Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτός ο λαγός θηρεύτηκε στα χωράφια που πήρε αποζημίωση ο κούλης, εξού και το γούρλωμα...View attachment 50084
.sarcastic.
Το γουρΛωμα ειναι επειδη του θυμησες οτι τον κρατας απ τα αρχ……

Attachments

• 07772AFD-DCB6-4C26-91F5-4A1CE736A75E.jpeg
    07772AFD-DCB6-4C26-91F5-4A1CE736A75E.jpeg
    548,2 KB · Προβολές: 51
Είχα πάει στα Ποσειδώνια την περασμενη εβδομάδα. Σε μια τσαντούλα με έντυπα βρήκα ένα φακελάκι και νομισα πως είναι καραμελίτσες για δροσερή αναπνοή. Το άνοιξα σπιτι και ήταν προφυλακτικό!. Απ' έξω διάβασα το κειμενο : "Προστατέψτε τον άξονά σας". Ναυτιλία και "άξονες", ωραία σχεση και πολύ καλό marketing!!! από την εταιρεία. Άντε να το εύρισκε και η γυναίκα στην τσάντα μου....

Μου λεει πριν απο λιγο καποιος οτι πηγε μια πελατισσα του Μυκονο και του ειπε οτι

ηταν το σετ κρεβατακια - ομπρελλα 2.500 την μερα αλλα αυτο ηταν το φτηνο πακετο
Υπηρχε και με 6000

Απαντηση που εδωσα
Οσο υπαρχουν ριφια θα υπαρχουν και κασαπηδες!!!

Δεν ξερω εαν ειναι αληθεια ολα αυτα πραγματικα ομως μου φαινεται άπιστευτο αν καποιος δινει αυτα τα χρηματα για κρεβατακι και ομπρελλα ακομη και αν ειναι ζαμπλουτος!!!

Μου λεει πριν απο λιγο καποιος οτι πηγε μια πελατισσα του Μυκονο και του ειπε οτι

ηταν το σετ κρεβατακια - ομπρελλα 2.500 την μερα αλλα αυτο ηταν το φτηνο πακετο
Υπηρχε και με 6000

Απαντηση που εδωσα
Οσο υπαρχουν ριφια θα υπαρχουν και κασαπηδες!!!

Δεν ξερω εαν ειναι αληθεια ολα αυτα πραγματικα ομως μου φαινεται άπιστευτο αν καποιος δινει αυτα τα χρηματα για κρεβατακι και ομπρελλα ακομη και αν ειναι ζαμπλουτος!!!
Χτες το βράδυ στο αεροπλάνο από Βερολίνο για Αθήνα κάθονταν δίπλα μου ένας νεαρός από την Ουκρανία, τελείως αγχωμένος, επειδή η πτήση είχε σχεδον μία ώρα καθυστέρηση. Με τα ανύπαρκτα αγγλικά του κατάλαβα πως πήγαινε στην Μύκονο και φοβόταν μην χάσει την πτήση από Αθήνα για Μύκονο. Ως μετανάστης του πολέμου δεν χρειαζόταν ούτε καν βίζα, απλά ένα χαρτί από το υπουργείο εσωτερικών της Γερμανίας.

Εν ολίγοις, μιά ρώσικη ταξιδιωτική:rolleyes:εταιρεία είχε πληρώσει τα έξοδα του και μεροκάματο για να κάνει εσκορτ σε κάποιες πλούσιες κυρίες (αζερμπαϊτζανίδες) για όλη την σαιζόν. Υπολόγιζε με 1 - 2 κατοστάρικα ευρώ τυχερά την ημέρα συν το προσυμφωνημένο μεροκάματο των 150 ευρώ.

ΥΓ: Οπως φαίνεται, τα αλλοδαπά καμάκια έχουν εκτοπίσει τους έλληνες γαμπρούς πλέον, άλλη μια ελληνική βιομηχανία που κλείνει:cool:

Χτες το βράδυ στο αεροπλάνο από Βερολίνο για Αθήνα κάθονταν δίπλα μου ένας νεαρός από την Ουκρανία, τελείως αγχωμένος, επειδή η πτήση είχε σχεδον μία ώρα καθυστέρηση. Με τα ανύπαρκτα αγγλικά του κατάλαβα πως πήγαινε στην Μύκονο και φοβόταν μην χάσει την πτήση από Αθήνα για Μύκονο. Ως μετανάστης του πολέμου δεν χρειαζόταν ούτε καν βίζα, απλά ένα χαρτί από το υπουργείο εσωτερικών της Γερμανίας.

Εν ολίγοις, μιά ρώσικη ταξιδιωτική:rolleyes:εταιρεία είχε πληρώσει τα έξοδα του και μεροκάματο για να κάνει εσκορτ σε κάποιες πλούσιες κυρίες (αζερμπαϊτζανίδες) για όλη την σαιζόν. Υπολόγιζε με 1 - 2 κατοστάρικα ευρώ τυχερά την ημέρα συν το προσυμφωνημένο μεροκάματο των 150 ευρώ.

ΥΓ: Οπως φαίνεται, τα αλλοδαπά καμάκια έχουν εκτοπίσει τους έλληνες γαμπρούς πλέον, άλλη μια ελληνική βιομηχανία που κλείνει:cool:
Καλό είναι να μην μιλήσω...

Status
Not open for further replies.
Back