Βαφές Όπλων

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το έχω κάνει σε μία Remington με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Σημαντικό ρόλο παίζει το αστάρωμα πριν την υδροβαφή που είναι και η βάση της . Είχα αγοράσει σε μαύρα τα πλαστικά και τα έκανα εκ των υστέρων με camo πράγμα που δεν ενδείκνυται γιατί μπορεί να βρεις συνθετικά τμήματα ήδη με camo και να είναι οικονομικότερο. Η συγκεκριμένη εταιρεία που τα έκανα έδινε και πολλές επιλογές στην παραλλαγή που έκαμνε. Αν είσαι Θεσσαλονίκη ίσως να σε βολέψει. Με μεταφορικά κλπ δεν ξέρω. Αν θες λοιπά στοιχεία σε ΠΜ για να μην κάνουμε διαφήμιση. Δες παρακάτω. Α και κάνει υδροβαφές και σε μέταλλα. Εγω είχα κάνει μόνο στα συνθετικά πάπια και κοντάκι.
Αν μπορείτε στείλτε μου στοιχεία να επικοινωνήσω

Γενικά, αλλά μαρεσει πολύ η παραλαβή!!!
Μάλλον εννοείς παραλλαγή. Αποψή μου είναι ότι τα συνθετικά οδηγούν από μόνα τους στην παραλλαγή. Αν είναι να έχω συνθετικά μαύρα ή γκρί ή ότι άλλο τα βγάζουν, γιατί να μην έχω ξύλινα που είναι και πιό όμορφα; άσε που στα ξύλινα γίνονται πιο εύκολα οι αλλαγές . Αντε να αλλάξεις καστ σε συνθετικό ή κλίσεις χωρίς φλάντζες. Τα συνθετικά βολεύουν στην παραλλαγή και στην ταλαιπώρια. Ενα χτύπημα σε συνθετικό το ξεχνάς σε ένα λεπτο, σε ξύλινο το σκέφτεσαι όλη την μέρα. Στην βροχή και την υγρασία το ίδιο. Με τα συνθετικά σκουπίζεις και τελειώνεις.

Μπορεί και να βρείς από αμερική συνθετικά έτοιμα βαμένα με παραλλαγή σε πολύ καλή τιμή. Πρόσεξε τα μεταφορικά και την αντιμετώπιση στα τελωνεία που μπορεί να τα θεωρήσουν ελεγχόμενα τμήματα όπλου και να μπλέξεις. Χώρια που θα σου βάλουν δασμούς. Σε καταστήματα της ΕΕ δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα.

Εύχομαι να βρείς την βαφή που θέλεις . Σ' αυτους που σ' έστειλα θα βρείς επιλογές.
Α και αν το κάνεις πρόσεχε που αφήνεις το όπλο. Μιά φορά που το είχα αφήσει όρθιο σε ένα δένδρο μέσα σε φύλλα ίδρωσα να το βρώ. .big smile.

Μάλλον εννοείς παραλλαγή. Αποψή μου είναι ότι τα συνθετικά οδηγούν από μόνα τους στην παραλλαγή. Αν είναι να έχω συνθετικά μαύρα ή γκρί ή ότι άλλο τα βγάζουν, γιατί να μην έχω ξύλινα που είναι και πιό όμορφα; άσε που στα ξύλινα γίνονται πιο εύκολα οι αλλαγές . Αντε να αλλάξεις καστ σε συνθετικό ή κλίσεις χωρίς φλάντζες. Τα συνθετικά βολεύουν στην παραλλαγή και στην ταλαιπώρια. Ενα χτύπημα σε συνθετικό το ξεχνάς σε ένα λεπτο, σε ξύλινο το σκέφτεσαι όλη την μέρα. Στην βροχή και την υγρασία το ίδιο. Με τα συνθετικά σκουπίζεις και τελειώνεις.

Μπορεί και να βρείς από αμερική συνθετικά έτοιμα βαμένα με παραλλαγή σε πολύ καλή τιμή. Πρόσεξε τα μεταφορικά και την αντιμετώπιση στα τελωνεία που μπορεί να τα θεωρήσουν ελεγχόμενα τμήματα όπλου και να μπλέξεις. Χώρια που θα σου βάλουν δασμούς. Σε καταστήματα της ΕΕ δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα.

Εύχομαι να βρείς την βαφή που θέλεις . Σ' αυτους που σ' έστειλα θα βρείς επιλογές.
Α και αν το κάνεις πρόσεχε που αφήνεις το όπλο. Μιά φορά που το είχα αφήσει όρθιο σε ένα δένδρο μέσα σε φύλλα ίδρωσα να το βρώ. .big smile.
Πλαστικά έχω αυτήν την στιγμή στη remington και επειδή έβαλα αυτά σκέφτομαι να την κάνω όλη τώρα παραλλαγή

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057265666368

Από Κομοτηνή είναι το παλικάρι αν θυμάμαι καλά , τον γνωρίζει κανείς ; Φαίνεται καλή δουλειά κάνει .

Duracoat βαφή βάζει ; Τι σόι είναι αυτή ;

Λογικά cerakote κάνει όπως και οι υπόλοιποι. Εξαρτάται που είσαι. Αν είναι κοντά σου κτλ.

Καλησπέρα παίδες! Επειδή το σκέφτομαι για cerakote, αν δεν πετυχει μετα μπορει να ξαναβαφτει? Ή υπαρχει προβλημα? Δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω.

Μπορεί να ξαναβαφτει. Απλά διάλεξε κάποιον καλό μάστορα και θα μείνεις ικανοποιημένος απ' την βαφή

Θέλω να βάψω το όπλο όπως είναι η μανισια καραμπίνα 😂 σε ceracote bronze βάση και κάννη . Πλαστικά μέρη ήθελα να βάλω την δεξιά φωτό που είναι και το ορίτζιναλ αλλά δεν το βρήκα εντός Ελλάδας .

Στην αριστερή φωτό πιο από τα τρία σας αρέσει ;

Από αριστερά όπως κοιτάμε την οθόνη για ψηφίστε

😂 για 1 , 👍 για 2 , ❤️ για 3

Attachments

• 1C15A22F-7319-4659-919C-034D12595230.png
    1C15A22F-7319-4659-919C-034D12595230.png
    360,1 KB · Προβολές: 57
  • 0F38985F-2AC6-4212-BDAC-4AB8C6B94DEE.png
    0F38985F-2AC6-4212-BDAC-4AB8C6B94DEE.png
    1,3 MB · Προβολές: 57
Θέλω να βάψω το όπλο όπως είναι η μανισια καραμπίνα 😂 σε ceracote bronze βάση και κάννη . Πλαστικά μέρη ήθελα να βάλω την δεξιά φωτό που είναι και το ορίτζιναλ αλλά δεν το βρήκα εντός Ελλάδας .

Το bronze ταιριάζει και με graphite black κάννη. Σκέψου το κι αυτό ;)

Το μεσαίο έχει σφηκοφωλεια επάνω‼️

Καλησπέρα παίδες! Επειδή το σκέφτομαι για cerakote, αν δεν πετυχει μετα μπορει να ξαναβαφτει? Ή υπαρχει προβλημα? Δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω.
Γιατι να μην πετυχει αν στο βαψει οπλουργος καλος δεν θα εχεις προβλημα !! Εγω εχω κανει το mp27 καμια 6-7 χρονια και εχει περασει τα πανδηνα δεν εχει παθει τιποτα !!

Back