Tolis SBE1
Banned
Πολυ καλο που το εκανες?Κι εγώ μετά το πορτινγκ είδα μεγάλη αλλαγή και στα μαμα τσοκακια αλλά κόλλησα με το κικς με αυτά που είδα στο πίνακα
Πολυ καλο που το εκανες?Κι εγώ μετά το πορτινγκ είδα μεγάλη αλλαγή και στα μαμα τσοκακια αλλά κόλλησα με το κικς με αυτά που είδα στο πίνακα
Εγώ φίλε το έκανα στο Κώστα λιακο στον ασπροπυργο και πραγματικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο πορτινγκΠολυ καλο που το εκανες?
Πιο καλο κι απ το εργοστασιακο φενετεΕγώ φίλε το έκανα στο Κώστα λιακο στον ασπροπυργο και πραγματικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο πορτινγκ
Ναι πράγματι ,Πιο καλο κι απ το εργοστασιακο φενετε
Κάποτε πήρα δανεική μία κάννη από Super Sport με σκοπό να την δοκιμάσω πάνω στην Raffaello για να την αγοράσω....Ένα θα σου πω έριξα με το ζόρι 3-4 φυσίγγια και αμέσως την έβγαλα από πάνω...Εμένα προσωπικά με ενόχλησε αφάνταστα το πόρτινγκ...Ίσως να φταίει που δεν είχα ξαναρίξει,ίσως κάποιους να μην τους ενοχλεί... Εμένα προσωπικά μου φάνηκε σκέτο βασανιστήριο...Και το καλύτερο όπλο του κόσμου να μου έδιναν λέγοντας αν είχε πόρτινγκ ούτε καν θα έκανα τον κόπο να το πιάσω στα χέρια μου!Εχω ακουσει ότι με το πορτινκ ακουγεται πολυ δυνατά η τουφεκια, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείς τα αυτιά σου! Αληθευει?
Επισεις ότι τα τσοκακια φρενου όταν φυσάει κοντρα, σου έρχονται κομάτια πλαστικου στο προσωπο κ στα μάτια.
Μπορεις να βαλεις και αλλα υλικα για δωκιμη πχ κανα κοματι λαστιχο να βρεις πρωτα ποσα χιλιοστα σηκωμα θες και μετα πας σε αγωρα γτ βγαζει διαφορα υψοι και μπωρει νατο κανεις τοσο καλο που θα το αφησεις οπως το εκανεςΚαλησπέρα σε όλους.πηρα ένα πλαγιοκαννο aya και θέλειεί σήκωμα η ράχη του.σκευτομαι να βάλω την cervellati.
Την έχει τοποθετήσει κάποιος και εάν είναι ευχαριστημένος;
+1000Μπορεις να βαλεις και αλλα υλικα για δωκιμη πχ κανα κοματι λαστιχο να βρεις πρωτα ποσα χιλιοστα σηκωμα θες και μετα πας σε αγωρα γτ βγαζει διαφορα υψοι και μπωρει νατο κανεις τοσο καλο που θα το αφησεις οπως το εκανες
Να σου ρχοντε οι χηνες βολικα και να μη θες να ριξεις αχαχαχαχαχαχαχαΚάποτε πήρα δανεική μία κάννη από Super Sport με σκοπό να την δοκιμάσω πάνω στην Raffaello για να την αγοράσω....Ένα θα σου πω έριξα με το ζόρι 3-4 φυσίγγια και αμέσως την έβγαλα από πάνω...Εμένα προσωπικά με ενόχλησε αφάνταστα το πόρτινγκ...Ίσως να φταίει που δεν είχα ξαναρίξει,ίσως κάποιους να μην τους ενοχλεί... Εμένα προσωπικά μου φάνηκε σκέτο βασανιστήριο...Και το καλύτερο όπλο του κόσμου να μου έδιναν λέγοντας αν είχε πόρτινγκ ούτε καν θα έκανα τον κόπο να το πιάσω στα χέρια μου!
Απαπα να μου λείπει....Άσε την ταπεινή μου μ2 όπως είναι...Έτσι και αλλιώς μια χαρά σκοτώνει...Να σου ρχοντε οι χηνες βολικα και να μη θες να ριξεις αχαχαχαχαχαχαχα
Την φρανκη γιατί την είχες πουλήσει?Απαπα να μου λείπει....Άσε την ταπεινή μου μ2 όπως είναι...Έτσι και αλλιώς μια χαρά σκοτώνει...
Ήθελα καθαρή αδράνεια χωρίς σιδηρόδρομους και τα λοιπά... Επηρεάστηκα από έναν γνωστό με Affinity που του έσπασε πάνω στο κυνήγι...Δεν θα ήθελα με τίποτα πάνω σε ένα καλό κυνήγι να ξεμείνω από όπλο και να είμαι θεατής για το υπόλοιπο!Την φρανκη γιατί την είχες πουλήσει?
Παρε το 1.5 η ενα δερματινο καλυμα κοντακιου πανω απο αυτο που σε βολεψε και εισαι κομπλε ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου που λεμε απλα τσεκαρε μηπως σε βγαζει πολυ αριστεραΤολη σε ευχαριστώ πολύ.
Έχω προσαρμόσει σκληρό αφρολέξ με χαρτοταινία κομμένο κατάλληλα και το έχω βρει
Θέλει λίγο παραπάνω από ποντο
Κυνηγισε το πρωτα ετσι να δεις πως σου ερχετε μπας και λιγο θελει κανα διωρθομα και τα 15€ που εχει το cervelatti παρε μια δεκαδα λαγοφυσεκα να τα γουσταρειςΤολη σε ευχαριστώ πολύ.
Έχω προσαρμόσει σκληρό αφρολέξ με χαρτοταινία κομμένο κατάλληλα και το έχω βρει
Θέλει λίγο παραπάνω από ποντο
Αυτή η ράχη ειναι πλαστική ή ξυλινη; Δεν την εχω δει ποτέ απο κοντά. Με τι κολλιέται ωστε να μπορεί να ξαναβγεί;Καλησπέρα σε όλους.πηρα ένα πλαγιοκαννο aya και θέλειεί σήκωμα η ράχη του.σκευτομαι να βάλω την cervellati.
Την έχει τοποθετήσει κάποιος και εάν είναι ευχαριστημένος;
Απο λαστιχο ειναι και αυτοκολλητη που δεν βλαπτει το φινιρισμα του κοντακιουΑυτή η ράχη ειναι πλαστική ή ξυλινη; Δεν την εχω δει ποτέ απο κοντά. Με τι κολλιέται ωστε να μπορεί να ξαναβγεί;