Μάλλον εννοείς παραλλαγή. Αποψή μου είναι ότι τα συνθετικά οδηγούν από μόνα τους στην παραλλαγή. Αν είναι να έχω συνθετικά μαύρα ή γκρί ή ότι άλλο τα βγάζουν, γιατί να μην έχω ξύλινα που είναι και πιό όμορφα; άσε που στα ξύλινα γίνονται πιο εύκολα οι αλλαγές . Αντε να αλλάξεις καστ σε συνθετικό ή κλίσεις χωρίς φλάντζες. Τα συνθετικά βολεύουν στην παραλλαγή και στην ταλαιπώρια. Ενα χτύπημα σε συνθετικό το ξεχνάς σε ένα λεπτο, σε ξύλινο το σκέφτεσαι όλη την μέρα. Στην βροχή και την υγρασία το ίδιο. Με τα συνθετικά σκουπίζεις και τελειώνεις.
Μπορεί και να βρείς από αμερική συνθετικά έτοιμα βαμένα με παραλλαγή σε πολύ καλή τιμή. Πρόσεξε τα μεταφορικά και την αντιμετώπιση στα τελωνεία που μπορεί να τα θεωρήσουν ελεγχόμενα τμήματα όπλου και να μπλέξεις. Χώρια που θα σου βάλουν δασμούς. Σε καταστήματα της ΕΕ δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα.
Εύχομαι να βρείς την βαφή που θέλεις . Σ' αυτους που σ' έστειλα θα βρείς επιλογές.
Α και αν το κάνεις πρόσεχε που αφήνεις το όπλο. Μιά φορά που το είχα αφήσει όρθιο σε ένα δένδρο μέσα σε φύλλα ίδρωσα να το βρώ.