Εχεις δοκιμασει το bx με αλλο φυσιγγη;παντως περιμενα κατι καλυτερο απο φυσιγγη με 1,10 το τεμαχιο και τσοκ 14/10Τι εννοείς Γρήγορη; .xm.
Εχεις δοκιμασει το bx με αλλο φυσιγγη;παντως περιμενα κατι καλυτερο απο φυσιγγη με 1,10 το τεμαχιο και τσοκ 14/10Τι εννοείς Γρήγορη; .xm.
Πολλυ ωραια ντουφεκια Γιαννη.γνωριζουμε ταχυτητα
Οχι Γρηγόρη!Πολλυ ωραια ντουφεκια Γιαννη.γνωριζουμε ταχυτητα
Me615 ε?.xm.Οχι Γρηγόρη!
Εμπειρικα....πανω απο 410m/sec...
Σαν αισθηση
Me615 ε?.xm.
Με 615...Γιάννη, 615 καψούλι με sipe και μόνο 28 γρ. ταιριάζει ;;; Έχεις δοκιμάσει το ίδιο σετ-απ με 616 ή 2000 ;;;
Τελικα η παιδεία βάλλεται απο παντού!
Τι είναι αυτό γέροντα; Βάλε ic για τα 40 μέτρα....
kill or miss!Τι είναι αυτό γέροντα; Βάλε ic για τα 40 μέτρα....
Πόσοι άραγε μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την τουφεκιά; Εγώ δηλώνω ότι μάλλον θα τα βρω σκούρα mornin cof
Τα Light Full και Full Smoke της Kicks είναι σαν να μην χάνουν την συγκέντρωση....ποτέ και κυριολεκτώ. Μέχρι τα 60μετρα που έχουμε κάνει δοκιμές βλέπουμε τρελές συγκεντρώσεις. Σου δίνουν την εντύπωση ότι ακόμα και εκεί που θα αρχίσουν τα σκάγια να "σβήνουν" , αυτό θα γίνει χωρίς να χαθεί η συγκέντρωση.
Οσο απεχθανομαι το 616,τοσο αγαπαω το 615....Αυτό το 615 κάνει μερικά περίεργα όμορφα έργα πολλές φορές...
Τελικά ούτε τα φυσιγγια έχουν Θέμα ούτε τα τσοκ. Θέμα έχει και μεγάλο ο κώνος στo όπλο μου. (930 I)Παντως σε σχεση με την benelli που εχω με την breda δυσκολευομαι να βρω φυσιγγι που να της ταιριαζει...
και αυτο το καταλαβες ..πως?Τελικά ούτε τα φυσιγγια έχουν Θέμα ούτε τα τσοκ. Θέμα έχει και μεγάλο ο κώνος στo όπλο μου. (930 I)
Πήγα την κάννη σε όπλουργο και μου το είπε.και αυτο το καταλαβες ..πως?
Μου είπε ότι είναι φαγωμένος ο κώνος. Δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε άλλη Breda.οτι δλδ τι εχει???