Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πιστευω ειναι καλη η τουφεκια για τα μετρα που εριξες Αποστόλη.
Δεν μου φαινεται να σκορπαει. Εχει καλη πυκνοτητα στο κεντρο και περιξ αυτου.
Αν βαλεις οτι και ο Απόστολος ειναι κεντροντουφεκαω και αυτος(ποιον μου θυμιζει αραγε;;;) θα κατεβαζει τις τσαρτσαρες και τις φασσες απο ψηλα.
Εντάξει ρε συ Γιώργη δεν είμαστε και κάτι το ιδιαίτερο σκοπευτικα. Προσπαθούμε να βγάζουμε την καυλα μας όπως όλοι :)
Είσαι πολύ κοντά άντε άλλα 35μ ποιο πίσω και επανέλαβε την βολή .yel.
35 είναι πολλά ρε μαστορα! Ένα 15αρι ακόμα με το κατάλληλο τσοκ όμως ναι ;)

Είπα να κάνω σήμερα μια δοκιμή στα 40 μετρα με το mid και ενα φυσιγγακι 29γρ νο 7 . Τελικα την εκανα στα 45.
Πως σας φαίνεται;

Τι έκανες εκεί ρε τρελέ;;; o_O
Πολύ ωραία τουφεκιά αδελφέ!
Ε ρε κάτι κόρακες και κάτι τορτόρια τι έχουν να πάθουν!!!;)

Τι έκανες εκεί ρε τρελέ;;; o_O
Πολύ ωραία τουφεκιά αδελφέ!
Ε ρε κάτι κόρακες και κάτι τορτόρια τι έχουν να πάθουν!!!;)
Ψηλέ εφετος θα ειναι χρονια sniper custom gunstock tunning by Tolio. 40 50 60 70 90 μετρα θα ειναι οι αποστασεις που θα δοκιμαστουν σκαγια και μονοβολα με λιγο ποιο ιδιαιτερα τσοκ.
Οσο για τα φυσιγγια, κατεχεις προνομιακη θέση VIH ( very interesting hunter buddy);)
.sex hard..hunter.

Ψηλέ εφετος θα ειναι χρονια sniper custom gunstock tunning by Tolio. 40 50 60 70 90 μετρα θα ειναι οι αποστασεις που θα δοκιμαστουν σκαγια και μονοβολα με λιγο ποιο ιδιαιτερα τσοκ.
Οσο για τα φυσιγγια, κατεχεις προνομιακη θέση VIH ( very interesting hunter buddy);)
.sex hard..hunter.
Με Καλασνικοφ θα βαρεσεις fgr2

Σήμερα στο σκοπευτήριο είπα να ρίξω μερικά φυσίγγια στον πίνακα , όμως με πήρε η ώρα και η δοκιμές έγιναν με 30 βαθμούς.... 35 μέτρα απόσταση FABARM ELOS 2 άστρα. Άσχετη διαπίστωση, η κάμερα του κινητού είναι απαράδεκτη.

APE Tordo 32gr No9.

B&P Mb32 32gr No7.

B&P Tricolor 34gr No5.

B&P Tricolor 34gr No6.

FANTOM Sporting 28gr No7,5.

MB32 1,80x33gr No 8,5 Μάλλινη και ρέλι

PSB2 34gr No7,5 Μάλλινη 6άστερο

Last edited:
Οι τουφεκιες μου φενεται φευγουν δεξια;
Κάποιες ναι, ειναι φυσιολογικό για εμάς τους αριστερούς οταν σφίγγουμε το οπλο και σημαδεύουμε , αν υπολογίσεις οτι υπάρχει και μια μικρή κλίση της θέσης που ρίχνεις ως προς τον πίνακα ....ακομα χειρότερα .

Σήμερα στο σκοπευτήριο είπα να ρίξω μερικά φυσίγγια στον πίνακα , όμως με πήρε η ώρα και η δοκιμές έγιναν με 30 βαθμούς.... 35 μέτρα απόσταση FABARM ELOS 2 άστρα. Άσχετη διαπίστωση, η κάμερα του κινητού είναι απαράδεκτη.

APE Tordo 32gr No9.

B&P Mb32 32gr No7.

B&P Tricolor 34gr No5.

B&P Tricolor 34gr No6.

FANTOM Sporting 28gr No7,5.

MB32 1,80x33gr No 8,5 Μάλλινη και ρέλι

PSB2 34gr No7,5 Μάλλινη 6άστερο
Πολυ ωραίο το tricolor...έχω στοκαρει μερικά κουτάκια αυτό το 34γρ που είναι χάρτινο ρέλιαστο και το βάζω πρώτο στο λαγό και όχι μόνο..Και το fantom ωραία τουφεκια..

Status
Not open for further replies.
Back