Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε παίρνει και για 5* , μόνο έχε το νού σου στις προσκοπεύσεις, θέλει αισθητά μικρότερες. Όταν έριξα για πρώτη φορά skeet στην τσίχλα, είδα ότι έπαιρνα μόνο τις ορτυκάτες, στις άλλες έβγαινα μπροστά.
Με το 4* δείχνει ότι έχει και μερικά μέτρα ακόμα...
Καλο αυτό με την προσκοπευση. Τα πάω καλά με γρήγορα φυσίγγια.

Διαμαντή after market τσοκ φοράει το 686;
Οι δοκιμές γίνανε με αυτά,αγορασμένα πρόσφατα για σκοπευτήριο και κυνηγι,σε βελτιωμένο κύλινδρο και τριάρι : http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-choke-tube-mobilchokevictory-25mm-extended-12-ga/
Αλλά εχω πάρει και αυτά, σε κύλινδρο και βελτιωμένο κύλινδρο, τα οποία τα εχω καθαρά για κυνηγι και εχω βάλει δοκιμές και με αυτά: http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-choke-tube-mobilchoke-20mm-extended-12-ga/

Απο τη μάνα του έχει εσωτερικά τσοκ 1 έως 5 άστρα,αυτά: http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-choke-tube-mobilchoke-12-ga/

Last edited:
Βρήκες διαφορές μεταξύ τους ;
Τρομερές όχι Νικόλα. Και τα victory και τα hunting,οι ντουφεκιες ειναι περίπου ίδιες. Πιστεύω οτι οι ονομασίες,ειναι θέμα μάρκετινγκ και απλώς αλλάζει το σχέδιο.
Πάνω κάτω ομως, δεν εχουν να ζηλέψουν σε τιποτα τα μη εργοστασιακά,γι αυτό έδωσα και τα Briley. Δεν είδα κατι που να με ενθουσιάζει και έτσι κατέληξα στα έσω έξω της Μπερέττα.

Είπα να κάνω σήμερα μια δοκιμή στα 40 μετρα με το mid και ενα φυσιγγακι 29γρ νο 7 . Τελικα την εκανα στα 45.
Πως σας φαίνεται;
Φυσιγγι 29γρ,Νο7 και 40 μετρα μ ενα τσοκ που μπορουμε να πουμε οτι ειναι κατι σε 3 αστρα
......για μενα παρα πολυ καλη τουφεκια.

Last edited:
Ωραία τουφεκια τολη
Τη θεωρώ οριακή για το τσοκ. Αλλά 5 μετρα να ανεβαινα θα άνοιγε πολύ.

Για στραβή,καλά βαράει!
Την έβαλα στον παγο πριν ριξω και ισιαξε ;)

Φυσιγγι 29γρ,Νο7 και 40 μετρα μ ενα τσοκ που μπορουμε να πουμε οτι ειμαι κατι σε 3 αστρα
......για μενα παρα πολυ καλη τουφεκια.
Ουσιαστικά είναι ένα 24αρι , είναι όμως φρενου. Μπορώ να πω ότι με ικανοποιησε και εμενα. Δεν ζητώ κάτι παραπάνω. 45 μετρα ειναι το όριο αυτού του τσοκ και με άλλα απλά φυσιγγια που εριξα.

Είπα να κάνω σήμερα μια δοκιμή στα 40 μετρα με το mid και ενα φυσιγγακι 29γρ νο 7 . Τελικα την εκανα στα 45.
Πως σας φαίνεται;
Αποστόλη εγώ τη βλέπω με κενά, έχουν σκορπίσει. Πιστεύω για αυτά τα μέτρα είναι λίγα τα γραμμάρια με σκάγια 7.5.

έλα ρε φίλε δηλαδή τι άλλο να σου κάνει το τσοκάκι, να ψήσει καφέ??
εννοείται είναι κομπλέ!!
Ρε συ μπιλη, το εριξα εσκεμμένα στα 45 να δω τα όρια του για αυτό θέλω απόψεις. Στα 30 35 δε βρίσκω λόγο να το ριξω. Μαμαει :)
Πολύ καλή τουφεκιά Αποστόλη ως προς την κατανομή. Από διάτρηση πιστεύω πως είναι ακόμη καλύτερη... ;)
Μια χαρα θα είναι και η φονικότητα του σε αυτά τα μετρα Χρήστο.

Αποστόλη εγώ τη βλέπω με κενά, έχουν σκορπίσει. Πιστεύω για αυτά τα μέτρα είναι λίγα τα γραμμάρια με σκάγια 7.5.
Δεν έχεις άδικο Γιαννη. Σε αυτά τα μέτρα απλώς θα δώσει περιστασιακα κάποια θηραματα μερικές φορες

Πως σας φαίνεται;
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται Τολη.
Θήραμα μεγέθους τρυγονιου δεν περνάει από μέσα χωρίς να πάρει 2-3 σκαγια.
Τι άλλο να ζητήσεις από ένα βελτιωμένο κύλινδρο στα 45 μέτρα;

πιστευω ειναι καλη η τουφεκια για τα μετρα που εριξες Αποστόλη.
Δεν μου φαινεται να σκορπαει. Εχει καλη πυκνοτητα στο κεντρο και περιξ αυτου.
Αν βαλεις οτι και ο Απόστολος ειναι κεντροντουφεκαω και αυτος(ποιον μου θυμιζει αραγε;;;) θα κατεβαζει τις τσαρτσαρες και τις φασσες απο ψηλα.

Status
Not open for further replies.
Back