Εντάξει ρε συ Γιώργη δεν είμαστε και κάτι το ιδιαίτερο σκοπευτικα. Προσπαθούμε να βγάζουμε την καυλα μας όπως όλοιπιστευω ειναι καλη η τουφεκια για τα μετρα που εριξες Αποστόλη.
Δεν μου φαινεται να σκορπαει. Εχει καλη πυκνοτητα στο κεντρο και περιξ αυτου.
Αν βαλεις οτι και ο Απόστολος ειναι κεντροντουφεκαω και αυτος(ποιον μου θυμιζει αραγε;; θα κατεβαζει τις τσαρτσαρες και τις φασσες απο ψηλα.
35 είναι πολλά ρε μαστορα! Ένα 15αρι ακόμα με το κατάλληλο τσοκ όμως ναιΕίσαι πολύ κοντά άντε άλλα 35μ ποιο πίσω και επανέλαβε την βολή
Ψηλέ εφετος θα ειναι χρονια sniper custom gunstock tunning by Tolio. 40 50 60 70 90 μετρα θα ειναι οι αποστασεις που θα δοκιμαστουν σκαγια και μονοβολα με λιγο ποιο ιδιαιτερα τσοκ.Τι έκανες εκεί ρε τρελέ;;;
Πολύ ωραία τουφεκιά αδελφέ!
Ε ρε κάτι κόρακες και κάτι τορτόρια τι έχουν να πάθουν!!!
Με Καλασνικοφ θα βαρεσειςΨηλέ εφετος θα ειναι χρονια sniper custom gunstock tunning by Tolio. 40 50 60 70 90 μετρα θα ειναι οι αποστασεις που θα δοκιμαστουν σκαγια και μονοβολα με λιγο ποιο ιδιαιτερα τσοκ.
Οσο για τα φυσιγγια, κατεχεις προνομιακη θέση VIH ( very interesting hunter buddy)
To λες και ετσι ΛιάΜε Καλασνικοφ θα βαρεσεις
Δεν το κατάλαβα Παύλε , 7,5;Τα fantom είναι Σπόρτινγκ Βαγγέλη
Κάποιες ναι, ειναι φυσιολογικό για εμάς τους αριστερούς οταν σφίγγουμε το οπλο και σημαδεύουμε , αν υπολογίσεις οτι υπάρχει και μια μικρή κλίση της θέσης που ρίχνεις ως προς τον πίνακα ....ακομα χειρότερα .Οι τουφεκιες μου φενεται φευγουν δεξια;
Τα σπας παντου με τέτοιες ταχύτητες και με 7,5 νούμερο!Ναι σε 7.5 στα έδωσα
Δες κέντρο που κρατάει στα μέτρα αυτά , δεν τα δοκίμασα σε πιάτα αλλα στον πίνακα ειναι άψογαΤα σπας παντου με τέτοιες ταχύτητες και με 7,5 νούμερο!
Πολυ ωραίο το tricolor...έχω στοκαρει μερικά κουτάκια αυτό το 34γρ που είναι χάρτινο ρέλιαστο και το βάζω πρώτο στο λαγό και όχι μόνο..Και το fantom ωραία τουφεκια..Σήμερα στο σκοπευτήριο είπα να ρίξω μερικά φυσίγγια στον πίνακα , όμως με πήρε η ώρα και η δοκιμές έγιναν με 30 βαθμούς.... 35 μέτρα απόσταση FABARM ELOS 2 άστρα. Άσχετη διαπίστωση, η κάμερα του κινητού είναι απαράδεκτη.
APE Tordo 32gr No9.
B&P Mb32 32gr No7.
B&P Tricolor 34gr No5.
B&P Tricolor 34gr No6.
FANTOM Sporting 28gr No7,5.
MB32 1,80x33gr No 8,5 Μάλλινη και ρέλι
PSB2 34gr No7,5 Μάλλινη 6άστερο
Κωνσταντίνε και στο τερέν εξαιρετικά!Το φάντομ σφαχτε ένα να δούμε υλικά.
Τώρα Ηλία μένει μια δοκιμή στις τσίχλες που πιστεύω θα είναι το ίδιο καλά.Κωνσταντίνε και στο τερέν εξαιρετικά!
Γιάννη τι νούμερο ;Πολυ ωραίο το tricolor...έχω στοκαρει μερικά κουτάκια αυτό το 34γρ που είναι χάρτινο ρέλιαστο και το βάζω πρώτο στο λαγό και όχι μόνο..Και το fantom ωραία τουφεκια..
Θα γίνει και αυτό....πάντως πολύ γρήγορο και είχε δίκαιο αυτός που μου είπε πως θα μου αρέσει πολύ και αφήνει αίσθηση σαν του dueΤώρα Ηλία μένει μια δοκιμή στις τσίχλες που πιστεύω θα είναι το ίδιο καλά.