D
Deleted member 2
Διαμαντή after market τσοκ φοράει το 686;
Με το 4* δείχνει ότι έχει και μερικά μέτρα ακόμα...Σε παίρνει και για 5* , μόνο έχε το νού σου στις προσκοπεύσεις, θέλει αισθητά μικρότερες. Όταν έριξα για πρώτη φορά skeet στην τσίχλα, είδα ότι έπαιρνα μόνο τις ορτυκάτες, στις άλλες έβγαινα μπροστά.
Οι δοκιμές γίνανε με αυτά,αγορασμένα πρόσφατα για σκοπευτήριο και κυνηγι,σε βελτιωμένο κύλινδρο και τριάρι : http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-choke-tube-mobilchokevictory-25mm-extended-12-ga/Διαμαντή after market τσοκ φοράει το 686;
Τρομερές όχι Νικόλα. Και τα victory και τα hunting,οι ντουφεκιες ειναι περίπου ίδιες. Πιστεύω οτι οι ονομασίες,ειναι θέμα μάρκετινγκ και απλώς αλλάζει το σχέδιο.Βρήκες διαφορές μεταξύ τους ;
Τη θεωρώ οριακή για το τσοκ. Αλλά 5 μετρα να ανεβαινα θα άνοιγε πολύ.Ωραία τουφεκια τολη
Την έβαλα στον παγο πριν ριξω και ισιαξεΓια στραβή,καλά βαράει!
Ουσιαστικά είναι ένα 24αρι , είναι όμως φρενου. Μπορώ να πω ότι με ικανοποιησε και εμενα. Δεν ζητώ κάτι παραπάνω. 45 μετρα ειναι το όριο αυτού του τσοκ και με άλλα απλά φυσιγγια που εριξα.Φυσιγγι 29γρ,Νο7 και 40 μετρα μ ενα τσοκ που μπορουμε να πουμε οτι ειμαι κατι σε 3 αστρα
......για μενα παρα πολυ καλη τουφεκια.
Ρε συ μπιλη, το εριξα εσκεμμένα στα 45 να δω τα όρια του για αυτό θέλω απόψεις. Στα 30 35 δε βρίσκω λόγο να το ριξω. Μαμαειέλα ρε φίλε δηλαδή τι άλλο να σου κάνει το τσοκάκι, να ψήσει καφέ??
εννοείται είναι κομπλέ!!
Μια χαρα θα είναι και η φονικότητα του σε αυτά τα μετρα Χρήστο.Πολύ καλή τουφεκιά Αποστόλη ως προς την κατανομή. Από διάτρηση πιστεύω πως είναι ακόμη καλύτερη...
Δεν έχεις άδικο Γιαννη. Σε αυτά τα μέτρα απλώς θα δώσει περιστασιακα κάποια θηραματα μερικές φορεςΑποστόλη εγώ τη βλέπω με κενά, έχουν σκορπίσει. Πιστεύω για αυτά τα μέτρα είναι λίγα τα γραμμάρια με σκάγια 7.5.