Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 50047
Αυτή είναι από ruger 44 mag αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ μια φωτογραφία του massad ayoob να βαράει νύχτα ένα 357 mag και η φλόγα να ξεπερνάει το 1 μέτρο σε μήκος (από μπροστά)
Το περίστροφο ποτέ δεν μου άρεσε σαν σχέδιο όπλου, γι'αυτό και δεν έχω ρίξει ποτέ με περίστροφο ( λάθος μου, απλά συμβαίνει) Αν δεν το είχα διαβάσει - δεί, ότι υπάρχει εκτόνωση αερίων από το βυκιο, θα το επιανα όπως το πιστόλι και.... Θα μάθαινα τη διαφορά με το δύσκολο τρόπο. Καλό είναι να γνωρίζουμε για να μην πάθουμε για να μάθουμε.

Το περίστροφο ποτέ δεν μου άρεσε σαν σχέδιο όπλου, γι'αυτό και δεν έχω ρίξει ποτέ με περίστροφο ( λάθος μου, απλά συμβαίνει) Αν δεν το είχα διαβάσει - δεί, ότι υπάρχει εκτόνωση αερίων από το βυκιο, θα το επιανα όπως το πιστόλι και.... Θα μάθαινα τη διαφορά με το δύσκολο τρόπο. Καλό είναι να γνωρίζουμε για να μην πάθουμε για να μάθουμε.
Σε λίγους αρέσει το περίστροφο αλλά έχει 2-3 πλεονεκτήματα που δικαιολογούν την κατοχή - χρήση του.

Σε λίγους αρέσει το περίστροφο αλλά έχει 2-3 πλεονεκτήματα που δικαιολογούν την κατοχή - χρήση του.
Τι πλεονεκτημα θεωρεις οτι έχει ;;;

Μολις εκανα εχθρο μου ολες τις γυναικες του κοσμου .sarcastic.
Ο ξα ασχολειτε με αμμοβολες και του ειπα να γραψει το πιο κατω διαφιστικο σποτ

Χρειαζεται η γυναικα σας facelift?
Μηπως δεν αναγνωριζετε πια την πεθερα σας;
Αμμοβολες (ονομα)
Επειδη η ομορφια δεν μπορει να κρυφτει απο εμας

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Μολις εκανα εχθρο μου ολες τις γυναικες του κοσμου .sarcastic.
Ο ξα ασχολειτε με αμμοβολες και του ειπα να γραψει το πιο κατω διαφιστικο σποτ

Χρειαζεται η γυναικα σας facelift?
Μηπως δεν αναγνωριζετε πια την πεθερα σας;
Αμμοβολες (ονομα)
Επειδη η ομορφια δεν μπορει να κρυφτει απο εμας

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Διεύρυνση αυλού.
Ξεραχνιασμα σιφωνιου.
Κατεβασμα πατουρας.
Ο Μοριοσμυριδης.

Τι πλεονεκτημα θεωρεις οτι έχει ;;;
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εκπαίδευση για να το χειριστεί κάποιος, είναι ασφαλές και έτοιμο για χρήση ταυτόχρονα, αξιόπιστο και δύναται να βάλει πιο ισχυρά διαμετρήματα αν υπάρχει η ανάγκη ( σε σύγκριση με τα περισσότερα αυτογεμη πιστόλια

Status
Not open for further replies.
Back