Ατσάλινα σκάγια(φυσίγγια)

Πώς σας φαίνονται τα ελαφρά ατσάλινα της LAMBRO των 30gr;Τα παρουσιάζουν ως ''κατάλληλα για το κυνήγι μικρών υδροβίων'' δλδ μικρών παπιών...
Στο παπί δεν ξέρεις ποτέ τι παπί μπορεί να μπει, τα γραμμάρια είναι λίγα ποιο πολύ το φυσιγγι αυτό προορίζεται για δίκαννο η για παλαιότερο αυτογεμες χωρίς πιστοποίηση για ατσάλινα, ίσως αν επιτρεποντουσαν τα πλανουρια να ήταν ποιο αποτελεσματικό. Φίλος πάντως πού τα είχε ρίξει στον Έβρο με ένα lamber pose ,δεν........

Τις τελευταίες μέρες δοκίμασα τα power steel 32γρ ν3 (κύργιας). Με 4* και αποστάσεις εως 30μ ότι τουφέκισα έπεσε ξερό. Θα δοκιμαστούν και στη συνέχεια με περισσότερο κρύο για πλήρη εικόνα.
στα 30μ φιλε μου το παπι πεφτει και με 9-αρια μολυβδινα πατσαβουρι ....

εχω παρει αρκετες φασσες κ λαγους με 9αρι 3*-4* , παπια εξωτερικο με 8αρι ..........πολλα *2 (σαρσελια) ... κ σε αποστασεις καποιες φορες 30+
Αλλο οι λαγοι στην φερμα αλλο οι λαγοι με λαγοσκυλο !! Αλλο οι φασσες στα περασματα ! Και εγω εχω σκοτωσει απο ολλα με ν8 28 γρ αλλο τα παπελακια με καλο καιρο απογευματινα !και αλλο τα πρασινα με κακοκαιρια την μερα !! Μην γραφετε μ@@@@ιες αν ηταν ετσι θα βγαζανε ενα νο σκαγιων για ολλα και θα σκοτωναμε αρχι@@@ια εχετε μαθει καποιες καραμελες στα καφενεια και τις πυπυλατε σηνεχεια

Back