Ναι υδροβαφη ειναι τα σχεδια , ο φιλος μου το εκανε στο καταστημα εδω και 6 χρονια καλα κρατείΥδροβαφη στα πλαστικά και είσαι κομπλέ
Ναι υδροβαφη ειναι τα σχεδια , ο φιλος μου το εκανε στο καταστημα εδω και 6 χρονια καλα κρατείΥδροβαφη στα πλαστικά και είσαι κομπλέ
Που το εστειλες?Γιατι να μην πετυχει αν στο βαψει οπλουργος καλος δεν θα εχεις προβλημα !! Εγω εχω κανει το mp27 καμια 6-7 χρονια και εχει περασει τα πανδηνα δεν εχει παθει τιποτα !!
Στη θεσσαλονικη στον ΜιχαηλιδηΠου το εστειλες?
Ευχαριστω!Στη θεσσαλονικη στον Μιχαηλιδη
το 2Θέλω να βάψω το όπλο όπως είναι η μανισια καραμπίνα σε ceracote bronze βάση και κάννη . Πλαστικά μέρη ήθελα να βάλω την δεξιά φωτό που είναι και το ορίτζιναλ αλλά δεν το βρήκα εντός Ελλάδας .
Στην αριστερή φωτό πιο από τα τρία σας αρέσει ;
Από αριστερά όπως κοιτάμε την οθόνη για ψηφίστε
για 1 , για 2 , για 3
Ceracote να την κάνεις.Απο της γρηγορες βαφες πια προτηνετε πιο πθοτηκη να αντεχη στο χρωνο,χωρεις να ξεθοριαζη ευκολα????
Μπα παραδοσιακο θελοCeracote να την κάνεις.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει απάντηση. Μια auto 5, πριν από χρόνια μου χε δώσει ένας μπάρμπας για βάψιμο. Στη βάση έπιασε ωραία... Όταν πήγα στην αποθήκη όμως... Ήταν άλλο κράμα κ η βαφή δεν "έπιανε" καθόλου! Λες και ακουμπαγα νερό! Είχα 3-4 ευτυχώς και σε δοκιμή βρήκα μια απ' αυτές που την "άκουγε" η σωλήνα της αποθήκης. Γενικά αγαπώ τη super blue της birchwood. Αλλά και της hoppes και την Outers gun blue.Οταν πάω σπίτι θα δω... Πρέπει να έχω κ άλλες .Απο της γρηγορες βαφες πια προτηνετε πιο πθοτηκη να αντεχη στο χρωνο,χωρεις να ξεθοριαζη ευκολα????
Διαδηκασια??? Και για την balistol λενε οτη ειναι καλη.εχει διαφορετικο τροπο,αυτην δεν την ξεπληνης με νερο αλα απευθιας λαδι αποτη μου λενεΝομίζω ότι δεν υπάρχει απάντηση. Μια auto 5, πριν από χρόνια μου χε δώσει ένας μπάρμπας για βάψιμο. Στη βάση έπιασε ωραία... Όταν πήγα στην αποθήκη όμως... Ήταν άλλο κράμα κ η βαφή δεν "έπιανε" καθόλου! Λες και ακουμπαγα νερό! Είχα 3-4 ευτυχώς και σε δοκιμή βρήκα μια απ' αυτές που την "άκουγε" η σωλήνα της αποθήκης. Γενικά αγαπώ τη super blue της birchwood. Αλλά και της hoppes και την Outers gun blue.Οταν πάω σπίτι θα δω... Πρέπει να έχω κ άλλες .
Τσάμπα λεφτά Γιάννη κάνης μια κεραμικη και τερμα για πολλά χρόνια.. αν είσαι σε μέρος με υγρασιαΔιαδηκασια??? Και για την balistol λενε οτη ειναι καλη.εχει διαφορετικο τροπο,αυτην δεν την ξεπληνης με νερο αλα απευθιας λαδι αποτη μου λενε
Παραδοσιακό το ωραιότερο αλλά κ εγώ που προσπάθησα 2 φορές σε κάννη 302 δεν βγήκε καλή.Μπα παραδοσιακο θελο
Μπα παραδοσιακο θελο
Ψαχνοντας στο youtube βρήκα εναν Ελληνα που ζεσταίνει την καννη με φλόγιστρο και μετά περνά τη βαφή με σφουγγάρι.
Εμενα πολυ με τρομαζει αυτη διαδικασια τόσο για τα μέταλλα όσο κ για την ριγα του οπλου.....Αν βρω χρόνο θα δοκιμασω και με φλογιστρο που δεν το εχω κάνει.
Δεν είναι όλα ιδιογομωση.....Βρε αφου ξερεις,οταν θελο κατει να το φτιαξο μοναχος μου,θα το πετηχο ο κοσμος να χαλαση.δεν ειναι τα χρηματα.εγω θελο να το φτιαξο αλα οπως θελο εγω να κρατει