Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτο παει να πει....ριχνω μαυρη πετρα.....sarcastic.
Τοποθετησαν πινακιδα και δεν γυρισαν ΚΑΝ πισω τους να κοιταξουν......sarcastic.
Τι να γυρίσουν πίσω, άμα είχαν φάει σαλατικό με σταμναγκαθι,θα είχαν βαρύνει πάρα πολύ..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Πφ! στο μπαλκόνι...ψευτοαπειλές!!!

Εγώ που είμαι χαμογελαστός με όλους και με "όλες" μου λέει: "Γιαννάκη θα σου βγάλω τα δοντάκια με ...την τανάλια!!!".sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Σύμφωνα με το ναυτικό δίκαιο κ τους διεθνείς κανονισμούς για τα ναυτιλιακά είμαστε κατοχυρωμένοι μόνο στην περίπτωση που βρισκόμαστε σε ακτίνα ίση η μεγαλύτερη των 200 nm από την οικία μας. Άρα πρόσεχε Γιανναραααααα

Σύμφωνα με το ναυτικό δίκαιο κ τους διεθνείς κανονισμούς για τα ναυτιλιακά είμαστε κατοχυρωμένοι μόνο στην περίπτωση που βρισκόμαστε σε ακτίνα ίση η μεγαλύτερη των 200 nm από την οικία μας. Άρα πρόσεχε Γιανναραααααα
Προσέχω , προσέχω!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αλλα ρε παιδί μου είμαι και πρόσχαρος τύπος, άμα δω π.χ. 'κανα τέτοιο η παρόμοιο στην παραλία τι να κάνω...δεν θα χαμογελάσω...τα κλάματα θα βάλω?.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Στη σχολή το '89 κάθε πρωί, μ' αυτή τη μ@λ@κια , μας έκανε μπάνιο ένας Σαμιώτης!!!..Ψιχάλιζε φραπέ!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Υ.Γ: όταν μεγάλος αυτός , είχε τελειώσει στρατό, του χε μείνει απ' το φανταριλίκι , μαζί με την πρωινή έγερση!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Στη σχολή το '89 κάθε πρωί, μ' αυτή τη μ@λ@κια , μας έκανε μπάνιο ένας Σαμιώτης!!!..Ψιχάλιζε φραπέ!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Υ.Γ: όταν μεγάλος αυτός , είχε τελειώσει στρατό, του χε μείνει απ' το φανταριλίκι , μαζί με την πρωινή έγερση!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
...και δεν καθότανε και σε ένα σημείο... πάνω-κάτω το θάλαμο...να μας κεράσει όλους!!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back