Επιτέλους μια σοβαρή επιστημονική άποψη!Τουγαμσεικιψοφσειτουφυσιγγστουμετρημα
Επιτέλους μια σοβαρή επιστημονική άποψη!Τουγαμσεικιψοφσειτουφυσιγγστουμετρημα
Ντα'ι'αγκνωσις είναι το ορθοΕπιτέλους μια σοβαρή επιστημονική άποψη!
Ντα'ι'αγκνωσις είναι το ορθο
Μην προσκυνάτε τα είδωλα
Πάντως δύο φυσιγγια (bp mb 36 long range) νο6 που έσφαξα και μετρησα σκάγια εγώ τα έβγαλα 320.RC4 #6 = 297 σκάγια τελικά και όχι 371 ... μάλλον θα μου έφυγε καμιά δεκάδα στο μέτρημα ...
Κάνουμε και καμιά μαλακία ...
Ψιλονορμάλ είναι τελικά το φυσίγγι.
Εσυ να πας παλι σχολειο για να μαθεις να μετρας.Πάντως δύο φυσιγγια (bp mb 36 long range) νο6 που έσφαξα και μετρησα σκάγια εγώ τα έβγαλα 320.
Αφού μου το θύμησες, δεν πρέπει να λείπουν τέτοια αριστουργήματα!!!Πρώτη φορά από τον Τάσο το είχα δει!Εσυ να πας παλι σχολειο για να μαθεις να μετρας.
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες; Εμπιστοσύνη ούτε στον κωτσο σου;RC4 #6 = 297 σκάγια τελικά και όχι 371 ... μάλλον θα μου έφυγε καμιά δεκάδα στο μέτρημα ...
Κάνουμε και καμιά μαλακία ...
Ψιλονορμάλ είναι τελικά το φυσίγγι.
Αν είναι πιο χοντρά τα σκάγια.Πώς μια αυτόματη μηχανή βάζει 80 σκάγια λιγότερα στο φυσιγγι;
Το φις στην πρίζα ...Όταν σβην τι Βανς μετά
Οι μηχανες γομωσης μετρανε ογκο και οχι γραμμαρια για αυτο και οι αποκλεισεις απο φυσιγγι σε φυσιγγι !!!Η μηχανή βάζει ίδια γραμμάρια.
Ανάλογα με το μέγεθος ο αριθμός αλλάζει.
297 ακριβώς ... Δες φωτό ...
Τα δικά σου λογικά ήταν πιο ψιλά ...
View attachment 50446
Και οι βιομηχανικές ;Οι μηχανες γομωσης μετρανε ογκο και οχι γραμμαρια για αυτο και οι αποκλεισεις απο φυσιγγι σε φυσιγγι !!!
Ναι ρε βασιλη ιδιως οι βιομηχανικες !!! Το ιδιο ειναι να πετας 200 σκαγια σε ενα καλουπι και οτι περισευει να το "σκουπιζεις " και το ιδιο να ζυγηζεις με ακριβεια ; Ποση ωρα θελει το καθενα !! ?Και οι βιομηχανικές ;
Ρε τους ξεφτίλες ... αχαχα
Εεε όγκο για να βγάλουν τα γραμμάρια που πρέπει τότε ... το ίδιο είναι.
Με 3* έχει φυσίγγια διασποράς που κεντανε και στα 10 μέτρα νομίζω πως ίσως είναι και το καταλληλότερο τσοκ για διασποράς.Εχω ρίξει παλαιότερα με την 302 με 3* τσοκ με διασποράς 11αρια σε καρτερια κοτσύφι και τσίχλα που το περιθώριο ήταν πολύ μικρό και οι ντουφεκιες 10/15 μέτρα στημένος σαν να περιμένεις δισκάκι πολύ δύσκολο καρτέρι με τεράστιες επιτυχίες κενταγε το φυσίγγι το οποίο ήταν το Κένταυρος του Θεοδωρίδη 33 γρ διασποράς με Α1 τότε 11 νούμερο αλλά μόνο με το 3* έκανε δουλειάσε αντίθεση με ότι πιστεύει η πλειοψηφία των κυνηγών το 1/3 τσοκαρισμα επικράτησε από τους οπλοκατασκευαστές για έναν και μόνο λόγο:
το σφιχτο τσοκάρισμα μπορεί να το ανοίξει ο πελάτης σε έναν μάστορα, το ανοιχτό δεν μπορεί να το σφίξει!
πολλοί πιστεύουν πως μπορούν να κυνηγήσουν άνετα φέρμα με φουλ τσοκ και φουσέκια διασποράς
αμ δε!
αμ δε!
αμ δε!
από το 93 μέχρι το 99 κυνηγούσα ΚΥΡΙΩΣ φέρμα με καραμπίνα 71 εκ φουλ και δικαννο 71 εκ 1/3
του κόσμου τις δοκιμές έκανα, δοκίμασα ότι διασποράς εμπορίου και ότι πατέντα διασπορέα σε ιδιογόμωση κυκλοφορούσε
τρίχες!
Και ωμός κανης μεγάλο λάθος ο κύλινδρος σε σώζει σε Πριόνα και απογευματινάόπως δεν θα προτείνω κύλινδρο σε φάσσα πάπια ακόμα και με σουπερ ντουπερ υπερσυγκεντρωτικά ιδιογόμωσης