πολυ ωραια τουφεκια,κατα την γνωμη μου!
πολυ ωραια τουφεκια,κατα την γνωμη μου!
Ωραίος. Είσαι σε Καλό δρόμο φίλε
Σας ευχαριστώ για τα καλα λόγιαπολυ ωραια τουφεκια,κατα την γνωμη μου!
Σας ευχαριστώ για τα καλα λόγια
Το συγκεκριμένο σετ απ ητανε αρκετά φορτωμενο σε πιεσεις και ενδεχομένως να σκορπισε λιγο.
Εμεινε η χαρα της δοκιμης, μιας και δεν το ξαναεστησα
Απόστολε εμπειρία δεν εχω , αλλά αυτό σκεφτόμουν και εγώ , πρέπει να ήταν φορτωμένο ,γιατί αν το χαρτί ήταν 1χ1 μου μοιάζουν λίγα τα σκάγια για 7 νούμερο.C7 40m 6/10 choke no7 35gr. Σερτικη τουφεκια
Έχει και με 36 το περφεκταΑπόστολε εμπειρία δεν εχω , αλλά αυτό σκεφτόμουν και εγώ , πρέπει να ήταν φορτωμένο ,γιατί αν το χαρτί ήταν 1χ1 μου μοιάζουν λίγα τα σκάγια για 7 νούμερο.
τα 35γρ δεν ειναι πολλά για την c7 ? το λέω γιατί δεν την θυμάμαι σε κάποιο εμπορικό στα 35.
Σωστός... .smashfrak.Ε καλά μην ορκιζόμαστε ότι έχει c7
Θα συμφωνήσω απόλυτα και ιδιαίτερα για την ¨κατανομαρα¨Τι σκορπισμα ρε παιδιά...μιλαμε για 40!μέτρα με βελτ ντεμι...ενα 60% της γομωσης την κόβω επί χαρτου... με κατανομαρα!δλδ...φαντασου να μην ήταν κ ανεβασμένες οι πιέσεις!
Με μια διαφορά Γιάννη ο κλασσικός κύκλος 76 εκ. που πρέπει να δοκιμάζονται τα όπλα μας έχει εμβαδό 4.534 τ.εκ. (περίπου 45 φάσσες ή 30 πρασινοκέφαλα) ενώ ο πίνακας 1m ×1m(100×100 εκ ) εμβαδό 10000 τ.εκ δηλαδή 2,2 φορές μεγαλύτερο εμβαδό από τον κύκλο 76 εκ.Τι σκορπισμα ρε παιδιά...μιλαμε για 40!μέτρα με βελτ ντεμι...ενα 60% της γομωσης την κόβω επί χαρτου... με κατανομαρα!δλδ...φαντασου να μην ήταν κ ανεβασμένες οι πιέσεις!
Έγραψα ότι την κόβω για 60% προσωπικά δεν θα με χάλαγε να έχω αυτή την συγκεντρωση-κατανομή ακόμη κ σε κύκλο 1x1!αν είναι στα 40 μετρα!κ με 7αρια μάλιστα!Με μια διαφορά Γιάννη ο κλασσικός κύκλος 76 εκ. που πρέπει να δοκιμάζονται τα όπλα μας έχει εμβαδό 4.534 τ.εκ. (περίπου 45 φάσσες ή 30 πρασινοκέφαλα) ενώ ο πίνακας 1m ×1m(100×100 εκ ) εμβαδό 10000 τ.εκ δηλαδή 2,2 φορές μεγαλύτερο εμβαδό από τον κύκλο 76 εκ.
Για την δοκιμη διατρησης τι ειναι προτιμοτερο;βιβλιο,τενεκες ή τουβλα οπως εκαναν οι παλιοι;αν κ στα τελευταια δεν θα δω διεισδυση,μονο αποτελεσμα
Lambro καφε 33gr No-5=2.90mm μεγιστη πιεση 740bar
Baschieri & Pellagri f2 classic 34gr No-5=2.90mm
Μεγιστη πιεση 660bar
Remington express 35.5gr No-5=3.05mm μεγιστη πιεση 735bar
Rottweil waidmannsheil 36gr No-5=3.00mm μεγιστη πιεση 680bar
Ολες οι βολες ειναι στα 40m με full τσοκ
Διαστασεις χαρτονιου για lambro κ rottweil 110x80cm, για τα αλλα 2 ειναι 75x75cm,το χαρτο του rottweil ειναι πολυ κοντινη ληψη κ μπορει να μπερδευει,παντως λιγο πιο κατω απο το ασπρο χαρτι που εχει 3 σκαγια εχουμε 70cmαπο την κορυφη του χαρτονιου
Μου αρεσε πολυ το rottweil κ σε κατανομη κ σε ανακρουση,πιο μαλακο 36αρι δεν εχω ριξει,το βαζω στα ιδια επιπεδα ανακρουσης με το f2
Το μονο που θελω ειναι να κανω ειναι κ δοκιμη διατρησης κ ειμαι κομπλε.Τις επομενες μερες αναλογως καιρου θα την κανω
Μπορείς να φτιάξεις με ζελατίνη ζαχαροπλαστικής, οι δοξολογίες μόνο θέλουν ψάξιμο.Βρεγμενος κατάλογος για να μετρας σελιδες το καλύτερο . Μετα Βαλιστικο τζελ αν υπηρχε Ελλάδα drive car
Που να βρω 4 καταλογους ομως;Βρεγμενος κατάλογος για να μετρας σελιδες το καλύτερο . Μετα Βαλιστικο τζελ αν υπηρχε Ελλάδα drive car