Είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί. Ανώτερα μαθηματικά ... και επίσης δεν είναι αποδεκτό από κορυφαίους βλητικούς.Αυτό ρε παιδιά που βάζετε τους κύκλους και προσθέτε τα σκάγια μονοι σας, με ξεπερνάει.... ! Μου το εξηγείτε;
με τις φακές τι είδες;Εγώ αυτά που είπε ο Βλαχόπουλος ο οποίος ήταν από τους πιο αξιόλογους όπως και ο μαπακής τα έχω κάνει δοκιμή στη πράξη έχω ρίξει διασποράς όλων των ειδών μέχρι κάτι ιταλικές μαλακίες που είχαν σκακια σα φακές μέσα για να σκοτώσεις κάνα διπλανό η κανένα σκύλο.Ολοι οι διασποράς δε δουλεύουν το ίδιο πάντα εξαρτάται και από τον αυλό του όπλου για να μην το παρααναλυσω ο 18.3/18.4 ελικοειδή σταυρό με 3 βγάζει σταθεροτατη και ποιοτικότερη ντουφέκια από το 4* και το 5* εγώ αυτές είδα σε δοκιμές μου το 2* και το 1* δεν αξίζει να ασχολείσαι αν το έχεις σταθερό καλύτερα μισοταπα ψιλό σκάκι και 33+ γρ στο 1* και 2* προτιμότερο από διασποράς.
Πώς να μην πετάξει....σου λέει αυτοί είναι τρελοί,κάτσε να δείξω χαρακτήρα ,μη την ξαναφαμεΚαι για να καταλάβουμε τα ωραία διασποράς με κύλινδρο τι κάνουν στα 25 μέτρα μπροστά και αρκετά δίπλα ήμουν εκεί έχει τουφεκισει ορτύκι άλλος και μου έβαλε 15σκακια σε όλη τη πλευρά στο σκύλο μου ένα κουτσχαρ που είχα τότε που αφού ηρέμησε ο άνθρωπος όντως σοκαρίστηκε πως πέτυχε το σκύλο ήθελε να μου χαρίσει ένα σετερ περίμενε γεννα είχε σκυλιά γνωστά στο χώρο τέλος πάντων του λέω ντουφεκας 60εκ κύλινδρο με 10διασπορας έχει ρίξει ποτέ σε στόχο να δεις άνοιγμα ντουφέκιας .Τέλος πάντων αφού έβγαλα μερικά σκακια σπίτι με το τσιμπίδα κι όσα είχαν καρφωθεί και του Βάλα μπεταντιλ πετούσε το θηρίο μου την άλλη μέρα
η μπαρμπα-Μήτσους τ' απουδεχητηηηηηηηη!!!!!Είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί. Ανώτερα μαθηματικά ... και επίσης δεν είναι αποδεκτό από κορυφαίους βλητικούς.
Το πιο σίγουρο και ασφαλές είναι να αλλάζεις και να δοκιμάζεις συνεχώς διάφορα όπλα, φυσίγγια και τσοκ μέχρι να βρεις τον συνδιασμό που σκοτώνει στο πεδίο.
Α'ι' ντουη μπαρμπα-Μήτσους τ' απουδεχητηηηηηηηη!!!!!
αμά τάλλου που λιες τ' απουδεχητη η κυρ-γιανς!!!!!
Υ.Γ. πλάκα κάνω!!!! μην αναγνωρίσει κανείς σας, τον εαυτό του στα πρόσωπα του μπαρμπα-μήτσου και του κυρ-γιάννη!!!!!
Ναι βρε θα σου δώσω ... Τώρα διάβασα το θέμα.κουμπαρε στειλε κανενα κομματι σαπαν...αιντε..μουναχοφαης εγνες...
@ΝίκοςΠ
Νίκο (και όλοι) αξιόπιστα δεδομένα για ατσάλινα ... σελ 7 αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ρώτα
https://www.mediafire.com/file/ez0xaukj2ydymgi/tom-roster-testing-new-ground.pdf/file
Για ολους μαςΕιναι ανεκτιμητες....τουλαχιστον για μενα.....οι συμβουλες φιλαρα μου !!!
Απορία,,,γιατί τότε κάποια τσοκ γράφουν steel κ κάποια σαν το δικό μου το λάιτ φουλ μπριλ...δε γράφει τίποτα
Αν δεν γράφει τίποτα το τσοκ δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς για τα High Performance Steel.Απορία,,,γιατί τότε κάποια τσοκ γράφουν steel κ κάποια σαν το δικό μου το λάιτ φουλ μπριλ...δε γράφει τίποτα