θελω και εγω!!!Το 6αράκι έχει χαρίσει υπέροχα απογευματινά στον βάλτο....
θελω και εγω!!!Το 6αράκι έχει χαρίσει υπέροχα απογευματινά στον βάλτο....
Δεν θα μπορούσα ποτέ να ρίξω 34γρ φυσίγγι σε πουλάκια των 150-200γρ.Αξίζει τον κόπο προορίζεται για την βασίλισσα.....
Και για τους όρτσα!
Ωραίος ο Nicola lugari.μπεκάτσες με 36αριΔεν θα μπορούσα ποτέ να ρίξω 34γρ φυσίγγι σε πουλάκια των 150-200γρ.
Που το θυμήθηκες ρε πατρίδα ; Το φθινόπωρο τα δούλευα πολύ .Ήταν τρομερό φυσίγγι.τότε πριν τα πάρει ο Ναυπλιώτης μου άρεσαν πολύ κι τα Lambro τα άσπρα . Πολύ σταθερό .
Ναι ! Baikal πλαγιοκανο , Lambro άσπρα (αν δεν έβρισκα κόκκινα ) , κι κάτω από κισσό για κοτσύφια ! Περασμένα καλά χρόνια ανέμελα φίλε μου .Που το θυμήθηκες ρε πατρίδα ; Το φθινόπωρο τα δούλευα πολύ .Ήταν τρομερό φυσίγγι.
Ευριπιδη μου αρέσουν πολύ οι τουφεκιές σε αυτά τα μέτρα με αυτό το τσοκ! Προχθές μιλούσα με ένα Φασά βόρειο και μου έλεγε ‘’δούλεψε το express Σεμπτεβρη-Οκτώβρη στις φασες και θα με θυμηθείς’’...από ότι ειδα βγαίνει και #6 και 7..πεταχτηκα τ απογευμα στο σκοπευτηριο για να ριξω μια πουλα με το kicks high flyer mod.και με την ευκαιρια ειπα να ριξω στον πινακα 2 φυσιγγια που χρησ.αρκετα τον τελευταιο καιρο.express 32 no.9 και r12 34 γραμ.νο 6.επιτηδες ηθελα να τα ριξω με ζεστη γιατι ηθελα να δω τι γινεται σ αυτες τις θερμοκρασιες.αυτο που ειδα λοιπον ειναι οτι μεχρι τα 45 μετρα που εριξα το r12 δεν σκορπισε και το express αν και ανοιξε αρκετα στα 40 μετρα στα 45 ηταν νορμαλ.ισως να οφειλεται στο οτι ειναι φυσιγγι εμποριου και οχι ιδιογομωσης.παρ ολα αυτα ομως νομιζω οτι ισως αυτη τη στιγμη ειναι απο τα κορυφαια ελληνικα φυσιγγια της αγορας.βεβαια επιβαλεται και ο σχολιασμος σας κι επειδη ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου παμε να τα δουμε αυτα.οπλο φυσικα beretta 391 light
express 32 9 30m
r12 6 30m.εδω εχω φυγει και λιγο αριστερα
express 32 9 35m
r12 6 35m
express 32 9 40m
r12 6 40m
express 32 9 45m
r12 6 45m
περιμενω τα σχολια σας.ν αναφερω οτι η θερμοκρασια ηταν 30 βαθμοι
Πολύ ωραία τουφεκια.δουλεψε το πρώτο σε πολύ πυκνά μέρη,έτσι καβαλα που πάτε εσείς δεν γλιτώνει κανείς με αυτό.Merkel 40E δεξιά κανη..25μ λαμπρος direct No7.5 34g θερμοκρασία περιβάλλοντος 30C από τον φίλο μας Γιάννη (Χανιά)
Θα πηγαίνουν πολύ μπάλα ρε Εύριπο...αυτό θα είναι για μετα τα 40 μέτρα και βλέπουμε..κάτω από τα 40 τι θα γίνει? Πολύ ειδικό τσοκ...αλλα εσυ έχεις λόξα με τα στενά ξέρωΑσε Γιάννη με έχουν αρρωστήσει τα kicks μ αυτα που βλέπω και με τη μουρλα που μ εχει χτυπήσει στον εγκέφαλο στο δρόμο ειναι κι ενα kicks lf κι ο θεός βοηθός
Διαμαντη πολυ ωραιες,πραγματικα γαζωνει το 686!Σημερινες δοκιμές με τα νέα τσοκ victory competition της beretta και φυσίγγια G.M 28 του Καρδαρά σε Νο 7,5. Όπλο 686,κάνες 67 εκ.,αυλοί 18,3.:
είπαμε θα πάω 35 μέτρα την επόμενη φορά...
Ναι: Victory mobil chokes της Beretta. τα δίνει ως competition αυτά τα τσόκ,γιατί έχω πάρει και τα κυνηγετικά της...
http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-choke-tube-mobilchokevictory-25mm-extended-12-ga/