Βαφές Όπλων

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάνω στο γαλβάνισμα δύσκολα πιάνει χρώμα που να μην ξεφλουδίσει με τον καιρό...
Κ εγω αυτο σκεφτηκα,επισης το θερμοκρασιας δεν θελει ασταρι,γραφει οτι δεν πρεπει να βαλουμε καθολου ασταρι,αρα θα πιανει καλυτερα στο μεταλλο απευθειας,αν κανει καλο καιρο αυτο τον μηνα ( αλκυωνιδες μερες ) θα τις βαψω κ θα δουμε.pray to God. το αποτελεσμα

Κ εγω αυτο σκεφτηκα,επισης το θερμοκρασιας δεν θελει ασταρι,γραφει οτι δεν πρεπει να βαλουμε καθολου ασταρι,αρα θα πιανει καλυτερα στο μεταλλο απευθειας,αν κανει καλο καιρο αυτο τον μηνα ( αλκυωνιδες μερες ) θα τις βαψω κ θα δουμε.pray to God. το αποτελεσμα
Δεν χρειάζεται αστάρι γιατί πολύ απλά το αστάρι μπορεί να μην αντέχει στις μεγάλες θερμοκρασίες, οπότε θα "πετάξει" μαζί του και το χρώμα...

Καλησπέρα παιδια... Εχει χρησιμοποιήσει κανείς την βαφή G96 την υγρή; Βάφω καποιες σκουριες που έξυσα και καθαρισα σε κάνη και ενώ προσπαθώ να τηρώ τις οδηγίες, η βαφή μετα απο 7 χέρια δεν πιάνει σχεδον καθολου και εκεί που πιάνει μπλεδίζει πολύ. Σε μερικά σημεία που πιάνει και μαυρίζουν, μολις τριψω με βρεμενο πανί ή συρμα κουζινας το χρωμα φευγει...Θα δοκιμασω να καθαριζω με διαλυτικό αντι για υγρό φρένων και να να ξεπλενω την βαφή με βραστό νερο και λιγο πιο σύντομα...

Δοκιμασα προσφατα εναν μαρκαδορο αμερικανικο που πηρα για περιεργεια προκειμενου να βαψω καποια αδικαιωλογητα ψεγαδια σε σημεια τριβης. Οχι μονο δεν κανουν δουλεια αλλα καποιος μπορει να χρησιμοποιησει στην θεση του απλο ανεξιτηλο.
Περα απο αυτο. Ξερει κανει ποσο κοστιζει ενα βάψιμο με κανονικη βαφη?

Δοκιμασα προσφατα εναν μαρκαδορο αμερικανικο που πηρα για περιεργεια προκειμενου να βαψω καποια αδικαιωλογητα ψεγαδια σε σημεια τριβης. Οχι μονο δεν κανουν δουλεια αλλα καποιος μπορει να χρησιμοποιησει στην θεση του απλο ανεξιτηλο.
Τι θες να βάψεις??? Κανννη?? Βαση??? Παραδοσιακή βαφη κάννης.....130 ευρω κεραμική 100!!

Στο Λιάκο κανε ένα τηλέφωνο πολύ σωστος και με λογικές τιμές και δουλειά πολύ καλη

Σε ποιον οπλουργο είναι αυτές οι τιμές;εμενα για κεραμική σε δικαννο μόνο τις κάνες μου είπαν 250-300 ευρω
Λιακος κάνει πολυ καλη κεραμικη....κ ο παππαιωάννου μοναστηρακι....παραδοσιακή!!!! Αλλα να έχεις υπόψιν...δικαννο= 2 καννες....οπότε διπλή τιμή!!! Γι αυτο σου ειπανε αυτες τις τιμες!

Εβαψα τελικά τις κανες όπως είχα αναφέρει παλαιότερα κ τα αποτελέσματα είναι αυτα

Τα αποτελέσματα για μένα είναι καλύτερα από τα αναμενομενα,η σκληρότητα είναι εξαιρετικη,η βαφή φεύγει μόνο με χάραξη από κατσαβιδι,
Πέρασα πρώτα μερικά χέρια σπρεϊ αλουμινίου-ψευδαργύρου,γαλβανισμου δηλαδή αντοχής μέχρι 350 °C κ μετά μερικά χέρια σπρεϊ θερμοκρασίας αντοχής 800°C,ήμουν σε σκέψη αν θα το κάνω,αλλά βρήκα λίγη σκουριά ανάμεσα στην πάνω Ρίγα κ την κάνη κ όταν την ετριψα να την βγάλω είχε φύγει η εργοστασιακή βαφη σε 1 μικρό σημειο κ έτσι τις ετριψας κ τις εβαψα, θα φανεί στην πορεία κ η αντοχή στις τουφεκιές,Γιατί δεν ξέρω αν θα αντεξει η 1η βαφή,αν κ από ερωτήσεις που έκανα οι απαντήσεις για τους 350°C ήταν θετικοτατες χωρίς να υπάρχει φόβος για ξεφλουδισματα,αν πάλι γίνει κάτι τέτοιο θα τις βαψω ξανά,αλλά μόνο με το σπρεϊ θερμοκρασιας,κανονική βαφή θα κάνω μόνο αν αποτύχουν οι δικές μου κ μετά από porting που σκεφτομαι

Last edited:
Βλεπω κατα καιρους ορισμενους που δουλευουν την Cerakote πως βαφουν τα ξυληνα μερη.
Ειναι αρκετα ισχυρη και ανθεκτικη. Δεν επιρεαζει τα ξυλα? Οισιαστικα δεν κλεινει τους πορους τους με αποτελεσμα καποια στιγμη να παθουν ζημιά??

Βλεπω κατα καιρους ορισμενους που δουλευουν την Cerakote πως βαφουν τα ξυληνα μερη.
Ειναι αρκετα ισχυρη και ανθεκτικη. Δεν επιρεαζει τα ξυλα? Οισιαστικα δεν κλεινει τους πορους τους με αποτελεσμα καποια στιγμη να παθουν ζημιά??
Γίνεται cerakote στα ξύλα?? Δεν το ήξερα!

Back