κανει πως ακουει γιατι εχασε και ωτοασπιδα...τα ατσαλινα κανουν μεγαλο μπουμμμμ και ηχοοοο....χαχαχαχαχαdrive cardrive car
κανει πως ακουει γιατι εχασε και ωτοασπιδα...τα ατσαλινα κανουν μεγαλο μπουμμμμ και ηχοοοο....χαχαχαχαχαdrive cardrive car
Rottweil steel game magnum 36 gr σε νούμερο 2 ... φυσιγγάραΕρώτηση προς παπιάτζήδες.
Αν κάποιος αποφασίσει να πάει στο εξωτικό Δ ,πέραν των lambro biturbo , τι άλλο θα του προτείνατε;
Υπάρχουν XFULL τσοκ που μπορούν να ρίξουν ατσάλινα. Για συμβατικά, μέχρι 3* είναι καλά. Δεν υπάρχει λόγως και για πιο σφικτό, αφού έτσι και αλλιώς τα ατσάλινα θα βγάλουν πολύ σφικτή κατανομή. Γενικά, ναι, δύο νούμερα κάτω για να πιάσεις το βάρος του σκαγιού που συνηθίζεις να ρίχνεις. Προσωπικά όμως έχω δει ότι επειδή σχεδόν πάντα το μολύβδινο σκάγι που επιλέγουμε, κάνει δουλειά σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις από ότι το χρησιμοποιούμε και ένα νούμερο να κατέβεις στα ατσάλινα, είσαι καλυμένος για τις αποστάσεις που τουφεκάς.Τα ατσάλινα σκάγια μέχρι τι νουμερο τσοκ ρίχνονται ; Επίσης απο οτι έχω καταλαβει στα ατσάλινα πρέπει να πέσω ενα νούμερο κάτω σε σχέση με τα μολύβδινα ;
Είναι μέχρι να προσαρμοστεί κάποιος στις νέες αναλογίες ταχύτητας φυσιγγίου - προσκόπευσηςΕγω παντος αμερηκη με τα 3αρια βαραγα πρασηνα και περα τον 45 μτ με κατι remington εδω ακουω απο πολους να λενε δεν σκοτωνουν
Με τι αρχικές ήταν αυτά που έριχνες, γιατί με 480μ/δ , λογικό είναι να σκοτώνεις...Εγω παντος αμερηκη με τα 3αρια βαραγα πρασηνα και περα τον 45 μτ με κατι remington εδω ακουω απο πολους να λενε δεν σκοτωνουν
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Αφού βγάζουν πιο σφιχτή κατανομή θα μείνω στα 3* δεν νομιζω να χρειάζομαι κάτι άλλο !Υπάρχουν XFULL τσοκ που μπορούν να ρίξουν ατσάλινα. Για συμβατικά, μέχρι 3* είναι καλά. Δεν υπάρχει λόγως και για πιο σφικτό, αφού έτσι και αλλιώς τα ατσάλινα θα βγάλουν πολύ σφικτή κατανομή. Γενικά, ναι, δύο νούμερα κάτω για να πιάσεις το βάρος του σκαγιού που συνηθίζεις να ρίχνεις. Προσωπικά όμως έχω δει ότι επειδή σχεδόν πάντα το μολύβδινο σκάγι που επιλέγουμε, κάνει δουλειά σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις από ότι το χρησιμοποιούμε και ένα νούμερο να κατέβεις στα ατσάλινα, είσαι καλυμένος για τις αποστάσεις που τουφεκάς.
Δεν θυμαμε αλλα νομξζω 1700 ftΜε τι αρχικές ήταν αυτά που έριχνες, γιατί με 480μ/δ , λογικό είναι να σκοτώνεις...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ! Αφού βγάζουν πιο σφιχτή κατανομή θα μείνω στα 3* δεν νομιζω να χρειάζομαι κάτι άλλο !
Γιωργο γτ στα χωραφια με τα ρυζια βαζεις ατσαλινα;Νομιζω δν χρειαζεται..Μονο στους υγροτοπους..Διορθωσε με αν κανω λαθος,δεν κυνηγαω παπια..Γιώργο να φανταστείς στο απογευματινό στα ρύζια που τα πουλιά έρχονται για να πιάσουν,βάζω ακόμα και κύλινδρο με τα ατσάλινα.
Δεν είναι μαθηματικά. Αφού το απαγορεύει ο κατασκευαστής, καλύτερα να μην σου περνάνε από το μυαλό περίεργες ιδέες.Ερωτηση για τους εμπειρους αν τυχει να κυνηγησω με ατσαλινα, το ufo με συσφιξη 1.1 ριχνει ατσαλινα το kicks που ειναι 1.03 το απαγορευει ο κατασκευαστης ενω ειναι απ το ιδιο ατσαλι φτιαγμενα και τα δυο. Τι μπορει να γινει δηλαδη αν ριξω ατσαλινα με το kicks; να γινει η κανη σαν γαρυφαλλο?
Ρωταω για να μαθαινω, δεν πειραζει αν τυχει εχω το ufo και το anacondaΔεν είναι μαθηματικά. Αφού το απαγορεύει ο κατασκευαστής, καλύτερα να μην σου περνάνε από το μυαλό περίεργες ιδέες.
Ερωτηση για τους εμπειρους αν τυχει να κυνηγησω με ατσαλινα, το ufo με συσφιξη 1.1 ριχνει ατσαλινα το kicks που ειναι 1.03 το απαγορευει ο κατασκευαστης ενω ειναι απ το ιδιο ατσαλι φτιαγμενα και τα δυο. Τι μπορει να γινει δηλαδη αν ριξω ατσαλινα με το kicks; να γινει η κανη σαν γαρυφαλλο?