Εεε δεν εγινε τιποτα.....Σόρρυ...
Εεε δεν εγινε τιποτα.....Σόρρυ...
90γρ βγήκε εμένα αξίζει ο Γιάννης με έφτιαξε και ζυγισμενο βγήκε το όπλο καλύτερα κέρδισα το βάρος από λάιτ βίδα.Σκέφτομαι να κάνω ρυθμιζόμενη τη ράχη στο κοντακι της καραμπίνας.
Για όσους το έχουν επιχειρήσει ή γνωρίζουν, πόσο βάρος περίπου προσθέτει ο μηχανισμός?
90 δεν τα λες κ πολλά....στην τελική γράφομαι και στο γυμναστήριο, σε καλο θα μου βγει!90γρ βγήκε εμένα αξίζει ο Γιάννης με έφτιαξε και ζυγισμενο βγήκε το όπλο καλύτερα κέρδισα το βάρος από λάιτ βίδα.
Στο ολοήμερο το καταλαβαίνεις αν το έχεις στα χέρια και όχι κρεμασμένο..90 δεν τα λες κ πολλά....στην τελική γράφομαι και στο γυμναστήριο, σε καλο θα μου βγει!
Μια 391 που αν θυμάμαι καλά παει 3200 και μου κρεμάει το αριστερό χέρι στα τελειώματα περπατητου. 100γρ στο αντίθετο άκρο δε νομίζω να πουν τίποταΣτο ολοήμερο το καταλαβαίνεις αν το έχεις στα χέρια και όχι κρεμασμένο..
ΑΞΊΖΕΙ για να βαράς τα σίγουρα και όχι αυτά που δεν βαριούνται..
Γλυτώνεις και την ανάκρουση αν είναι ελαφρύ
Τι ντουφεκι εχεις;;
Το ίδιο έχω βάλε μια βιδα λάιτ και πίσω ρυθμιζομενο θα είσαι πενα 3250 θα σου βγει εγώ έχω βάλει και 2 εκ μπιστολε και φέτα στο κοντάκι για αυτό το βάρος είναι τοσοΜια 391 που αν θυμάμαι καλά παει 3200 και μου κρεμάει το αριστερό χέρι στα τελειώματα περπατητου. 100γρ στο αντίθετο άκρο δε νομίζω να πουν τίποτα
Βίδα λάιτ καλκατζακος ή έχει φτηνότερο φαρμακείο?Το ίδιο έχω βάλε μια βιδα λάιτ και πίσω ρυθμιζομενο θα είσαι 3.250
Vendors έχει 45€ έχει και αξίζει και το ρυθμιζομενο θα ζυγιστεί το όπλο το ίδιο έχω και θα κάνεις δουλειά σουΒίδα λάιτ καλκατζακος ή έχει φτηνότερο φαρμακείο?
Μουτσος γκρασιας αγαπητέ για την ενθάρρυνση! Στάνταρντ θα φυτρώσει αλενοκλειδο στην παλάμη, πού θα πάει, κάποια στιγμή θα βγει μηχανισμός σαν τις ηλεκτρικες αναρτήσεις να κάνουμε τη δουλειά μας ακοπαVendors έχει 45€ έχει και αξίζει και το ρυθμιζομενο θα ζυγιστεί το όπλο το ίδιο έχω και θα κάνεις δουλειά σου
Κάνε ρυθμιζομενο.. και όπως λέει ο @ΓιαννηςΜουτσος γκρασιας αγαπητέ για την ενθάρρυνση! Στάνταρντ θα φυτρώσει αλενοκλειδο στην παλάμη, πού θα πάει, κάποια στιγμή θα βγει μηχανισμός σαν τις ηλεκτρικες αναρτήσεις να κάνουμε τη δουλειά μας ακοπα