μην γραφής τέτοια γιατί είναι και άλλες Ιταλίδες γιουσουφάκια!!!! Θα έχουμε κλαματαΤι δουλειά έχεις εδώ;
Τράβα στα τούρκικα όπλα...
Εκεί είναι πλέον η θέση σου εσένα!
μην γραφής τέτοια γιατί είναι και άλλες Ιταλίδες γιουσουφάκια!!!! Θα έχουμε κλαματαΤι δουλειά έχεις εδώ;
Τράβα στα τούρκικα όπλα...
Εκεί είναι πλέον η θέση σου εσένα!
Όπως?μην γραφής τέτοια γιατί είναι και άλλες Ιταλίδες γιουσουφάκια!!!! Θα έχουμε κλαματα
Βερεττασαν.Όπως?
BerettaΌπως?
Καλα ,θα θέλατε πολύ!Beretta
Βερεττασαν.
Stoeger πχ που ανήκει στο ομιλο?Η οικονομικά μοντέλα της beretta?Η κάποιος μου είπε κάποτε η διάβασα κάπου κτλ κτλ?Beretta
Κάποιος, δε θυμάμαι ποιος ....Η κάποιος μου είπε κάποτε η διάβασα κάπου κτλ κτλ?
Εν τω μεταξύ αυτό το επιχείρημα για τα σκοτώματα των όπλων (όχι των φυσιγγίων) είναι πραγματικά για γέλια.Εν ολίγοις οι Μπερέτα είναι τόσο τούρκικες, όσο και οι Μπενέλι ΔΕ σκοτώνουν
100% τούρκικες δηλαδή.Στα βάθη της ΑνατολίαςΚάποιος, δε θυμάμαι ποιος ....
Κάποτε, δε θυμάμαι πότε .....
Μου κάτι..... Δε θυμάμαι τι
Που δε θα ξεχάσω ποτέ!!!!
Εν ολίγοις οι Μπερέτα είναι τόσο τούρκικες, όσο και οι Μπενέλι ΔΕ σκοτώνουν
Τα περισσότερα υποθέτω είναι σκοπευτικά.Για ψάξε να βρεις ποσά οπλα με κωννο έχει φτιάξει η briley .. με την υπογραφή της και ποια!!!!
Άντε θα γράψω λίγα.Εν τω μεταξύ αυτό το επιχείρημα για τα σκοτώματα των όπλων (όχι των φυσιγγίων) είναι πραγματικά για γέλια.
Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω.
Βαριέμαι να γράφω ... "σκοπευτική ορολογία" και αυτό.
Στα Λάβαρα βγαίνει μόνο του .Αυτό το δάσος της δαδιας έκανε κακό φούμαρη η μισή Ελλάδα!!!!
Χαλάς τη πιάτσα δεν σε βλέπω καλά ,από φωτισμένους καλά δρόμους να πηγαινεις και με πολυκοσμία.Άντε θα γράψω λίγα.
Με φυσίγγια που έχουν 10-20% αστάθεια και στην συγκέντρωση και στην διάτρηση, με μεταβαλλόμενες ΑΓΝΩΣΤΕΣ αποστάσεις βολής, με μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, με μεταβαλλόμενα κέντρα τουφεκιάς, με διαφορετικά φυσίγγια, με διαφορετικά σημεία πρόσπτωσης των σκαγιών στο θήραμα κάποιοι έβγαλαν το ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα ότι κάποιες κάνες έχουν ξεχωριστές ικανότητες ενώ δεν φαίνονται ούτε στον πίνακα ούτε στην διάτρηση,
Απλά θα έτυχε να κάνουν μερικές εντυπωσιακές μακρινές τουφεκιές και αυτό είναι όλο.
Γνώμη μου.
Τα briley Αποδίδουν καλύτερα σε Μπερέτα η μπενελι θέλει τζεμινι άσε το τι ακούμε Βασίλη κάποιοι τα έχουμε δει δε μας τα είπαν που να δεις πως απέδιδε το truglo στη μπενελιΓιατί τα μαμά έχουν πρόβλημα απόδοσης ?
Briley F vs μαμά F.
Σας είπα να μην ακούτε σκοπευτές ... θα αλλάζετε όπλο και τσοκ κάθε χρόνο.
Μην παίζετε το χαλασμένο τηλέφωνο και κάντε δοκιμές εσείς οι ίδιοι.
View attachment 77715View attachment 77716
Για αυτό λες να γελάμε αβερταΑυτό το δάσος της δαδιας έκανε κακό φούμαρη η μισή Ελλάδα!!!!
Ρε μην δείτε άνθρωπο να γουστάρει λίγο...Αυτό το δάσος της δαδιας έκανε κακό φούμαρη η μισή Ελλάδα!!!!
Ζηλιαριδες ρε Τζωνέχουμε τον μητσο κ Τάκη αν δε γελάμε κιόλας ,σιτχαι&γουοτς θα γίνουμεΡε μην δείτε άνθρωπο να γουστάρει λίγο...
Αμέσως να του την πείτε!
Τα briley Αποδίδουν καλύτερα σε Μπερέτα
η μπενελι θέλει τζεμινι