Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
περιμενω τα σχολια
Περισσοτερο μου αρεσει το express 32.Θεωρω ειναι καλυτερο απ το r12(κατα τη γνωμη μου)....βεβαια ισως ειναι και θεμα θερμοκρασιας....παντως απ αυτo που βλεπω,θα προτιμουσα το express 32,πολυ πιθανον και με χαμηλοτερες θερμοκρασιες.

Την άποψη μου την ξέρεις, με αυτό το όπλο μην ασχολείσαι με συσφίξεις κάτω του φουλ, αντε των δύο άστρων. Όχι ότι υστερεί εκεί σε κατανομές (αυτές εξάλλου παρατηρούμε τώρα ) αλλά μπορείς να βγεις λίγο κερδισμένος σε άλλες παραμέτρους, που δεν φαίνονται στον πίνακα, όπως η ταχύτητα και η δύναμη κρούσης. Νομίζω ότι με τα 3* μαμά, στα 40 & 45 μέτρα, θα είχες καλύτερα αποτελέσματα. Για να 4* που λες ότι αντιστοιχεί σε ονομαστική σύσφιξη το συγκεκριμένο, δεν ξέρω αν το μέτρησες με παχύμετρο αλλά είναι σαν να βλέπω ένα LM optima plus τσοκ.

25μ λαμπρος direct No7.5 34g θερμοκρασία περιβάλλοντος 30C από τον φίλο μας Γιάννη (Χανιά)
lampro_direct_no7.5.jpg

Last edited by a moderator:
.sarcastic.
στο γυμνάσιο ήμουν ο καλύτερος σκοπευτής
όταν έριχνα με τα αποκεντρωτικά του Στόκα.crying smile.
ίδια φυσίγγια είναι
Εγώ να δεις, από τα 18 μέχρι τα 28 δεν έμπαινε άλλο φυσιγγι στην Breda από Λάμπρος κίτρινο και το Laser το διασποράς του Γιαννακοπουλου.

Εγώ να δεις, από τα 18 μέχρι τα 28 δεν έμπαινε άλλο φυσιγγι στην Breda από Λάμπρος κίτρινο και το Laser το διασποράς του Γιαννακοπουλου.
καλο φυσιγγι του λαμπρου το κιτρινο...και σε σφιχτο απογευματινο φασσας το βαζω και σε μπεκατσα!

καλο φυσιγγι του λαμπρου το κιτρινο...και σε σφιχτο απογευματινο φασσας το βαζω και σε μπεκατσα!
Τότε να δεις τι ήταν, πριν την πάρει την Lambro ο Ναυπλιώτης. Το μόνο που άλλαζε ήταν το νούμερο, από 5 για λαγό, μέχρι 10 για ορτύκι. Τα τελευταία χρόνια που έχω ρίξει μερικά, δεν τα γουσταρω καθόλου.

Τότε να δεις τι ήταν, πριν την πάρει την Lambro ο Ναυπλιώτης. Το μόνο που άλλαζε ήταν το νούμερο, από 5 για λαγό, μέχρι 10 για ορτύκι. Τα τελευταία χρόνια που έχω ρίξει μερικά, δεν τα γουσταρω καθόλου.
τότε πριν τα πάρει ο Ναυπλιώτης μου άρεσαν πολύ κι τα Lambro τα άσπρα . Πολύ σταθερό .

γιωργο για να το λες το παλιο θα ηταν οντως καλυετρο αλλα και με το τωρινο εχω παρει αρκετες φασσες και οχι μονο κοντα!

Status
Not open for further replies.
Back