96 μέχρι τώρα αλλά θα ενεργοποιήσω και το BBC με τα ζώα.@Alex37 ποσά κανάλια NOVA πιάνεις? Βλέπω ραγδαία αύξηση σε όλα τα πακέτα.
Μας πουστεψες μικρε
Πάντα έτοιμη
Κυνηγός βρυκολάκων θα είναι η κοπέλα.
...από το "Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα", δες απο κει ξεκινήσαμε!....την πλάκα!Κυνηγός βρυκολάκων θα είναι η κοπέλα.
Να ξεχαστεί κάνας μπαμπουίνος να τον ορμήξει - τον ήπιε!Αυτά έκανα στο ύπνο μου το βράδυ και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω από τη μέση
Με τέτοιο πάτο....παραβλέπονται όλα τα ανωθι....Μην πατατε love ρε παιδια, αν δεν βλέπετε μάπα, αλλά θα μου πειτε οτι κ με μια σκουπιδοσακουλα φορεμένη στο κεφάλι όλα γίνονται... Ε δεν θα είναι κ Βασιλειάδου....
Αλλά και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν είναι ..μαστορας κ δεν έχει κ καμια μαλαπερδα κρυμμένη από κάτω???
Θα σε βάλουμε στάμπα σε καμιά σκρόφα γεννημένη ...Αυτά έκανα στο ύπνο μου το βράδυ και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω από τη μέση
Ο κωλος είναι.. κω-λος θα πεις κ ετσι ειναι..Με τέτοιο πάτο....παραβλέπονται όλα τα ανωθι....
Καπετάνιε χαιρετίσματα από μια άλλη παλιά ναυτική πολιτεία, όπου η γυναίκα του ναυτικού με τα παιδιά τους, ξεπροβοδίζουν τα καράβια και τους άντρες και εύχονται καλά μπάρκα και καλές θάλασσες!
Στο Πετροκάραβο των Οινουσσών, μπροστά στο λιμάνι, στέκεται όρθια χρόνια τώρα…
Είναι καμωμένη από μπρούντζο , και όμως έχει ψυχή και πίστη.
Σε κάθε φευγιό αποχαιρετά με το μαντήλι, με τα χείλη σφιχτά…
Κάνεις δεν την ακούει, αλλά ψιθυριστά παρακαλεί, προσεύχεται κιόλας, όπως είχε μάθει στα χρόνια της…
«Άγιε Νικόλα των Μυρών, με τα ψαρά τα γένια, σα θα ανεβαίνει στα πανιά να μου τον έχεις έννοια»
Και σε κάθε επιστροφή, τα βράδια , παίρνει σάρκα και οστά, κρύβει το μαντίλι στον κόρφο της , και παίρνει σβάρνα τις γειτονιές…
Και εκεί στον ύπνο τους, αγκαλιάζει τους γιους της που γύρισαν, τους γλυκοφιλά και τους ψιθυρίζει…
«Καλώς μου το όπου φτάσε, το θαλασσοδαρμένο, που ν’ απ’ τη θάλασσα ογρό και απ’ το κουπί βρεμένο...»
Την αυγή είναι στο πόστο της.
Είναι εκείνες οι φορές που όταν την κοιτούν πολλοί, νομίζουν ότι χαμογέλα….
Γιάννης Ε.Τράτσης
05/04/2022 , Ερυθρά Θάλασσα.