οχι δεν ειναι του σπεσιαλισταΦίλος απο το φόρουμ... Χμμμμ... .victory..victory..shoot...... Πολύ ωραία τουφέκια Ευρυπίδη αν και λίγοι δουλεύουν MB εδώ μεσα.... Χαχαχαχα
οχι δεν ειναι του σπεσιαλισταΦίλος απο το φόρουμ... Χμμμμ... .victory..victory..shoot...... Πολύ ωραία τουφέκια Ευρυπίδη αν και λίγοι δουλεύουν MB εδώ μεσα.... Χαχαχαχα
εεεεεεε δεν το καταλαβα συγγνωμηΓιατι γελας ρε? Το γραφει παντου...
Χαχαχαχαχαχ κλαιωωωωωωωΓιατι γελας ρε? Το γραφει παντου...
Κρουστικό η Ρέμη .asking.οπως ειπα σας παρουσιαζω δοκιμη φυσιγγιου ιδιογομωσης που μου εστειλε φιλος απο το φορουμ.το φυσιγγι ειναι στα 34 γραμμαρια με mb36 6νο.και ολιγον αλευρακι.οπλο δοκιμης rem 1100.η δοκιμη εγινε 08.40 το πρωι με 16 βαθμους και λιγο υγρασια.
1η τουφεκια στα 36 μετρα με τσοκ colonial full αν και η τουφεκια μου εφυγε λιγο
2η τουφεκια με kicks lf παλι στα 36 μετρα
προσωπικα θεωρω οτι το φυσιγγι εχει πολλαααααα μετρα ακομα και δεν μπορω να σας περιγραψω την δυναμη με την οποια χτυπησαν τα σκαγια στον πινακα.το θεωρω ενα απο τα καλυτερα φυσιγγια για φασσα.αλλοι θα μπορουσαν ανετα να το βαλουν στο παπι.κριμα που δεν εχω χωρο και χρονο ν ασχοληθω με την ιδιογομωση.ακομα μια φορα αποδεικνυεται οτι μπορουμε να φερουμε τα φυσιγγια εκει που θελουμε και να μην εξαρτωμαστε απο τους ...... το βουλωσα
Eεεεεεεεε.... .what. Στα 36 μετρα τελειωνει η βλητικη του λειοκανου οπλου...
Αν θυμασαι καλα Ευριπιδη, και το καλοκαιρι που καναμε τις δοκιμες με τον Μυρο και τον Νικολη, κανα δυο που ειχα γεμισει με ΜΒ36, τετοια γαζια περιπου εκαναν. Ομως, προσθεσε και το αλευρι που κρατα κατανομες σε μακρυτερες αποστασεις, και οριστε το αποτελεσμα.
Μολις σφιξει λιγο ο καιρος, αν σφιξει τελικα, θα ξαναπαμε για δοκιμες για πιο βαρια.
Το στησιμο μ'ενδιαφερει, αλευρι δε ξερω αν θα χρησιμοποιουσα ομως. Οσο για το χωρο, εχεις, απλα μενει να οργανωθουμε.
Τι μυαλο να βαλει??Πεστουτα μπας και βαλει μιαλο.....
Θα ξανά έρθουμε για νέες δοκιμέςΑν θυμασαι καλα Ευριπιδη, και το καλοκαιρι που καναμε τις δοκιμες με τον Μυρο και τον Νικολη, κανα δυο που ειχα γεμισει με ΜΒ36, τετοια γαζια περιπου εκαναν. Ομως, προσθεσε και το αλευρι που κρατα κατανομες σε μακρυτερες αποστασεις, και οριστε το αποτελεσμα.
Μολις σφιξει λιγο ο καιρος, αν σφιξει τελικα, θα ξαναπαμε για δοκιμες για πιο βαρια.
Το στησιμο μ'ενδιαφερει, αλευρι δε ξερω αν θα χρησιμοποιουσα ομως. Οσο για το χωρο, εχεις, απλα μενει να οργανωθουμε.
Ποσο ειναι οι πολυ μακρινες τουφεκιες που ενοεις Αλεξ.??Το νο5 κατα την γνωμη σας μεχρι ποσα μετρα διατηρει αρκετη κινητικη ενεργεια για μια φασσα πχ?Περυσι στις μακρινες εριχνα νο4 αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι υπερβολη και δεν χρειαζεται κατω απο νο5 ακομα και σε πολυ μακρινες τουφεκιες
Οπως ελεγε κι ενας συναδελφος.Το οπλο πρεπει να κανει μπαμ μπαμ μπαμ.ΑΥΤΟ το καταφερε μονο η BENELLI,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων,Επειδη πρεπει ο καθενας να κανει την επαναστασητου ας παιξη με τα τσοκ.Για να μην μακρυγορω,αυτο που χρειαζεται ο καθε Κυνηγος,ειναι η Αξιοπιστια του Μηχανισμου.Εχω μια απο το 1997 Εχει ριξει τον,, αμμο της θαλλασας,το μονο που ζητησε ........ Επανατατικο ελατηριο. Η αξια τους,κατω απο 1000 euro
Alex,κατα υποδειξη ενος πινακα το Νο-5=2,9mm κ με φυσιγγι αρχικης ταχυτητας 380m/s εχει ενεργεια στα 45m 0,234 kgm,Το νο5 κατα την γνωμη σας μεχρι ποσα μετρα διατηρει αρκετη κινητικη ενεργεια για μια φασσα πχ?Περυσι στις μακρινες εριχνα νο4 αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι υπερβολη και δεν χρειαζεται κατω απο νο5 ακομα και σε πολυ μακρινες τουφεκιες
Δεν θα πω ακριβως μετρα αλλα σιγουρα πανω απο 60Ποσο ειναι οι πολυ μακρινες τουφεκιες που ενοεις Αλεξ.??
Καλα δεν εχει μονο 50 μετρα το 5αρι αυτο ειναι το μονο σιγουρο απο 60 και πανω ειναι το θεμα τι γινεταιAlex,κατα υποδειξη ενος πινακα το Νο-5=2,9mm κ με φυσιγγι αρχικης ταχυτητας 380m/s εχει ενεργεια στα 45m 0,234 kgm,
στα 50m εχει 0,202 kgm κ
στα 60m εχει 0,153 kgm
Προσωπικα πιστευω πως 5αρι χρειαζεται στα μεγαλα κρυα,επεισης σε αρθρο στο εθνος κυνηγι νομιζω πως το 5αρι του δινει 50m επαρκεις ενεργειας για φασσα
Συνάδελφε Μανολη.Αν κάποιος παιρνει φασσες σηνεχομενα στα 50 μέτρα με νο 5 τότε αυτό θα είναι άθλος για εναν μεσο κυνηγο.Alex,κατα υποδειξη ενος πινακα το Νο-5=2,9mm κ με φυσιγγι αρχικης ταχυτητας 380m/s εχει ενεργεια στα 45m 0,234 kgm,
στα 50m εχει 0,202 kgm κ
στα 60m εχει 0,153 kgm
Προσωπικα πιστευω πως 5αρι χρειαζεται στα μεγαλα κρυα,επεισης σε αρθρο στο εθνος κυνηγι νομιζω πως το 5αρι του δινει 50m επαρκεις ενεργειας για φασσα
Τελικα 60 ειναι για το 5αρι Alex,ξανα διαβασα στα γρηγορα το αρθρο,αλλα σε τωρινο καιρο πηγαινει κ παρα πανω σιγουραΚαλα δεν εχει μονο 50 μετρα το 5αρι αυτο ειναι το μονο σιγουρο απο 60 και πανω ειναι το θεμα τι γινεται