Μου τα είπες Τόλη και σε ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά όσο μπορώ θέλω να μαθαίνω χεχεχεΣτη δικια σου μπενει κουτι ρε
Μου τα είπες Τόλη και σε ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά όσο μπορώ θέλω να μαθαίνω χεχεχεΣτη δικια σου μπενει κουτι ρε
Εσύ δεν έχεις θέμα με την πλαστική μπροστά αλλά με την μεταλλική πίσω, πάρε την πλαστική μπροστά φθηνή είναι και δες στην πράξη αν και πως θα κουμπώσει. Θα το βρεις το κόλπο!Η πίσω είναι ίδια με την δικιά μου η μπροστά όχι
Έτσι δεν μπαίνει δηλαδή πρέπει να γίνει η τροποποίηση η δεν ισχύει για την κριο
Τέλη δεν έχω προλάβει να το βάλω ακόμα στη δικιά μου, ας οψεται η καραντίνα....Πόσο θα σου δωσει καστ δηλαδή στα 15 μέτρα πόσο δεξιά η αριστερά θα πάει η τουφεκιά με την προσθήκη της
Σχεδόν τίποτα, είπαμε κοντακι από την αρχήΠόσο θα σου δωσει καστ δηλαδή στα 15 μέτρα πόσο δεξιά η αριστερά θα πάει η τουφεκιά με την προσθήκη της
Πίσω ε δηλαδή θα στρίψει τόσο που δεν θα κουμπώνει η θα κουμπώσει και θα εχω αλλα θέματαΕσύ δεν έχεις θέμα με την πλαστική μπροστά αλλά με την μεταλλική πίσω, πάρε την πλαστική μπροστά φθηνή είναι και δες στην πράξη αν και πως θα κουμπώσει. Θα το βρεις το κόλπο!
Τέλη δεν έχω προλάβει να το βάλω ακόμα στη δικιά μου, ας οψεται η καραντίνα....
Μμ κάποιοι μου είπαν ότι δεν χρειάζομαι πολύ μόνο κάποια χιλιοστά τα οποία θα τα δώσει η φλάντζαΣχεδόν τίποτα, είπαμε κοντακι από την αρχή
Μητσο ο τελης σκωτωνει με λαθος καστ και εξτρα φουλ οποτε με λιγο καστ θα σκωτωνη μονο με επωμιση χωρις μπαμ αχαχαχαχαχαχαχαΣχεδόν τίποτα, είπαμε κοντακι από την αρχή
Ναι ρε συ εχει περιθοριο η τρυπα πισω για λιγο ακομηΕίχα μιλήσει στο τηλ με τον κυρ Γιάννη που δούλευε στου Καλκαντζάκου (έμαθα πήρε σύνταξη) μου είπε όλοι με τις παλιές Ραφαέλο αυτό κάνουν και ότι δε θα χρειαστώ να αλλάξω κάτι πίσω στη μεταλλική. Αλλά αν δεν το κάνω να το δω με τα μάτια μου δεν ξέρω!
Αχχαχαχ έτσι εκεί που βαρουσα 1/10 να πάω 3/10 να μην παίρνω μόνο τα 3 μου χαχαΜητσο ο τελης σκωτωνει με λαθος καστ και εξτρα φουλ οποτε με λιγο καστ θα σκωτωνη μονο με επωμιση χωρις μπαμ αχαχαχαχαχαχαχα
Σε ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες σου θα δοκιμάσω και εγώ και θα το γράψω εδώ μέσαΕίχα μιλήσει στο τηλ με τον κυρ Γιάννη που δούλευε στου Καλκαντζάκου (έμαθα πήρε σύνταξη) μου είπε όλοι με τις παλιές Ραφαέλο αυτό κάνουν και ότι δε θα χρειαστώ να αλλάξω κάτι πίσω στη μεταλλική. Αλλά αν δεν το κάνω να το δω με τα μάτια μου δεν ξέρω!
Τελη ολοι σου ειπαν και απο κατι να κανεις και συ δεν εκανες τπτ ε μα....Μμ κάποιοι μου είπαν ότι δεν χρειάζομαι πολύ μόνο κάποια χιλιοστά τα οποία θα τα δώσει η φλάντζα
Δεν θέλω να φέρω στα μέτρα μου το όπλο ακριβώς θέλω απλά να μην φεύγω τόσο αριστερά το ελάχιστο δεν με ενοχλεί δεν αποζητώ το τέλειο
Αυτό με την φλάντζα θα κάνω πιστεύω να αρκεί αν όχι θα κάνω και τον σταυρό μου αχχαχΤελοι ολοι σου ειπαν και απο κατι να κανεις και συ δεν εκανες τπτ ε μα....
Με τη ρεμι πως βαρας ρε φιλε μια χαρα εκοινη δν εχει καθολου καστ οφΑυτό με την φλάντζα θα κάνω πιστεύω να αρκεί αν όχι θα κάνω και τον σταυρό μου αχχαχ
Δεν έβαλαν σε κανένα το μαχαίρι στο λαιμό καλές είναι και οι μερενταPerformance shop κανει το ακριβο 1000€ ακριβωτερο αχαψαχαχαχα
Χαβαλε κανω φιλε δε μαχαιρωσα κανενα κατι hatsan που εχουνε το ps μηπως πανε εκει και αυτες αχαχαχαχαχαχα πλακα κανω φιλε οι τυποι κατι κανουν και πρεπει να πληρωθουνε και το κανουν καλα με στηχοι ακραδανταΔεν έβαλαν σε κανένα το μαχαίρι στο λαιμό καλές είναι και οι μερεντα
Και με Κριό κομφορτ αριστερή επίσης καλύτερα βαράω άρα χαχαχ θα την πετάξω στην θάλασσα μένει να την κάνω καμιά βαφή ceracote blue χαχαχΜε τη ρεμι πως βαρας ρε φιλε μια χαρα εκοινη δν εχει καθολου καστ οφ
Και γώ χαβαλέ κάνω Τολη έχω ποιο πολλές μερεντεςΧαβαλε κανω φιλε δε μαχαιρωσα κανενα κατι hatsan που εχουνε το ps μηπως πανε εκει και αυτες αχαχαχαχαχαχα πλακα κανω φιλε οι τυποι κατι κανουν και πρεπει να πληρωθουνε και το κανουν καλα με στηχοι ακραδαντα
Μια χαρα τιμη εχει ρε συ μονο 250 παραπανω εδω θελουνε πιο πολλα περαν της πλακας τωρα ετσιΚαι γώ χαβαλέ κάνω Τολη έχω ποιο πολλές μερεντες