Kostas ContraDosi
Moderator
Ναι συμφωνω...δεν αντιλέγω...Το 1.40 χ28 με 688 & ζ2μ24 σε 67 cal είναι πιό δυνατό απο το 1.45 με 27άρι βύσμα σε 68.40 όποιο καί νάναι αυτό .
Ναι συμφωνω...δεν αντιλέγω...Το 1.40 χ28 με 688 & ζ2μ24 σε 67 cal είναι πιό δυνατό απο το 1.45 με 27άρι βύσμα σε 68.40 όποιο καί νάναι αυτό .
Χρύσανθεεεεεε βρε αντε καιΧαρα στο κουραγιο σας και το παθος σας βρε παλικαρια παντως!
Με την καλη σημασια το λεω οχι την απαξιωτικη!!!
Θα κανονισεις κανα καλο ´´μωρό´´ και το ξενοδοχειο;Χρύσανθεεεεεε βρε αντε και
υ.γ. ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιουμορ μου και το πάρεις στα σοβαρά!!!!
Το πηδήξες για χιούμορ μέσαΧρύσανθεεεεεε βρε αντε και
υ.γ. ελπίζω να μην παρεξηγήσεις το χιουμορ μου και το πάρεις στα σοβαρά!!!!
Το δε γκαμεις ψηλά καπέλατου ξέρςΤο καλυτερο είναι να πετάς στο τέλος το ρε άντε και πάντα φιλικά.Δεν παρεξηγείται κανένας και ρίχνεις και την ευχούλα.Δύο σε ένα.
Πάρι νίτρου σ'λέου.Γαμω στου πήγαιν ιΣιένα ειμενα ένα αρχιδ κι μσο
κουμπαρε στειλε κανενα κομματι σαπαν...αιντε..μουναχοφαης εγνες...Πάρι νίτρου σ'λέου.
Όσου του 'λέπς του ρίχτς.
Θα σηκώσω ότι έχει ένα μαγαζί σήμερα.
Παλιά τιμή.
Παπιά θα μου πεις εσύ που έχει.
Αν δεν βρω, στον ξάδερφο ... έχω κάτι υδραυλικά για φτιάξιμο και θα τα βρούμε σε είδος
Καλα ρε φιλε, με ξαδερφο υδραυλικο καθεσαι ετσι τοσο καιρο;;; πηγαινε γρηγορα να σου φτιαξει τη νεροσωληνα...Πάρι νίτρου σ'λέου.
Όσου του 'λέπς του ρίχτς.
Θα σηκώσω ότι έχει ένα μαγαζί σήμερα.
Παλιά τιμή.
Παπιά θα μου πεις εσύ που έχει.
Αν δεν βρω, στον ξάδερφο ... έχω κάτι υδραυλικά για φτιάξιμο και θα τα βρούμε σε είδος
Θάνατος στη μπεκάτσα, του μακαρίτη Στόκα(μαύρο με κόκκινο αποκ.) σε ν.9 από 10 έως κ 25 μέτρα, με βελτιωμένο κύλινδροΟ αποκεντρωτηρας είναι κάτι το ιδιαίτερο και θα δουλεύει όπως λέτε αλλά δεν αντικατοπτρίζει τα φυσίγγια διασποράς παρά ένα και μοναδικό είδος φυσιγγίου
Καλως τον.Αυτό ρε παιδιά που βάζετε τους κύκλους και προσθέτε τα σκάγια μονοι σας, με ξεπερνάει.... ! Μου το εξηγείτε;
Έγραψες μούτρο αχαχαΚαλως τον.
Let the game begin
Όταν δέν έχεις την φαγούρα ότι καί ν'απαντήσει κάποιος δέν.....Αυτό ρε παιδιά που βάζετε τους κύκλους και προσθέτε τα σκάγια μονοι σας, με ξεπερνάει.... ! Μου το εξηγείτε;