Θα ηταν απο αυτες τις ζωωφιλους που πιστευουν οτι η ζωη της οχιας εχει μεγαλητερη αξια απο την ανθρωπινη !! Και οτι ολλα τα ζωα ειναι φιλικα σαν τους σκυλους !!Η ελληνική προχειρότητα όπως παντού.
Θα ηταν απο αυτες τις ζωωφιλους που πιστευουν οτι η ζωη της οχιας εχει μεγαλητερη αξια απο την ανθρωπινη !! Και οτι ολλα τα ζωα ειναι φιλικα σαν τους σκυλους !!Η ελληνική προχειρότητα όπως παντού.
Μάλλον απόφοιτος του YouTube.com είναι.Μακάρι να τα καταφέρει αλλά ένας υποτίθεται "ειδικός" δεν θα την πατούσε έτσι.
Ένα άγριο ζώο θα κάνει το απρόβλεπτο και θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του, ειδικά όταν κινδυνεύει.
https://www.in.gr/2023/05/27/greece...sei-oxia-kai-ti-dagkose-maxi-gia-tin-zoi-tis/
"Σημειώνεται ότι πρόκειται για έμπειρη ερπετολόγο, η οποία έκρινε ότι μπορούσε να μαζέψει το φίδι χωρίς τη χρήση κάποιου επιπλέον εργαλείου, πέραν του γαντιού".
Πολύ θα ήθελα να μάθω τι είχε σπουδάσει η έμπειρη ΕΡΠΕΤΟΛΟΓΟΣ και ποιά η εμπειρία της.
Και η πυροσβεστική πως βρήκε το τηλέφωνό της ???
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για να γίνει expert στο μάζεμα φιδιών.
Να τι λέει ένας νομπελίστας φυσικός για τον "expert".
'Expert is someone who knows some of the worst mistakes that can be made in his subject, and how to avoid them.'
"Ειδικός είναι αυτός που γνωρίζει κάποια από τα χειρότερα λάθη που μπορούν να γίνουν στον τομέα του και πως να τα αποφεύγει"
Werner Heisenberg
Καλα τοσες εκπομπες εχει στη νοβα με κατι μαλακες εκει στο Αστραλια δεν τα ειδε καλα να μαθει !!Μάλλον απόφοιτος του YouTube.com είναι.
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μάλλον ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΕΡΠΕΤΟΛΟΓΟΣ και τώρα κινδυνεύει.Καλα τοσες εκπομπες εχει στη νοβα με κατι μαλακες εκει στο Αστραλια δεν τα ειδε καλα να μαθει !!
Πες ότι ο εισβολέας θανατώθηκε για να το καταλάβουν όλοι.Όπως ήταν φυσικό ο εισβολέας εξουδετερώθηκε
Όχι στρατιωτικό αλλά οικολογικόΠες ότι ο εισβολέας θανατώθηκε για να το καταλάβουν όλοι.
Μην χρησιμοποιείς στρατιωτικό λεξιλόγιο
Ξερεις σε ποσα βιβλια εχω διαβασει οτι ολα τα φιδια στην Ελλαδα ειναι ακινδυνα .Παει η μ.........κια συννεφο .Τελος παντων να γινει καλα η κοπελα .Τρεις αυτη τη ν εβδομαδα στο νοσοκομειο απο δαγκωμα οχιας .Ενας μπαρμπας της γυναικας μου δεν ειδε ασπρη ημερα μετα απο δαγκωμα οχιας μεχρι που εφυγεΑπ οτι ειπαν ήταν εθελόντρια ερπετολόγος .
Αν ειναι ετσι ,ηθελα να ξερα η πυροσβεστική σε ποιον φορέα απευθύνθηκε και έστειλαν αυτο το φρούτο με το γάντι του κηπουρού.
Ειδικός του "κώλου " κι αυτή !
Εχω αδικο οταν λέω οτι ολα πια περιστρέφονται γυρω απο το θέμα κώλος ;
Ακομη ασχολούμαστε με τα απλά και τα αυτονόητα .
Έλα ρε! Εύκολο! Το δεύτερο!ιδου μια απορεια φιδι να σε τσιμπησι, η γαιδαρος να σε γαμηση;
Έχω και εγώ περίπτωση που τσιμπήθηκε από οχια και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ στο νοσοκομείο. Είχε πρηστεί και μελανιάσει όλο το πόδι με επιπλοκές .Ξερεις σε ποσα βιβλια εχω διαβασει οτι ολα τα φιδια στην Ελλαδα ειναι ακινδυνα .Παει η μ.........κια συννεφο .Τελος παντων να γινει καλα η κοπελα .Τρεις αυτη τη ν εβδομαδα στο νοσοκομειο απο δαγκωμα οχιας .Ενας μπαρμπας της γυναικας μου δεν ειδε ασπρη ημερα μετα απο δαγκωμα οχιας μεχρι που εφυγε
Ναι !!!!!!!!!Έχω και εγώ περίπτωση που τσιμπήθηκε από οχια και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ στο νοσοκομείο. Είχε πρηστεί και μελανιάσει όλο το πόδι με επιπλοκές .
Στην ουσία το μόνο φίδι που είναι επικίνδυνο και πραγματικά είναι πολύ εύκολο να το αναγνωρίσει ακόμη και αυτός που δεν ξέρει , είναι η οχιά. Όμως γενικότερα έχει καλλιεργηθεί αυτή η άποψη όπως λες , εσκεμμένα πιστεύω , ότι δηλαδη όλα τα φίδια είναι ακίνδυνα. Πριν τρεις μέρες αυτή την κουβέντα είχα με τα παιδιά μου,τα οποια και επέμεναν οτι από αυτα που έχουν διαβάσει, δεν είναι επικίνδυνο και τίποτα τραγικό το να σε δαγκώσει οχιά.
Εγώ πάντως ότι φίδι και να βρω , εννοείται ότι δεν το πειράζω.
Το σκεφτηκες πρωτα ή απαντησες αυθορμητα????Έλα ρε! Εύκολο! Το δεύτερο!