Αυτο παει να πει....ριχνω μαυρη πετρα....Πάνω στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, λίγο πριν το ΙΚΕΑ...
View attachment 41948
Λογικό αφού θα την τοποθέτησαν οι γείτονες....Αυτο παει να πει....ριχνω μαυρη πετρα....
Τοποθετησαν πινακιδα και δεν γυρισαν ΚΑΝ πισω τους να κοιταξουν.....
Τι να γυρίσουν πίσω, άμα είχαν φάει σαλατικό με σταμναγκαθι,θα είχαν βαρύνει πάρα πολύ.Αυτο παει να πει....ριχνω μαυρη πετρα....
Τοποθετησαν πινακιδα και δεν γυρισαν ΚΑΝ πισω τους να κοιταξουν.....
Πφ! στο μπαλκόνι...ψευτοαπειλές!!!
Σύμφωνα με το ναυτικό δίκαιο κ τους διεθνείς κανονισμούς για τα ναυτιλιακά είμαστε κατοχυρωμένοι μόνο στην περίπτωση που βρισκόμαστε σε ακτίνα ίση η μεγαλύτερη των 200 nm από την οικία μας. Άρα πρόσεχε ΓιανναρααααααΠφ! στο μπαλκόνι...ψευτοαπειλές!!!
Εγώ που είμαι χαμογελαστός με όλους και με "όλες" μου λέει: "Γιαννάκη θα σου βγάλω τα δοντάκια με ...την τανάλια!!!"
Προσέχω , προσέχω!!!Σύμφωνα με το ναυτικό δίκαιο κ τους διεθνείς κανονισμούς για τα ναυτιλιακά είμαστε κατοχυρωμένοι μόνο στην περίπτωση που βρισκόμαστε σε ακτίνα ίση η μεγαλύτερη των 200 nm από την οικία μας. Άρα πρόσεχε Γιανναραααααα
Ρε μπαγάσα που τους βρήκες τους δασκάλους μου!!!!!!
Στη σχολή το '89 κάθε πρωί, μ' αυτή τη μ@λ@κια , μας έκανε μπάνιο ένας Σαμιώτης!!!..Ψιχάλιζε φραπέ!!!
...και δεν καθότανε και σε ένα σημείο... πάνω-κάτω το θάλαμο...να μας κεράσει όλους!!!Στη σχολή το '89 κάθε πρωί, μ' αυτή τη μ@λ@κια , μας έκανε μπάνιο ένας Σαμιώτης!!!..Ψιχάλιζε φραπέ!!!
Υ.Γ: όταν μεγάλος αυτός , είχε τελειώσει στρατό, του χε μείνει απ' το φανταριλίκι , μαζί με την πρωινή έγερση!!!