήρησες η μία από αυτές που έμειναν....είναι σε στάση φερμας...έχει σηκώσει και το πόδι και η άλλη είναι σε σύνεση....

Δηλαδή τις καλύτερες .yel.
Μην χολιάς ρε συ συνονόματε, θα σου δώσω και τη δικιά μου ρε συ, χαλάλι!!! ...είναι και Ολυμπιακός!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back