Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το Μπαικαλ του Γιώργο μπήκε στην καρδιά μου, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα βλητικά απο ένα ακριβό πλαγιοκαννο, βάραγε τα σκάγια με τεράστια δύναμη που προκαλούσαν ταλάντωση στον πίνακα και εξάχνωση στην υγρή ώχρα.
μήπως ψαχνόμαστε τζάμπα με κώνους και άυλους?
Για όνομα του θεού μην λες τέτοια πράγματα Γιάννη....pray to God..pray to God..pray to God..pray to God.

IMG_20180419_191045.jpg

50 μέτρα, αριστερή κάννη 17.8
B&P colombacio no5.5 36g
Ο γέροντας βαράει μακριά και ντρέτα .love.
Δεν παίζεται Νίκο! Ζωγραφιά! 50 μέτρα είναι πολυυυυυυ μακριά..

Για όνομα του θεού μην λες τέτοια πράγματα Γιάννη....pray to God..pray to God..pray to God..pray to God.
Οι κανες του Merkel ειναι...μια κατηγορια μονες τους!
Ιδιαιτερη κατασκευη,στην ουσια ενας προοδευτικος κωνος απο τη θαλαμη μεχρι το τσοκαρισμα!
Το ταπεινο Baikal ,εδειξε δοντια!
Κυνοδοντες,για την ακριβεια!
Η διαφορα του Merkel ειναι στην ποιοτητα της τουφεκιας.
Και τα δυο θα σκοτωσουν!:)
Παρεμπιπτόντως,το "5.5" ειναι φυσιγγοςςςςς!!

Οι κανες του Merkel ειναι...μια κατηγορια μονες τους!
Ιδιαιτερη κατασκευη,στην ουσια ενας προοδευτικος κωνος απο τη θαλαμη μεχρι το τσοκαρισμα!
Η διαφορα του Merkel ειναι στην ποιοτητα της τουφεκιας.
Και τα δυο θα σκοτωσουν!:)
Παρεμπιπτόντως,το "5.5" ειναι φυσιγγοςςςςς!!
Γιάννη από την εμπειρία σου,είναι μεγάλη η διαφορά βλητικα....έχω διαβάσει σε άρθρο ότι ένα μονοκανο baikal είχε βγάλει καλύτερη ντουφέκια από ακριβό δίκανο...χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες

Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία για την υψηλή ποιότητα του Markel σε κάθε τμήμα του όπλου..
Και μια σημαντική λεπτομέρεια, με 36γρ φυσιγγι σε στενό αυλο...
Το λέω γιατί όλοι έχουμε ακούσει της απόψεις που επικρατούν για αυτούς τους αυλούς.......θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε κ την αριστερή κάννη,αν κ δεν νομίζω να βλέπαμε κάτι "κακό" ίσα -ισα..
ΥΓ Το colombaccio ήταν το καινούργιο διαφανο με τα επιχαλκωμενα η το μπλε το παλιό?

Last edited:
Γιάννη από την εμπειρία σου,είναι μεγάλη η διαφορά βλητικα....έχω διαβάσει σε άρθρο ότι ένα μονοκανο baikal είχε βγάλει καλύτερη ντουφέκια από ακριβό δίκανο...χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες
Ηλια,το "καλυτερο-η",ειναι σχετικο!
Καλυτερο,που?
Σε συγκεντρωση,σε κατανομές,σε ταχυτητες αρχικες η μενουσες?
Εν κατακλειδι,σκοτωνει καλυτερα???
Το έχουμε ξαναπει....
Στον προορισμο φτανεις με Πορσε,φτανεις και με Λαντα!:)

Όντως φυσιγγαρα αλλά μάλλον πολύ γρήγορο για τα γούστα μου.
Δεν είναι όμως φυσιγγι για πλάγιο, μέχρι τα μισά της επιστροφής ένιωθα την....φάπα που έφαγα... :)
Το Baikal, κατά την γνώμη μου σηκώνει μια βελτίωση στην....ποιότητα της τουφεκιας του και πάντα θα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου....;)

Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία για την υψηλή ποιότητα του Markel σε κάθε τμήμα του όπλου..

Και μια σημαντική λεπτομέρεια, με 36γρ φυσιγγι σε στενό αυλο...
Το λέω γιατί όλοι έχουμε ακούσει της απόψεις που επικρατούν για αυτούς τους αυλούς.......θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε κ την αριστερή κάννη,αν κ δεν νομίζω να βλέπαμε κάτι "κακό" ίσα -ισα..
ΥΓ Το colombaccio ήτην το καινούργιο διαφανο με τα επιχαλκωμενα η το μπλε το παλιό?
Το διαφανο.
Δε μου φανηκαν για επιχαλκωμενα...

Όντως φυσιγγαρα αλλά μάλλον πολύ γρήγορο για τα γούστα μου.
Δεν είναι όμως φυσιγγι για πλάγιο, μέχρι τα μισά της επιστροφής ένιωθα την....φάπα που έφαγα... :)
Το Baikal, κατά την γνώμη μου σηκώνει μια βελτίωση στην....ποιότητα της τουφεκιας του και πάντα θα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου....;)
Άσε το τουφεκι ησυχο!!!o_O

Τα σκάγια ειναι μολυβένια με άριστη λείανση απο γραφίτη, γυαλίζουν σαν ασημένια.
Το φυσίγγι νομίζω ειναι χειμερινό ενώ το ρίξαμε στους 22C. Η ανάκρουση του μου φάνηκε βίαια.
Σίγουρα και τα δυο τουφέκια με αυτό σκοτώνουν στα 60 μέτρα ένα λαγό η μια μεγάλη πάπια.
Το μπαικαλ απάντησε με τον ωραιότερο τρόπο στις φλυαρίες του μάρκετινγκ :)

Status
Not open for further replies.
Back