Για την σωλήνα δεξαμενή από pvc που έφτιαξες ρωτά ο Βάγγος, πιστεύω.2 ειναι πιομενος εισε καλο βγηκε οπτηκα,τωρα θα δηξη ο χρονος για ξεθοριασμα και αν κρατηση
Αααα λεο και εγω φ100 ειναιΓια την σωλήνα δεξαμενή από pvc που έφτιαξες ρωτά ο Βάγγος, πιστεύω.
Eφτασαν 1000ml να σκεπασουν τις καννες? Εκτος εαν των σωληνα τον εκανες οριακα μεγαλυτερο απο τις καννεςΑααα λεο και εγω φ100 ειναι
Εφτασε ακρηβος,οριακα κομενη ενοητε η σολινα,τοποθετηθικε ορηζοντια με διο ταπες να κληση,κοψημο σχεδων η μιση οριζοντια παραθιρο δηλαδη.εισα που σκεπασε της κανες.το ξαναδουλεψα σε αλο 1 οπλο αεροβολο το ειδιο υληκο βαυτηκε και αυτο αψογα αλα ειθελε αντη για 15 λεπτα περηπου που θελη πηγε στα 40,αλα βαυτηκε.την βαψη την ελενχεις οσο μαυρησμα θελης.οταν φταση το μαυρησμα που θες την βγαζης.Eφτασαν 1000ml να σκεπασουν τις καννες? Εκτος εαν των σωληνα τον εκανες οριακα μεγαλυτερο απο τις καννες
Τι Ακριβως κανεις; Μονο βουτηγμα στο υγρο;Εφτασε ακρηβος,οριακα κομενη ενοητε η σολινα,τοποθετηθικε ορηζοντια με διο ταπες να κληση,κοψημο σχεδων η μιση οριζοντια παραθιρο δηλαδη.εισα που σκεπασε της κανες.το ξαναδουλεψα σε αλο 1 οπλο αεροβολο το ειδιο υληκο βαυτηκε και αυτο αψογα αλα ειθελε αντη για 15 λεπτα περηπου που θελη πηγε στα 40,αλα βαυτηκε.την βαψη την ελενχεις οσο μαυρησμα θελης.οταν φταση το μαυρησμα που θες την βγαζης.
Αμε.ληπον εγω εβγαλα ολο το παλιο χρωμα με γιαλοχαρτα,απο 220 μεχρει 1000.αποληπανση με διαλιτη εβαλα εγω,παντα με γαντια απαγορεβετε δια ροπαλου να πιασης το μεταλο με γημνο χερη.βουτημα στο διαλημα θελη δεξαμενη πλαστικο η γιαλι.αρεοση με νερο 3 προς 1 δεν πεζη ρολο αν ειναι της βρισης.αφηνης το μεταλο απο 15 λεπτα και πανο αναλογα ποσο μαυρο το θελης.το βγαζης μπανιο με νερο σε 1 μπανακι ας πουμε κρυο νερο παντα,το αφηνης κανενα μησαορο.το βγαζης σκουπηζης και αυθονο λαδη ληπανσης μετα.του βαζης πολη λαδη γιατη το πηνη το μεταλο μετα,οποτε στεγνονη του ξαναβαζης.το παρακολουθης 3 μερες το ληγοτερο.μοληε σταματαει να ζηταει,σκουπηζης καλα και το ληπενης νορμαλ μεταΤι Ακριβως κανεις; Μονο βουτηγμα στο υγρο;
Μπορεις να περιγραψεις τη διαδικασια;
Το δίκαννο μου αρεσε πολυ
Εγινε πολυ καλο ,απο οτι καταλαβα θελει καλο φιλτραρισμα και αποθηκευση σε ενα κλειστο δοχειοΕφτασε ακρηβος,οριακα κομενη ενοητε η σολινα,τοποθετηθικε ορηζοντια με διο ταπες να κληση,κοψημο σχεδων η μιση οριζοντια παραθιρο δηλαδη.εισα που σκεπασε της κανες.το ξαναδουλεψα σε αλο 1 οπλο αεροβολο το ειδιο υληκο βαυτηκε και αυτο αψογα αλα ειθελε αντη για 15 λεπτα περηπου που θελη πηγε στα 40,αλα βαυτηκε.την βαψη την ελενχεις οσο μαυρησμα θελης.οταν φταση το μαυρησμα που θες την βγαζης.
Ακρηβος εγω το εβαλα μετα σε ενα μπουκαλη του νερου.ομιομορφο πολη καλο βαψημο.τωρα ο χρονος θα δηξηΕγινε πολυ καλο ,απο οτι καταλαβα θελει καλο φιλτραρισμα και αποθηκευση σε ενα κλειστο δοχειο
Θελει καλο κλεισιμο και φιλταρισμα γιατι χανει την δραστικοτητα του γρηγοραΑκρηβος εγω το εβαλα μετα σε ενα μπουκαλη του νερου.ομιομορφο πολη καλο βαψημο.τωρα ο χρονος θα δηξη
Με τη οξηδοτηκο την περνας την παραδοσιακη???αν επητρεπετεμολις βρω χρονο θα σας ανεβασω φωτο απο μελανιασμα καννης merkel με την μεθοδο της παραδοσιακης
Όοο πολη μπερδεμα,αλα απο πιοτητα να φανταστο αψογηχρησιμοποιω περιπου 10 διαφορετικες συνταγες Μια απλη παραδοσιακη εχει μεσα ,υδροχλωρικο οξυ ,διχλωριουχο υδραργυρο, ανθρακικο βισμουθειο ,διχλωριουχο χαλκο κλπ
τοσο εχει το οπλο .Προσεξε το στοπ του κλειστρου στην βαση .Έκανα ένα γενικό λίφτινγκ....μιας κ αρχάριος πιστεύω έγινε κάτι καλό...Χωρίς κόστος...Η αναγέννηση μιας (γριας) Browning B2000..του πατέρα μου...αγορασμένο στη Γερμανία το 1980..ρώτησα σε ένα οπλουργείο κ μου είπαν 400.εύρο με ανοδιομενη βαφή ...ειπα οχι....κ το εκανα μονος μου... η σκουρια σταμάτησε παντός.
τοσο εχει το οπλο .Προσεξε το στοπ του κλειστρου στην βαση
Το μελανιασμα με τι.χημικο το εκανες?δεν μπορω να ανεβασω ενα βιντεο με την ολολκηρωση....